Cybuch Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 są też ramy bez żadnego loga, np. mój kross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_40 Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 U mnie w ocr special jest tak samo jak u MarcinN, a w starszym giancie z '97 jest tylko wypukły emblemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 a tu taka mała ciekawostka -może komuś się przyda do "tuningu": http://allegro.pl/item307363643_kalkhoff_o...k_na_rower.html swoją drogą ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A tak wygląda w RaceBike od naszych południowych sąsiadów Klik! Sorry, że nie umyłem do zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.