Rafakil Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Witam, Dostałem ofertę kupna, dość taniego kola na obręczy Alexrims supra-v, pieście Novateca(dwie maszyny) i szprychach (chyba są to, na pewno grube cieniowane!) DT Champion, jest to kolo na przód, za 130zl. bardzo mi zależy na waszej opinii czy warto coś takiego kupić. Do razu mówię że ważę 75kg i lubię zjazdy..itp...proszę o szybką odpowiedz i o wasze opinie, jak patrzyłem po necie to sama ta obręcz kosztuje około 140zl......
nabial Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 jezeli stan nie pozostawia wiele do zyczenia to jak najbardziej tak okazja
Rafakil Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Napisano 30 Stycznia 2008 koło zrobił max 400km.....a złożone zostało w lipcu tamtego roku.....ma parę luźnych szprych ale to kwestia paru minutek:)
nabial Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 niby tak, tylko ze jak szpryry sa luzne przez dluzszy czas to obrecz sie odksztalca, szprychy wyciagaja i jest kuku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.