DARO Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Nareszcie w domu. Zaraz ide d... moczyć Zdjęcia prawdopodobnie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki, ekipa naprawdę wymiata, myślę, że powtórka będzie już wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dzięki wszystkim za wypadzik było za######iście fotki może dziś ale raczej jutro wieczorem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Wypad jak najbardziej udany. Troche ziemi beskidzkiej przywiozlem do domu Fajnie ze zjawilo sie tyle ludzi To kiedy powtorka z rozrywki ? P.S. Zdjecia dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 http://picasaweb.google.pl/andi333enator/WYPADWGRY są foty możecie sobie pobierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Było w deszkę Dzięki Harry, jesteś fantastyczny Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy na szlaku!! Chyba lekko przesadzasz Nie zdawalem sobie sprawy, ze tak smiesznie wygladam http://picasaweb.google.pl/andi333enator/W...826125639669874 Widze, ze wypadzik sie udal choc snieg powyzej 1000m jednak sie trzyma. Do nastepnego razu chlopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Harry nie bądz skromny zaskoczyłeś nas wszystkich bardzo pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Super zdjęcia andi. Tak jak super wypad. Jeśli ktoś chce te, ktore ja robilem, to pisać mi adresy na gg 3410521. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Andi kiedys ty tyle fotek nacykał.... Respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No sam nie wiem zarobiony byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Harry nie bądz skromny zaskoczyłeś nas wszystkich bardzo pozytywnie Bardzo dziekuje i polecam sie na przyszlosc Szkoda, ze nie moglem z Wami dalej pojechac ale i tak mialem w domy "przerabane"! Z mojej strony pozwole sobie na odrobine reklamy i zaprasze na nasze imprezki HF, atmosfera na nich bliska jest takim wypadom Super zdjęcia andi. Tak jak super wypad. Jeśli ktoś chce te, ktore ja robilem, to pisać mi adresy na gg 3410521. Pozdrower To ja tez poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvalchmei Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Gratuluję udanego wypadu. Pisze się ktoś na Beskid w przyszłą sobotę? (19.04) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja w sobote pracuje do 14 a pozniej trening .... ale w niedziele chetnie wyskocze jak cos Harry a co to za imprezki HF ? mozesz cos wiecej napisac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Wyscigi 8/24h. wiecej info w podpisie albo na zielonym banerze HorizonFive pojawiajacym sie na forum Generalnie impreza obejmuje wyscig w sobote i luzne jezdzenie po gorach w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Harry jest pozno i jestem padniety po treningu ale poczytałem troszki o formule HV i jestem pod wrazeniem tak swiezych pomyslow. Jesli impreza jest chociaz w polowie tak dobra jak sobie ja wyobrazam to ja sie pisze Czy sa jakies wieksze wymagania jesli chodzi o zgloszenie sie na ochotnika ? czy wystarcza tylko dobre checi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dobre checi to podstawa Juz Ci pisze na maila A bycie "ochotnikiem" nie wyklucza naturalnie startu w zawodach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 witam, zdjecia dopiero dzisiaj bo mnie cos pogryzlo i lezalem ze spuchnieta noga :/ http://picasaweb.google.pl/kaend84/OtwarcieSezonu DARO mozesz mi przesalc fotki na kaend84@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzięki za fotki a co cię pogryzło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 zebym to ja wiedzial co mnie pogryzlo, objawy jak przy slynnych meszkach .... jeszcze bralem pod uwage jakies gady w tych lisciach .... na obszarze 10cm 5 ukaszen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No na meszki to chyba za wczesnie. Mnie tam nic nie pogryzło tylko cuś mi koła zżarło jutro daje do cętrowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Planuje ktos wypad w gory w ten weekend ? ewentualnie kolejny majowy. 4 Dni wolnego !!! trzeba to jakos dobrze wykorzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Generalnei jestem na miejscu i licze, ze choc jeden dzien uda mi sie wyskoczy c w gorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Jedzie ktoś w niedziele w Beskidy? Trasa dowolna, MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabotagedsc Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja jadę , najprawdopodobniej na hrobaczą (koło zapory w miedzybrodziu ) albo klasyk ala szyndzielnia-kozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jedziecie pociagiem czy samochodem ? Ja sie pisze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.