Skocz do zawartości

Lapierre - The Ultimate Cycles

Navras

Jakim Lapierrem jeżdzisz??  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakim rowerkiem je?dzisz??

• X-Control X10
      0
    • X-Control X13
      1
    • X-Control 160
      4
    • X-Race
      1
    • Pro Race
      5
    • Technic
      0
    • Szosa
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Serdecznie wszystkich użytkowników tej ciekawej Francuskiej marki:) Napiszcie coś od siebie, na czym jeździcie, co Wam się podoba w tych rowerach i jak trafiliście na tę markę:P

Pozdrawiam Navras:) vel X-160 Ultimate

Napisano

Jak sam wiesz w zasadzie jeszcze nim nie jeżdżę, nawet jeszcze go nie mam;] ale co tam, juz i tak jest już na pewno mój więc mogę zagłosować;]

Mowa oczywiście o X-controlu 313

Napisano

Byłem tam ostatnio, faktycznie atmosfera jest bardzo fajna bo w przeciwieństwie do innych sklepów panuje tam niesamowity porządek. Sprzedawca też bardzo sympatyczny. Nie wiem tylko czy można płacić kartą, no i co ważniejsze w dobrej lokalizacji sklep. Zaraz przy błoniach i można auto spokojnie zaparkować.

Napisano
akurat fajnie ze syn Pana Poręby otworzyl w Kraku sklep z rowerami Lapierre bo to fajna marka a była trudno dostępna w kraju

Szkoda tylko, ze proponowal maks 5% rabatu na rower, gdyby dal 10% to mialbym Lappiere, a tak jest GT.

Napisano

Sixer, piękna maszyna ta co pokazałeś.

Xsystoff wydaje mi się że nie mógł więcej zaproponować więcej bo dopiero co otworzył sklep... a wiadomo jak to jest na początku.

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
Napisano

Witam,

ja dołączam z moim pro race 500.

Jeszcze nie testowąłem go ale juz wiem ze bedzie super. jest piękny jak wszystkie Lapierre'y.

pozdro

• 11 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Napisano

A ja was witam z moim PRO RACE 200, 2012. Rower rewelacja, kupiony w Poznaniu w rowerowni Wąsiel Bieniasz, polecam sklepik super atmosfera i profesjonalizm. :woot:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...