miromalbork Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Zamierzam kupić korby do grawitacji, w standardzie ISIS. Razem z wkładem suportu chciałbym wydać na nie do 250zł. Zastanawiam się nad korbami octane one i tej samej firmy wkładem lub hussefeltem (na tym samym suporcie lub jakimś truvativowskim, gdybym brał howitzera) . Co lepsze? Do truvativa zniechęcaja mnie trochę inserty, a o octane one niewiele wiem. Niby to od NSa, ale czy ta sama jakość? Co byście radzili zakupić? Czy może coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item297578803_korba_...zer_gratis.html Nic lepszego nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ja jestem za Truvativem w systemie Howitzer. Tylko zerknij jaka wersja Ci potrzebna (czy z dwoma tarczami czy z jedną [bo taką też kiedyś widzialem, baardzo fajna była]) żeby rozwiązać problem ewentualnych przekosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Truvativ - set hussefelt + suport lub ruktion + suport (w tej korbie opcja z jednym blatem 38z). Z insertami też słyszałem małe co nie co,m.in. że wypadają, że gwint sie rozwala itp., ale też słyszałem setki pozytywnych opinii o korbach truvativa. O korbach i suportach octane one z kolei praktycznie same negatywne opinie (sam niedawno chciałem kupić korbę octana i doszukiwałem sie opinii na ich temat, ale dołożyłem troche i zainwestowałem w ruktiona). A to, że robi je ns nic nie znaczy, bo nie 'przyznają' się do tych produktów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 rpm el toro albo hussefelt howitzer albo jeszcze cos bmxowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miromalbork Napisano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziękuję wszystkim za pomoc Wybrałem hussefelta r/36/24 na wkładzie howitzer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.