radomir82 Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 To sa juz ostatnie sztuki jakie sa w magazynach, Shimano nie produkuje czesci we Wloszech od 2006, pozatym shimano nic nowego tam nie wnioslo bo wszystko bylo produkowane w dawnych fabrykach Alfred Thun S.p.A.- nie jeden z Nas na pewno spotkal sie z czesciami tej firmy (zazwyczaj korby i wklady suportu oraz podporki), bo byly praktycznie w kazdym wloskim rowerze, ktorych fala zalala nasz kraj w polowie lat 90 . Informacja o tym fakcie znajduje sie np. tu: http://www.bike-eu.com/news/1730/shimano-i...loses-down.html ps. sorki za brak polskich znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp3fan Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzięki chłopaki za pomoc. Już wiem co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miromalbork Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Mam wkład kinex compact III, chyba najtańszy kinex. Dałem za niego 20zł i spisuje sie całkiem nieźle, zwłaszcza jak na śmiesznie niską cenę. Za tyle samo kupiłem kiedyś wkład Tange, który w dwa tygodnie złapał luzy, zlikwidowałem je (były spowodowane wysunięciem się uszczelki) i po kilku godzinach znowu się pojawiły. W 3 miesiące jeżdżenia z luzami całkiem zarżnąłem to gówno. Kinex przez rok nie złapał w ogóle luzu i ładnie sie kręci, mam nadzieję, że dalej tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp3fan Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nareszcie problem zniknął, po zastosowaniu suportu o długości osi 113mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.