andi333 Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Panowie powodzenia wybrał bym się z wami ale mam inne plany, ale następnym razem pojadę obstawić ogonek. Omen nie zajedz chłopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Jesli moge, proponowalbym Wam podjazd na Magurke czerwonym z Mikuszowic Krakowskich przez przel. łysą , bedzie ze 100m podejscia z buta ale generalnie to chyba najlepsza opcja , zeby dostac sie na tą górke. A zjazd z Gaikow moge polecic rowniez czerwonym (jeden z moich ulubionych ), duzo atrakcyjniejszy niz asfaltowe serpentyny. Szczesny powinien pamietac te fragmenty A jaką macie opcje podjazdu na Chrobacza? Na tym odcinku polecalbym z kolei podjazd asfaltem. Chrobacza.. no niestety tylko asfalt.. teren nie do podjazdu jest :/ Raczej wjedziemy z wilkowic tym zielonym.. wchodziłem na Magurke tymi czerwonymi i nie jest łatwo tam wjechać.. zresztą decyzję podejmiemy na miejscu.. Andii będzie bez napinaki itd. spokojnie do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jeszcze sie upewnie: pociag z katowic 7:11 do bielska? wygladajcie mnie w pszczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Na Magurke prowadza dwa czerwone, ja mysle o tym przez przelecz (dluzszy i w miare lagodny) ten drugi, obok chatki na Rogaczu jest swietny ale do zjazdu. Chrobacza jest faktycznie trudna do zdobycia terenem, dlatego tez polecam asfalt, jest i tak bardzo stromo, mozna sie niezle zmeczyc. Niestety mam czwartek pracujacy i nie dam rady sie podpiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 tak dokładnie o 7:11 z Katowic.. o 7:00 będziemy sie gdzieś jeszcze czaić na dworcu a potem już idziemy.. mam nadzieje, że pogoda nie popsuje nam zabawy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Shogun o ktorej masz pociag z dabrowy ? ja wsiade w sosnowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 yhm mrówa sie wycofał z powodu defektu? sam nie wiem.. mówi, że padł mu padł i się kręcić nie chce.. nie wie co traci no cóż ja będę na pewno.. szukajcie gościa stroju kross racing teamu.. jakby co to macie moj kom 692556177 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A zjazd z Gaikow moge polecic rowniez czerwonym (jeden z moich ulubionych ), duzo atrakcyjniejszy niz asfaltowe serpentyny. Szczesny powinien pamietac te fragmenty no tak z Gaików czerwony jest ładny i ciekawy o której będziecie w Bielsku? będe czekał na dworcu PKP mój nr. 663831990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 w bielsku na głównym o 8:41 bierzemy aparaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 omen aparat mozesz wziasc, zrobisz mi zdjecie jak upadam.... ja niestety nie moge wziasc bo pozyczylem... rozumiem ze deszcz czy nie to jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja sie zjawie bez wzgledu na pogode Aparatu nie biore - mam w telefonie nienajgorszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ok weznę.:] icm mówi, że może popadać po 14. ale mam nadzieje, że w tym czasie powoli będziemy zmierzać już na dworzec z BB.. rozważam czy brać bluzę? może nogawki 3/4 i rękawki wystarczą. Co o tym myślicie ? Odjazdy z Bielska: 12:57 Osobowy tylko 2 kl. 14:34 Pospieszny 15:37 Pospieszny z wagonem dla rowerów za pospieszny są jakieś dodatkowe opłaty ? bo trochę lipa z tymi pociągami powrotnimi na jutro :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Shogun o ktorej masz pociag z dabrowy ? ja wsiade w sosnowcu U mnie na wiosce jest o 5:49, a w Sosnowcu 6:11. Będę siedział w ostatnim wagonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Jakbym mial nogawki 3/4 to bym wzial ;p Ja jade w krotkich gatkach, dlugi rekaw z oddychajacego miaterialu a na to koszulka. W plecaku w razie czego przeciwdeszczowka oddychajaca. Shogun zobacze jak z czasem bedzie. Jak zwleke sie wczesniej z wyra to brykne do Ciebie na wioske ;p Ta sama droga co do Sosnowca, ale w przeciwnym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dobra już wiem:] ja pojadę w 3/4 i rękawkach ;] co do pośpiesznego to jest 30% drożysz od normalnego czyli jeszcze można to przeżyć :] ja będę w Katowicach jakoś około 6:30 jak pójdzie moc z rana.. a jak nie to około 6:40 chyba wiecie czego szukać jakbym nie poznawał to podejdzcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ok weznę.:] icm mówi, że może popadać po 14. ale mam nadzieje, że w tym czasie powoli będziemy zmierzać już na dworzec z BB.. rozważam czy brać bluzę? może nogawki 3/4 i rękawki wystarczą. Co o tym myślicie ? Odjazdy z Bielska: 12:57 Osobowy tylko 2 kl. 14:34 Pospieszny 15:37 Pospieszny z wagonem dla rowerów za pospieszny są jakieś dodatkowe opłaty ? bo trochę lipa z tymi pociągami powrotnimi na jutro :/ Co tak wcześnie chcesz wracać? Tak koło 17-18 można się już zbierać ale o 13? . Pociągi na Katowice jeżdżą co trochę od 16:11 do samego wieczora więc nie ma problemu. Pośpiechem się nie opłaca jechać bo drożej i nie ma gdzie rowerów włożyć. P.S. Nie zapomnijcie o kurtkach przeciwdeszczowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 No wlasnie. Jak to ma byc spokojne tempo bez szarpania to nie wiem czy przejedziemy tak szybko 50 km. Do tego dojdzie jakis popas i pyffko na koniec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ja kurtki nie biorę ale chyba biorę bluzę xD nie no jak chcecie xDD myślałem, że będziecie chcieli szybciutko wracać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Shogun zobacze jak z czasem bedzie. Jak zwleke sie wczesniej z wyra to brykne do Ciebie na wioske ;p Ta sama droga co do Sosnowca, ale w przeciwnym kierunku. Ja wsiadam na stacji "Dąbrowa Górnicza Ząbkowice" więc się nie zdziw jak mnie na głównej w DG nie będzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 będę jeszcze z kumplem, który w ostatniej chwili sie zdecydował.. :] teraz już idę spać, do jutra Panowie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekg Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 I po wyjeździe , było naprawdę super, trasa taka w sam raz Pozdrawiam, i dzięki za miłą wycieczkę. P.S. Czy ludzie, którzy robili fotki mogą mi je udostępnić na moją stronkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majk Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no to dawac fotki i chwalic sie...ja tylko zaluje ze nie wiedzialem..dzisiaj mialem woolne i moglem sobie z Wami smignac a dopiero teraz sie o tym calym "przedsiewzieciu" dowiedzialem szkoda...jak bedzie nastepny taki wypadzik to sie pisze niema bata ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 I po wyjeździe , było naprawdę super, trasa taka w sam raz Pozdrawiam, i dzięki za miłą wycieczkę. P.S. Czy ludzie, którzy robili fotki mogą mi je udostępnić na moją stronkę? fotki zrzucę jutro :] ja też Wielkie Dzięki za wypad.. następnym razem zrobimy jeszcze cięższa trasę ale, żeby było mniej z buta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ja wlasnie wszedlem do domu i mam jeszcze lekka bańkę ;p Zdjecia jak cos to dopiero jutro. Dzieki za udany wypad. Do zobaczenia kolejnym razem gdzies na szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Fota grupowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.