elfugo Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 witam wszystkich, ma może ktoś pojęcie gdzie w Warszawie mogę dokupić koronki do kasety sram pg-990, chodzi mi o te najmniejsze, np 11T na allegro nie ma a nie chce mi sie rejestrować w sklepach internetowych żeby to kupić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 http://www.sklep.olsh.pl/product_info.php?...products_id=232 Wilcza 32 I nie licz że to tania zabawa Koronki shimano, suntour, Sram czy Miche są takiej samej grubości dla 9 biegów i pojedynczo kosztują majątek a najdroższa jest właśnie 11 T tu za 48 złociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elfugo Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 drogo, to chyba mi sie nie opłaca bo mam do wymiany 2 albo nawet 3 najmniejsze dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.