mrkura Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wyjazd z Tychów około 15.00, powrót około 21.00 - do 20.00 można jechać na szlaku, jest jeszcze widno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 A gdzie dokładniej? Jeśli to nie problem to zabrałbym się, tylko o której powrót bo nie wiem czy dam rade na kołach czy pociągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jeszcze nei wiem gdzie dokłanie jechać. 1. Wyciągiem na Czantorię - Stożek, zjazd trasą DH 2. Wisła Czarne - Barania G. - zjazd niebieskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 He he mi chodziło skąd wyjazd bo nie wiem jak mam dojechać. O której planowany powrót do Tychów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wyjazd: Tychy, ul. Budowlanych. W razie W mogę gdzieś w Tychach podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 No to jeszcze poprosiłbym o nr tel na PW bo jak bym dojeżdżał albo coś to dam znać, jak na razie to jutro o 15 będę w Tychach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Tym razem wybralismy sie na podboj Rycerzowej i Raczy , kolega pierwszy raz w gorach i od razu z przygodami sprzetowymi , złamał hak i od M. Rycerzowej na jednobiegu dzielnie podążał za mna . https://picasaweb.google.com/10219783861...kRaczanski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ale sie minelismy Spalismy na rycerzowej wczoraj, wyjechalismy w strone miziowej okolo 10 przez problemy z opona w rowerze kumpla. Co do haka - niefajna sprawa, wspolczuje. Mysmy tylko do Rajczy zjezdzali po pompke ostatecznie (podstawowa przestala pompowac, a amortyzatorowa nie moglismy nabic wentyla rowerowego), uratowal nas rowerowy na rynku. Btw, o wschodzie slonca targalem rower pare razy na rycerzowa, a potem zjazd pod bacowke wzdluz hali w towarzystwie stada owiec. Niesamowita sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Moze planuje ktos jakis wypad w sobote? Chetnie bym pojezdzil po Beskidzie a nie ma z kim;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 W ten weekend niestety nie mogę, ale następny (jeśli nic się nie zmieni) tak. Będę pisać jak coś. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A gdzie ten wypad w sobotę i jak trzeba się dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dzis wybrałem sie na samotna wycieczke wokoł Szczyrku oto kilka fotek https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/WycieczkaDoSzczyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Czesc Grzesiu. Czy mi sie wydawało czy mialeś w Siewierzu Cuba jakiegos ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matpog Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ktoś w niedziele chetny na góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Czesc Grzesiu. Czy mi sie wydawało czy mialeś w Siewierzu Cuba jakiegos ?? mam 2 rowerki , cube i speca w zaleznosci od trasy biore jednego albo drugiego @matpog jakas konkretna propozycja , trasa itd itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matpog Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Generalnie zawsze jezdze w Beskid Slaski, wiec myslalem nad Gorami Opawskimi, dojazd do Głuchołazów, stamtąd na Biskupią Kopę. Ewentualnie do Jury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Generalnie zawsze jezdze w Beskid Slaski, wiec myslalem nad Gorami Opawskimi, dojazd do Głuchołazów, stamtąd na Biskupią Kopę. Ewentualnie do Jury chetnie bym sie wybrał , ale wg prognoz ma padać deszcz , a to srednia przyjemnosc jezdzic w mokrym ubraniu. Mam wolny wtorek jeszcze wiec jakby Ci pasowało to mozemy sie gdzies wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matpog Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Niestety w tygodniu odpada. Tylko weekendy. Korcą mnie te Głuchołazy, wg meteo raczej nie powinno padać. Byłbyś zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 ale jutro odpuszczam sobie , moze w inny weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Na sr/czw jest zapowiadana ciekawa pogoda-ktos bylby chetny cos pokrecic w zywieckim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Do "gier i zabaw" polecam Bike Park Palenica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ładnie , ładnie , ale musiało byc ciezko skoro zaliczyłes klka gleb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No było ślisko, a jak się zachowuje rower na mokrych kładkach, w dodatku pod kątem to widać na filmiku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jest ktoś chętny aby wybrać się w góry w najbliższy weekend tj, sobota lub niedziela. Mam pomysł na trasę ale można jeszcze co do tego się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jeśli jutro wstanę i nie będzie padać to jadę na Palenicę, mam dwa wolne miejsca. Koszt parku to 30zł(wyciąg) + 15zł(wyrobienie karty, jednorazowo), jazda do woli od 8.30 do 13.30. Chętni pisać na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.