Biera Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 można być mokrym a można być zluganym;) pod tym względem wydaje mi się że poncho-pancho będzie dobre. kosztuje to 20-40 zł i jest zbudowane z mocniejszej folii. no i można pod nie wsadzić plecak. zajmuje malutko miejsca (w sumie to zmieści się w kubek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 powinni was wszystkich zbanować za te linki za oknem świeci słońce aż chciało by się wyskoczyć na rowerek, a tu się okazuje że jest zimmmmno i jeszcze mam gorączkę... to nieludzkie tak torturować bliźnich ale za to korzystając z chwili wolnego(od szkoły, obowiązków i widma matury) zacząłem snuć plany na wakacje... ojjj tak, trzeba gdzieś wyskoczyć a przy okazji... znalazłem coś takiego -zdjęcia z wycieczek rowerowych w czasach PRLu: http://www.rower.orbit.pl/index.php?url=pr...mp;act2=galeria (jak widać: nie ważne co i jak -ważne żeby miało dwa koła i jechało!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bax21 Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 heh, oglądając takie zdjęci łezka się w oku kręci Wystarczy, że przypomnę sobie jak jeszcze parę lat temu jeździliśmy naszymi starymi kozami z torebkami foliowymi na bagażnikach i prowiantem zawieszonym na kierownicy. To były czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malauch Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam Jestem jednym z dwóch riderów wyprawy o której już wczesniej tu wspominał. Link do relacji z mojej wyprawy Świeradów -> Ustrzyki to: www.emtb.pl/wyprawa2007.html Powiem krótko, do jazdy w terenie sakwy się w ogóle nie sprawdzają. Pozostaje jedynie plecak i torba na ramę, bo torba na kierownicę też odpada, kijowo się rower z nią prowadzi, chyba że będzie w niej tylko cyfrak i to nie za ciężki. Do ciężkich plecaków po 2 dniach człowiek się przyzwyczaja i po prostu się jedzie. No i przy 3 i więcej osobach bagaż wspólny, którego trochę jest, równiej się rozłoży, przez co zawsze będzie trochę lżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Z jakich plecaków korzystaliście? i co wam w nich najbardziej przeszkadzało (plecak szeroki czy wysoki, 35 czy 40 litrów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malauch Napisano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ja (ten na białym Commencalu, co zdjęcia robił) miałem Deuter Trans Alpine 30L, a Jędrek jechał z jakimś No Name 40L plecakiem. Ja nie miałem żadnych kłopotów z plecakiem, jechało się bardzo dobrze. Za to Jędrek miał plecak nie rowerowy i trochę większy (z tych węższych i wyższych), przez co nie mógł jechać w kask, bo plecak mu zsuwał kask na oczy. Więc zdecydowanie na rower plecaki szersze i niższe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 W ogóle, sorry że odskoczę od tematu, ale jeśli termin byłby okej to się piszę na wyprawę Sam chciałem coś takiego zrobić z kumplami, ale wiadomo Oni nie mogą jak zwykle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 myślę że ta stronka moich kumpli pomoże Ci w jakimś stopniu click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.