krzychu22 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 W niedziele jeśli tylko nie będzie padać razem z kolegą jedziemy w góry. Startujemy z Wisły gębce ok godziny 10. Trasę idzie niebieskim szlakiem do Beskidu i dalej cały czas czerwonym na Baranią, zjazd niebieskim i wjazd żółtym na Kopiec i dalej Skrzyczne, zjazd czerwonym do Buczkowic. Jeśli czas pozwoli to wbijemy się na Klimczok i zjazd przez Szyndzielnię do Bielska na pociąg lub czarnym a później czerwonym szlakiem do Bielska lub ostatnia możliwość dojazd asfaltami na dworzec. Trasa po szlakach wyniesie ok 56 km jeśli jest ktoś chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jest w takim razie duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy na szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jedziesz z nami czy robisz podobną trasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Część się pokrywa, część przeplata . A jak będzie jutro pogoda to skoczę na Palenicę, ale nie zapowiada się ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Krzychu miło bło poznać, choć szkoda, że w okolicznościach awarjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Krzychu miło bło poznać, choć szkoda, że w okolicznościach awarjnych czyzby znowu snejk Krzycha^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Tym razem ja "zósemkowałem" tylną obręcz. Więcej tutaj: http://besendu.weebly.com/252012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 łubududu sprzedaje Garego(rama+damper+reba) jak ktos chetny to dac znac -wolałbym zeby poszedł w dobre rece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Krzychu miło bło poznać, choć szkoda, że w okolicznościach awarjnych Również było miło poznać i kawałkami jechać razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Udało się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 fajne , szkoda ze takie krotkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Myślałem że będzie przyczyna ósemki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jedzie ktos w gory i ma pomysl na trase w sobote albo niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a czym jezdzisz full czy ht? , ja jak bedzie pogoda to w sobote chyba pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a czym jezdzisz full czy ht? , ja jak bedzie pogoda to w sobote chyba pojade full 100/100 ale po telewizorach srednio mi sie jezdzi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 jako ze na 3 portalach pogodowych przepowiadaja na jutro opady deszczu to ja rezygnuje z wypadu , wybiore sie w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Portalom nie można ufać http://besendu.weebly.com/262012.html ps. Zapraszam do nowego tematu, który powstał żeby nie zawalać tego wątku relacjami - teraz będzie wszstko w jednym miejscu http://www.forumrowerowe.org/topic/121847-wycieczki-wyprawy-besendu-trips/ ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 smigac panowie ,smigac póki idzie, końcówke sezonu mam z głowy (sprzedana rama),w nowym ruszamy na nowych podzespołach -wreszcie nie bede marudził ze mało skoku tył 160,przód 160-170-180 zastanawiam sie jeszcze co włozyc. Szarpnąlem sie na takie cuś COMMENCAL META 6 FRAME teraz pozosało budowac dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Fajna jest ta ramka , powodzenia "na budowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 oto moja wczorajsza trasa w skrócie fotograficznym , powiem ze lekko nie było , do rez. Oszast było fajnie , pozniej juz niestety dostałem porzadny wycisk . https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/GlinkaKrawcowWierchPrzePrzysOpGlinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Znowu niezła kolekcja zdjęciowa <bravo> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 no to poniedziałkowa wycieczka teraz na tapete , Skrzyczne , Barania Gora i z powrotem Skrzyczne , zjazdy wymagajacymi szlakami (niebieski z Baraniej i czerwony z Skrzycznego) , cos pieknego ale i wyczerpujacego https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/SkrzyczneBaraniaSkrzyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Moze ktos bylby chetny na wycieczke w sobote rano? Trasa: Ustron>Czantoria Mała>Cz. Wielka>Beskidek>Soszów>Stozek>Kubalonka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Proponuję przedłużyć trasę do Baraniej lub skrócić i skończyć zjazdem ze Stożka trasą Bike Parku. Z Kubalonki masz mało ciekawy zjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Proponuję przedłużyć trasę do Baraniej lub skrócić i skończyć zjazdem ze Stożka trasą Bike Parku. Z Kubalonki masz mało ciekawy zjazd Dlatego przy Kubalonce jest znak zapytania;) Trasa jest elestyczna, bedzie ciezko to sie zjedzie wczesniej, bedzie dobrze i czas pozwoli to zajedzie dalej;) Znajac zycie i tak pojade sam;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.