henki Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam Mam zamiar kupić rower Gazelle Orange Excellent Man. Chodzi mi o rower typowo miejski... Czy to dobry wybór?? Może ktoś może polecić coś lepszego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Podaj jakiś link, cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henki Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 http://www.gazelle.pl/details:4826/gazelle...e+excellent+man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel934 Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 FiFi, znasz taki adres, google.pl? Znalazłem to w pół minuty - trzeci wynik po wpisaniu "Gazelle Orange Excellent Man" - http://www.chillride.pl/details:4826/gazel...e+excellent+man henki, ten rower waży 21kg. Edit: henki IMO nie warto, zadzwoniłem do nich - jeszcze nie mają cen, ale ten model w zeszłym roku kosztował w granicach 2800-3000zł. Za tyle możesz mieć fajniejszy rower. Edit 2: henki mnie ubiegł z tym linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo72 Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam. Do miasta używam Gazelle sport solid - dość stary męski model holendra. Bardzo solidna i fajna rama z bardzo długą główką. Rower kupiłem jako używkę, w ramach powrotu do używania wymieniłem tylną piastę na 3 biegowego srama, przeszprychowalem obydwa koła, nowe dętki i opony oraz bandaże, świeże oldscolowe oświetlenie i siodło brooksa, nowy łańcuch. Zakup z modernizacją wyniósł mnie 650 - 750 zł. Konkluzja - nie warto kupować nowej gazelki - znajdź coś sensowenego używanego, podremontuj i ciesz się miejska jazdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henki Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ja jednak wolał bym coś nowego... i właśnie się zastanawiam co wybrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.