sabotagedsc Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ja jade rowerem bo mieszkam w bielsku ale możemy sie zgadać co do miejsca spotkania np na dworcu głównym ;] aha start planuje ok 9 rano tak max 4 godziny w górach i powrót potem do domu na 14 na Kubice jak ktoś jeszcze zainteresowany to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 zbiera sie mala ekipa na niedizle, start ok 8smej. traska szyndzielnia-klimczok-karkoszczanka - salmopol - czarnym do brennej pzez horzelice (zjazd trasa wyscigu horizonfive) - blatnia - bielsko jak ktos bedzie sie blokal po okolicy, to moze uda sie spotkac, moj nr 608 662 776. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 na czwartek 1 maja planuje traskę: Start z Porąbki i wjazd na Chrobaczą łąkę - Groniczki-Gaiki-Przełęcz Przegibek-Magurka-Czupel-Rogacz- zjazd do Czernichowa potem taka na Jaworzyne-Wielką Cisową Grapę-Wielki Cisownik-Kiczera-Żar - zjazd do porabki.. szosą lub terenem..:] ktoś chętny? Myślę, że dojazd byśmy zrobili za pośrednictwem pkp:] do żywca, albo Andrychowa. dystans będzie około 50km może trochę wiecej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Czwartek brzmi dobrze! Postaram wyrwać się ze straszliwych okowów niewolniczego pisania pracy magisterskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Omen, ciekawa traska a z Czernichowa jak chcesz podjezdzac? niebieskim czy zoltym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 niebieskim :] jest żółty ? nigdy nie widziałem.. i nie słyszałem o Nim.. Jak wjedziemy na cisową to możemy sobie zrobić kółko w rezerwacie "Szeroka" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 przed chwilą gadałem z Mrówa my będziemy na 100% raczej :] wyjazd z Katowic pociągiem o 7:11 :] myślę, nad drobną zmiana trasy tzn zacząć w Bielsku podjechać przegibek i od tego momentu zacząć atakować. Trasa wtedy będzie wyglądać mniej więcej tak: Przełęcz Przegibek-Magurka-Czupel-Rogacz- zjazd do Czernichowa potem taka na Jaworzyne-Wielką Cisową Grapę-Wielki Cisownik-Kiczera-Żar - zjazd szosą lub teren.. i potem dojazd do Między brodzia kobiernickiego i atak na Chrobaczą łąkę - Groniczki-Gaiki-Przełęcz Przegibek i na dworzec pkp.. po prostu zmieniła sie trochę kolejność, będzie mniej dojazdu do Startu trasy, i tańsze bilety pkp będą.. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Melduję posłusznie że będę na 99,9 %!! (chyba że jakimś cudownym zrządzeniem losu coś mnie do czwartku zabije ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Da radę to na crossie przejechać? Kamcorów nie ma za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 niewiem, sam jestem ciekaw ja jadę z sztywnym widelcem :] mam nadzieję, że dam rade :] Mrówa nawet sie nikomu nie narażaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Będę siedział pod łóżkiem i uważał na wszystkich w moim otoczeniu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dopiszcie mnie do listy uczestników, ale jak złamię ramę będzie na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ok xD i nie na nas.. my Cie do niczego nie namawiamy :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Jak by się komuś nudziło rano w czwartek to niech przyjedzie wcześniej na dworzec, ja będę czekał od 6:25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 my będziemy około 6:45 chyba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 na poczatku bylem chetny z wami jechac, ale widze ze sami wymiatacze na sztywniakach i crossach jada jestem za miętki na takie wypady pewnie samotnie sie przejade wisła - wegierska gorka chyba ze ktos jeszcze chce jechac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 jakie wymiatacze? Panie ja będę uważał żeby nie wyglebić.. za mięki? ja sam sie boje chodz z Nami i nie gadaj dasz rade :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jak za miętki? To ironia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja się wybiore ;] ale mój napęd jest tuż przed wymianą i jest w opłakanym stanie, mam nadzieje że dojade planujecie jakąś średnią , czy to po prostu luźna wycieczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Złomek ja też planuję dołączyć. Bylismy razem 3 tygodnie temu wiec jak cos to masz kompana na ogonie P.S. Shogun jedziesz z Dabrowy do Katowic rowerem, czy pociagiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 planujecie jakąś średnią , czy to po prostu luźna wycieczka? nie, nie planujemy.. każdy jedzie swoim tempem.. mocniejsi czekaj u gór na słabszych chyba tal będzie lepiej.. mówi o asfaltowych kawałkach.. w terenie trzymiemy sie grupą żeby sie nie pogubić.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no dobra, namowiliscie mnie, bedziemy ze spoonmanem o-gonić szczesny, napedu nie mozesz sie bac, sam mialem zajechany prawie 3 tyg temu i dojechalem nie ma jakiejs innej opcji wjazdu na przegibek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 można by wjechać na magure od razu zielonym szlakiem turystycznym od Wilkowic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 JEsli moge, proponowalbym Wam podjazd na Magurke czerwonym z Mikuszowic Krakowskich przez przel. łysą , bedzie ze 100m podejscia z buta ale generalnie to chyba najlepsza opcja , zeby dostac sie na tą górke. A zjazd z Gaikow moge polecic rowniez czerwonym (jeden z moich ulubionych ), duzo atrakcyjniejszy niz asfaltowe serpentyny. Szczesny powinien pamietac te fragmenty A jaką macie opcje podjazdu na Chrobacza? Na tym odcinku polecalbym z kolei podjazd asfaltem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 P.S. Shogun jedziesz z Dabrowy do Katowic rowerem, czy pociagiem ?Pociągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.