tomeks Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 no wiec tak: pojechalem dzisiaj troche na rower, zablokowalem amora i odblokowac go nie moglem. manetka puszczala linke, ale widac bylo, ze w amorze nic sie nie odblokowywuje. pojechalem do domu, zeby cos z tym zrobic. no wiec odkrecilem ta nakretke w ktorej jest owa blokada. mialem zamiar zdemontowac ta blokade. do tej nakretki jest przymocowany jakis "wezyk" w ktorym za pewne idzie linka. problem jest w tym ze nie moge wlozyc tej nakretki z powrotem do srodka ;/ wydaje mi sie ze w amorze caly czas trzyma blokada i dlatego nie da sie tego wlozyc do srodka. ogolnie rzecz biorac cala manetke chcialbym zdemontowac, ale moze mi ktos powiedziec jak to zrobic, i co w ogole zrobic w mojej sytuacji ?? - jak zwolnic trzymajaca blokade ?? aha, mam skareba super. pozdro dobra, udalo sie z powrotem to wlozyc. wiec pozostaje pytanie jak zdemontowac blokade? pozdro
tomeks Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Napisano 23 Stycznia 2008 tutaj od strony 15 jest troche napisane o tej blokadzie, tyle ,ze moj angielski nie jest na tyle dobry, zeby cokolwiek z tego zrozumiec. http://www.manitoumtb.com/guides/Forks/200...12%3A56%3A27+AM a tak przy okazji, wie ktos moze ile psi trzeba pompowac do skareba pod 60kg?? pomorze ktos ?? pozdro
tomeks Napisano 19 Lutego 2008 Autor Napisano 19 Lutego 2008 up. moze ktos kto zna angielski sprobowalby mi pomoc ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.