Quattro Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Więc tak, kupiłem rowerek i kiedy go dostarczono, stwierdziłem że tylna opona fabrycznie jest założona odwrotnie (strzałki kierunkowe na boku opony). Nie zastanawiając się, przełożyłem ją (zgodnie ze strzałkami kierunkowymi). Jednak teraz zastanawiam się czy aby na pewno dobrze zrobiłem. Czyżby chodziło o lepszą przyczepność jeśli opona jest odwrotnie ?
Tommy Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 opona powinna byc zalozona zgodnie z tymi strzalkami (po to one sa), wiec jak byla zle zalozona, to dobrze zrobiles przekladajac ja, czasem sie zdarzaja zle zalozone.
99tomcat Napisano 5 Lipca 2008 Napisano 5 Lipca 2008 ja mam obie gumy w Cube AIM założone na opak Zamienił bym je miejscami ale to trochę zabawy, do tego chwilowo nie mam pompki- jak zachce mi się to zrobię to sam, jak nie to za 2-3 miechy przy okajzi przeglądu poproszę o przełożenie...
uchmanek Napisano 5 Lipca 2008 Napisano 5 Lipca 2008 az strach pomyslec co bedzie jak zlapiesz kapcia .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.