Rmk_90 Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 autor wspomniał o mostku wcs'a 4 axis... są lżejsze, i na tym mozna urwać 20g a cena niższa od wcs'a http://www.allegro.pl/item303812734_mostek...itchey_wcs.html poza tym pancerze nokony (czy jakos tak) obręcze zawsze mozna ponawiercać pedały - 196g http://www.allegro.pl/item305233804_pedaly...g_xtrabike.html jakieś stery lżejsze(nieznam się na tym) ?? oponki moze fast fredy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 do bielska mam niedaleko wiec nie ma problemu ja zapraponuje Ci ciekawe i lekkie rozwiazanie jakim jest pomysł naszego forumowego kolegi Kopaczusa... tzn wlewasz mleczko Joe's do zwykłych opon, nie używasz dętek. jak poszukasz na forum to znajdziesz ten temat, jak to zrobić itp. co do SLR'ów to nie jest tak źle.. centrowanie można przeprowadzic w zwykłym "dobrym i zaufanym" serwisie. jak ktos się zna to i szprychy zmieni Fox- świetny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabotagedsc Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Co do robienia ze zwykłych opon UST nie za bardzo mi to odpowiada. Oki ze zwykłej opony mam UST i jeżdżę bez dętki, tyle że trzeba tego mleczka trochę dużo wlać czyli waga się wyrównuje, poza tym nie mam nerwów do UST, pompowanie ich za pomocą pompki to porażka ! A w końcu jak jest z wagą Twojego speca??prawie 10 kg to trochę dużo jak na taki sprzęt bo biorąc pod uwagę że będziemy dysponować podobnym osprzętem z tym ze mam cięży amorek i do tego ramę to się boje że mi się nie uda zejść poniżej 11kg Eh dużo myślałem nad tym i wg rozpiski powinienem zejść poniżej 11 ale obstawiam, że mi braknie ok100gram No to się kiedyś zgadamy PS: widziałem Cię na bielskim rajdzie rowerowym, stałem po drugiej stronie ulicy przy starcie Wtedy jeszcze miałem rowerek z mojego linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 zapomniałęm dodać zacisk na twoją srednice - 19g http://www.allegro.pl/item301219890_zoom_c..._31_8_34_9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 mleczka wlewa się 80ml do tyłu i 60ml do przodu więc nie jest tak źle. a opony UST są o wiele cięższe. co do wagi speca, mi jak najbardziej odpowiada. myśle że uda Ci się zejsc ponizej 11kg a co do Bielska to widziałes mnie na ostatniej edycji ?... jakoś mam sentyment do tej imprezy... pojechałem tam pociągiem zmordowany po BM Istebna... ale lubie tam jeździć. na wiosne też będe:) po rowerze nie kojarze... było ich tam z 2 tys heh pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabotagedsc Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Heh to zacisk już mam jak się zmobilizuję to zważę swoja ale na pewno kolejnych parę gram mniej fast fredy odpadają, ogólnie oponki odpadają zakładam mojego maxxisa, szkoda kasy na opony które sie zupełnie nie przydadzą na kamienistych beskidzkich szlakach, ale to już inna bajka. Widzisz, a ja Twój jakoś zapamiętałem heh to fajnie, spotkamy się na kolejnej edycji ja rozumiem że taka waga roweru Ci pasuje ale czy nie powinien on być lżejszy?? W sensie czy dobrą wagą ważyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 dokładna waga roweru wynika z rozpiski poszczególnych części. Jescze schudnie, ale wszystko w swoim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScottGENIUS Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam Cie panie SabotageDSC powiem krótko to jest nie realne do 1go lipca z twoim budżetem i tak właściwie już się ciesze jak małe dziecko :) bo wygrałem ten zakład i czuje się bogatszy o 100zł (warto się z nim zakładać:) a tak włąsciwie ciesze się kupnem rekawiczek SCOT RC za bagatela 10 zł:)D pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.