nabial Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 zebralem sie na zakup kompletu opon kenda karma kevlar i ... okazalo sie ze nigdzie nie moge ich znalezc czy ktos wie gdzie mozna je dostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 nigdzie, jestem w dobrych stosunkach z dystrybutorem i oni też nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 http://www.romed.pl/opona-kenda-karma-kevl...tml?cPath=45_27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Trochę drogo, w CR.pl były niedawno po 49,99zł (mogę się mylić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 w ofercie to może jest, ale co do tego "jest w magazynie" nie był bym taki pewien a po za tym 59zł za karme!? Ja płaciłem 75zł za komplet! Edit: Fifi masz racje były... Ja zrezygnowałem z karm tzn zwykły drut mam w zimówce ale do normalnego roweru zakładam na lato Kende Komodo 1,95" kevlar. Wole ją ponieważ według chłopaków z centrumrowerowego Komdo wybacza błędy o wiele lepiej niż karma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Trzeba ruszyć tyłek i popytać w sklepach stacjonarnych, mi tak się udało wejść w ich posiadanie... Ja osobiście dorwałem w rowerowym w Katowicach na Chorzowskiej, niedaleko spodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Może jak mówi snuffi ? http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...amp;l=pl=_blank Waga poniżej 500 g ( realna pewnie koło 500 ) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No Komondo wydaje się być ciekawą propozycją, może będzie lepiej trzymać na mokrym niż Karma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 w cr beda miec karmy za miesiac w sumie i tak dobrze ze w koncu beda ... kurde przez ta komodo namieszaliscie mi w glowie - czy ktos moze mi powiedziec jaka jest wysokosc bieznika w komodo a jaka w karmie? zastanawiam sie nad setem przod karma - szersza, tyl komodo - agresywniejszy bieznik, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Oświadczam wszem i wobec, że Centrumrowerowe.pl wykupiło WSZYSTKIE Kedny Karmy Kevlar jakie posiadał dystrybutor ALJOT.pl i posiada bodajże 30 albo 40 sztuk, minus 2 które dziś nabyłem. Cena 55zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 a ma ktoś kartę rabatową w CR? co by pożyczyć bo za to niby 5% jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mam Komodo na przedzie, 1.95, bardzo fajna oponka. Waga 482g, jeżdżona w błocie, śniegu i po lodzie, wybornie trzyma. Kupiłem bo nigdzie w detalu nie znalazłem Karmy - w Katowsi na Chorzowskiej też nie mają. Komodo za to mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomusH Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 kenda komodo jest dobra dla kogoś takiego jak ja czyli o mniejszych umiejętnościach technicznych "wybacza" błędy środkowe klocki są twarde i szybkie a boki miękkie i bardziej przyczepne , dlatego mam ta oponę z tyłu nawet jak "odjedzie" na błotku to zaraz złapie przyczepność i po krzyku na przodzie mam nobby nic 2,1... na KARME się nie odważe w każdym razie Karmy są już na rynku... myślę że powinny byc już w całym kraju bo ponad tydzień temu dystrybutor miał dostawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No patrz, to ja mam odwrotnie - Komodo przód, NN tył, i jestem z trakcji roweru bardzo zadowolony. Będę jeździć na tym kombo aż się pościerają, potem może zarzucę Racing Ralphy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A jak się toczą po asfalcie karmy/komodo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Komodo rewelacyjnie cicho, opory rowniez nieduze jak na terenowca. Karma chyba ciut ciezej ale dawno na niej nie jezdzilem (z pol roku) wiec ciezko mi teraz porownac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomusH Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 hmmm jeśli na asfalt oponka to jednak lepiej : http://centrumrowerowe.pl/index.php?s=7120...p;did=&l=pl ja mam z tyłu komodo bo jest bardziej twarda a prawda jest taka że opony schwalbe takie jak nobby nic (nobby znikł) lub racing (dancing) ralph powinno sie raczej typowo na zawody zakładać bo mieszanki raczej super wytrzymałe nie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Może to nie jest temat o właściwościach tych opon ale zrobię Ot i dodam że Sbe są o Wiele szybsze na asfalcie od Kendy Karmy. Smiało można te opony przyrównać od nowych RR. Karma jest trochę baloniasta i bardziej wygodna. Jezdziłem na niej z tyłu a teraz wrzucam do przodu do miejskiego bika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.