Skocz do zawartości

[rower] radon zr team only 7,0

Gonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyśl jeszcze o spd'ach (jeśli na nich jeździsz) bo w standardzie są platformy to ci mogą od razu podmienić. Co do hampli jakie byś nie wziął będziesz zadowolony. Ja mam formule i zero problemów. Wizualnie formule bardziej podchodzą bo mają całe czarne klamki co pasuje do całego czarnego roweru (avidy zdaje się są srebrne) - to tylko taka moja fanaberia, że wszystko ma być czarne ;). A tak w ogóle to jaki kolor bierzesz czarny, czerwony czy szary ?

Poza tym nie jestem do tego patentu przekonany

No to jeszcze wszystko przed tobą ;), też miałem kiedyś opory a teraz nie wyobrażam sobie jazdy bez spd'ow. Zapodaj foty tego czerwonego jak już kupisz. Ciekawe jak się prezentuje w realu.

• 2 tygodnie później...

Spójrzcie http://bike-center.home.pl/index.php?cPath=21_126 pojawił się nowy zr team only 7,0 o 80zł tańszy łoł <_< . Jak widze to ten model Midseason jest tanszy dlatego ze jest czarny i ma mostek, sztyce, kierownice ritchey comp a zwykly czarny zr team za 3999 ma race face Evolve. Widac ze kolor tez cos kosztuje bo czerwony i szary jest w tej samej cenie co czarny ale maja mostek itd ritchey'a jak ten tanszy o 80zł. Pogmatwane :(

• 2 tygodnie później...

Jak już masz rower to sie pochwal jak się sprawuje i jakie firma na tobie wrażenie wywarła. Ja właśnie na wyprzedaże posezonowe za jakieś 9-10 miesięcy będę brał pod uwage Radona, tylko że fulla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...