Skocz do zawartości

[opony]gdzie kupic kende karme

nabial

Rekomendowane odpowiedzi

w ofercie to może jest, ale co do tego "jest w magazynie" nie był bym taki pewien

a po za tym 59zł za karme!? Ja płaciłem 75zł za komplet!

Edit:

Fifi masz racje były...

Ja zrezygnowałem z karm tzn zwykły drut mam w zimówce ale do normalnego roweru zakładam na lato Kende Komodo 1,95" kevlar. Wole ją ponieważ według chłopaków z centrumrowerowego Komdo wybacza błędy o wiele lepiej niż karma

w cr beda miec karmy za miesiac :) w sumie i tak dobrze ze w koncu beda ...

kurde przez ta komodo namieszaliscie mi w glowie - czy ktos moze mi powiedziec jaka jest wysokosc bieznika w komodo a jaka w karmie?

zastanawiam sie nad setem przod karma - szersza, tyl komodo - agresywniejszy bieznik, co wy na to?

• 4 tygodnie później...

kenda komodo jest dobra dla kogoś takiego jak ja czyli o mniejszych umiejętnościach technicznych "wybacza" błędy środkowe klocki są twarde i szybkie a boki miękkie i bardziej przyczepne , dlatego mam ta oponę z tyłu nawet jak "odjedzie" na błotku to zaraz złapie przyczepność i po krzyku na przodzie mam nobby nic 2,1... na KARME się nie odważe w każdym razie Karmy są już na rynku... myślę że powinny byc już w całym kraju bo ponad tydzień temu dystrybutor miał dostawę

hmmm jeśli na asfalt oponka to jednak lepiej :

http://centrumrowerowe.pl/index.php?s=7120...p;did=&l=pl

ja mam z tyłu komodo bo jest bardziej twarda a prawda jest taka że opony schwalbe takie jak nobby nic (nobby znikł) lub racing (dancing) ralph powinno sie raczej typowo na zawody zakładać bo mieszanki raczej super wytrzymałe nie są

Może to nie jest temat o właściwościach tych opon ale zrobię Ot i dodam że Sbe są o Wiele szybsze na asfalcie od Kendy Karmy. Smiało można te opony przyrównać od nowych RR. Karma jest trochę baloniasta i bardziej wygodna. Jezdziłem na niej z tyłu a teraz wrzucam do przodu do miejskiego bika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...