fallout Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam. Przyszła dziś do mnie paczka z kilkoma częściami a wśród nich manetki obrotowe sram 3.0 (Dzięki roswell ) I jako że to jest mój pierwszy taki sprzęcik mam problem z zamontowaniem linki do tych manetek, więc proszę o rade co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 patrzyłes na stronie srama ? http://sram.com/en/service/sram/view.php?c...amp;subcatID=13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 tak, widziałem to ale nic z tego nie rozumiem i nie wiem czemu moge sobie kręcić manetką bez żadnego oporu, nic nie zaskakuje a powyżej 6 na prawej manetce nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ale tzn. że chcesz zamonotwać linki ? ? ? ? Czy co ..... Wrzucasz na 1, rozrkęcasz korpus ( u mnie w Shimano są po prostu śrubki na górze, rozkręcasz i jesteś we wnętrzu ), potrzebna jest linka z tym kowadełkiem - no po prostu do manetki. Wyjmujesz starą ( zobaczysz sam po budowie manetki jak się ją wyjmuje ). Zakładasz nową linkę, poprawisz linkę w tym "kanale" żeby wszystko było dobrze, przecięgasz przez śrubę regulacyjną, montujesz korpus i jest wszystko wporządku. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Linke już wiem jak zamontować ale biegi wchodzą w prawej manetce tylko od 1 do 6 (zamiast do 8), w środku jest taki jak by drucik, kombinowałem z jego ustawieniami to działa albo od 2 do 8 albo właśnie tak. Całkiem bez niego działa od 1 do 8 ale nie wydaje mi sie żeby to było najlepsze rozwiązanie W sumie testuje bez linki, zobaczymy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.