drejo Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Pomyśl jeszcze o spd'ach (jeśli na nich jeździsz) bo w standardzie są platformy to ci mogą od razu podmienić. Co do hampli jakie byś nie wziął będziesz zadowolony. Ja mam formule i zero problemów. Wizualnie formule bardziej podchodzą bo mają całe czarne klamki co pasuje do całego czarnego roweru (avidy zdaje się są srebrne) - to tylko taka moja fanaberia, że wszystko ma być czarne . A tak w ogóle to jaki kolor bierzesz czarny, czerwony czy szary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo2 Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Biorę wersję czarno-czerwoną, tylko lepiej dostepny jest cały czarny, a jesli chodzi spd to liczac koszty butow i pedalow musialbym miec 500zł wiecej. Poza tym nie jestem do tego patentu przekonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drejo Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Poza tym nie jestem do tego patentu przekonany No to jeszcze wszystko przed tobą , też miałem kiedyś opory a teraz nie wyobrażam sobie jazdy bez spd'ow. Zapodaj foty tego czerwonego jak już kupisz. Ciekawe jak się prezentuje w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo2 Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Spójrzcie http://bike-center.home.pl/index.php?cPath=21_126 pojawił się nowy zr team only 7,0 o 80zł tańszy łoł . Jak widze to ten model Midseason jest tanszy dlatego ze jest czarny i ma mostek, sztyce, kierownice ritchey comp a zwykly czarny zr team za 3999 ma race face Evolve. Widac ze kolor tez cos kosztuje bo czerwony i szary jest w tej samej cenie co czarny ale maja mostek itd ritchey'a jak ten tanszy o 80zł. Pogmatwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZ Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Jak już masz rower to sie pochwal jak się sprawuje i jakie firma na tobie wrażenie wywarła. Ja właśnie na wyprzedaże posezonowe za jakieś 9-10 miesięcy będę brał pod uwage Radona, tylko że fulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.