Picia Napisano 25 Stycznia 2008 Napisano 25 Stycznia 2008 Witam jestem nowy, ale na rowerku śmigam już jakiś czas i mam taki problem: Szukam sterów 1,125" niezintegrowanych a-head. Wczoraj widziałem Neco H865NW za 40zł i zastanawiam się nad nimi, tylko, że w dolnej misce są łożyska igiełkowe. Nic na ich temat nie wiem i jestem ciekaw czy sprawują się lepiej od kulkowych czy gorzej. Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do sterów i porady chętnie wy(czytam)słucham. Z góry dzięki! --- 28.01.08.: Rozglądałem sie też za innymi sterami i znalazłem takie: Accent AC-N.18 http://www.bikeoholic.com/product_info.php...products_id=927 Co o nich sądzicie, czy opłacałoby się je kupić za 55zł?
miromalbork Napisano 29 Stycznia 2008 Napisano 29 Stycznia 2008 Cena niska jak na łożyska maszynowe. Tylko nie wiem, co to za łożyska ACB i jak to się spisuje, musiałby się ktoś bardziej zorientowany wypowiedzieć. Wybierając stery zwracaj dużą uwagę na uszczelnienia, żeby nie były tandetne (plastikowe itp.). Aktualnie mam Stery TH chisel i czasem się zabrudzają, muszę jeździć z osłonami.
Mod Team bogus Napisano 30 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2008 Ja ostatnio zakupiłem stery za 36 zł VP. Łożyska kulkowe. Jak na razie wszystko w porządku. Polecam.
MarcinGoluch Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 Za 60zl z wysyłką kupiłem ostatnio nowe(pełny zestaw z szyszka i kapslem), nie montowane stery Dartmoor ProCreator czyli dsoc lekkie maszyny. Szukaj a znajdziesz bo okazji na stery jest calkiem sporo. Jesli chodzi o stery Accenta ACN18 to za 55zl zdecydowanie warto. ACB to jest bodajze ich nazwa wewnetrzna. Stery polecało mi w zeszlym roku kilka osob jako najlepszy stosunek cena/jakosc. Placisz za produkt a nie za nazwe ritchey tudzież inna Tioga.
Picia Napisano 2 Lutego 2008 Autor Napisano 2 Lutego 2008 Dziękuje za dpowiedzi, chyba zdecyduję się na te Accenty, ale chętnie wysłuchałbym jeszcze jakichś opinii.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.