fallout Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam. Mam problem z manetkami Sram 3.0 - Obracają się one bez żadnego zatrzymania, nawet z zamontowaną linką a w środku znajduje się taka blaszka jakby drucik. W prawej manetce objawy są takie same, tylko że na dodatek bieg nie chce się przesunąć powyżej 6 a całkowicie jest 8. Po całkowitym usunięciu tego drucika mogę zmieniać wszystkie biegi ale manetka szaleje bo się nie blokuje na żadnym z biegów. Całkowicie nie wiem czy nie brakuje tu jeszcze jakiegoś elementu, może ta blaszka jest zamontowana w złym miejscu. Prosiłbym o zdjęcie wnętrza manetki, potem wrzucę zdjęcie swoich manetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ta blaszka to sprężyna odpowiadająca za indeksację. Jak ją umieścisz w odpowiednim miejscu to gripy będą działać dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Tylko o to jest pytanie gdzie Eureka! Mam! Intensywnie patrzyłem po różnych manualach Srama i udało mi się wstawić w dobre miejsce. Dzięki wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.