Nawrotek Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam. Potrzebowałbym adresów sklepów gdzie mogę dostać przerzutkę przednią X-7 lub X-9 wersję low (z obejmą na dole) z prowadzeniem linki od góry. Szukałem na allegro i w internecie, i nic nie znalazłem Pomocy Aaa, i czy opłaca się dopłacać do X-9 czy X-7 wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 moze nie odpowiem na Twoje pytanie, ale proponuje rozwazyc zakup przerzutki shimano - nie ma problemu z manetkami jak z prz tylnia, ceny sa nizsze, jakosc dzialania podobna, natomiast shimano latwiej wyregulowac - szersza prowadnica niz w sramie, wg mnie jest to jedyny komponent shimano, ktory jest lepszy niz sramowski odpowiednik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Mam X-9 od prawie roku i nie narzekam żebym nie mógł wykorzystać jakiegoś przełożenia (chyba,ze ktoś lubi przekaszać). Bez problemu wykorzystuję zakres każdej z przednich zębatek - oczywiście bez przekaszania przełożeń Regulowana była dwa razy - przy założeniu do jednego a potem drugiego roweru. Z manetkami też nie ma problemu, nie wiem czemu o tym wspominasz bo przerzutkę przednią obsługują też manetki Shimano, tak samo jak manetki SRAM obsłużą przerzutki przednie Shimano. Aha, X-9 to Down Swing. Jeśli potrzebujesz Top Swing to tylko X-7 lub X-Gen obie mają prowadzenie linki z góry jak i z dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 dobra rozwialiści emoje chwilowe zawahanie, kupuję xtr Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.