mrkura Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Nadrabiam zaległości http://besendu.weebly.com/322012.html Trzeci fim będzie dzisiaj, dodatkowo wrzucę "surówę" z kilku zjazdów. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Co jest !? Co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 zima idzie to i cisza w temacie , chciałem dzis pojechac , ale wstałem a tu poada deszcz wiec siedze w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 W sobotę trzeciego listopada wjeżdżałem na Rysiankę 2x, potem Romanka i zjazd do WG. Dużo błota, ale mimo to jeździło się świetnie. Zjazd zielonym z Lipowskiej na Boraczą pomimo liści i błota świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 zima idzie to i cisza w temacie , chciałem dzis pojechac , ale wstałem a tu poada deszcz wiec siedze w domu Dobrze wam tak Już nie mogłem wysiedzieć patrząc na te wszystkie zdjęcia i filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dobrze wam tak Już nie mogłem wysiedzieć patrząc na te wszystkie zdjęcia i filmy gdzies byłes ? bo troche nie rozumie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Aj chodzi o to, iż rower w częściach do wiosny, a tylko zdjęcia z waszych wypadów oglądam non stop i już mnie nosi dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aj chodzi o to, iż rower w częściach do wiosny, a tylko zdjęcia z waszych wypadów oglądam non stop i już mnie nosi dosłownie składaj, składaj nam z Grzesiem zostało jeszcze tylko do wiosny myk-myk zakupic i jazda(no moze jeszcze jakies miniony by sie zdały:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Mi już zostały tylko stery do zakupu żeby wyjechać w wersji "partyzanckiej". Plany ze specem poszły w las, będzie bardzo bardzo enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.