Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

krzychu22, dzieki za info :-)

mrkura, wiem ze do Rycerzowej troche krotko, ale ja w glebi duszy zakladam, ze uda sie dojechac niebieskim do glinki :-D

Napisano

Jeżeli zaproszenie nadal aktualne to ja się chętnie zabiorę w tą sobotę .zobaczymy co będzie najwyżej odpadnę ,a może sam siebie zadziwię.Dajcie tylko znać czy spotykamy się na miejscu ewentualnie w ktory pociag z Katowic mam wsiąść(mieszkam w Tychach).Pozdro!

Napisano

brendpit, mysle ze aktualne. Jedziemy w 3-4 osoby o podobnej formie. Jesli akceptujesz ze Cie porzucimy jesli bedziesz wyraznie slabszy, to ok. Ale zadne z nas harpagany, wiec powinienes dac rade :-) Starujemy pociagiem o 7.01 z Katowic

erzrum, czelyndz not accepted, bo i po co? Zamierzamy sie sponiewierac, ale dystansem a nie intensywnoscia.

Napisano

No to się widzimy w sobotę ,wsiadam w Tychach .Jak widzę w rozkładzie to pociąg do Zwardonia.Dokąd mam kupić bilet ?Najłatwiej poznacie mnie po rowerze mam czarnego Cube'a.Jakby zaszły jakieś zmiany dajcie znać.

Napisano

Dokąd mam kupić bilet ?Najłatwiej poznacie mnie po rowerze mam czarnego Cube'a.Jakby zaszły jakieś zmiany dajcie znać.

Wiedziałem, że o czymś zapomnę napisać :)

Stacja docelowa to Rycerka.

My będziemy w składzie podwójnego Gianta XTC i Krossa A6. Czwarty kolega może będzie wsiadał w Tychach, jak Ty.

Raczej nic nie powinno się zmienić, ale na wszelki wypadek podeślij mi na PW swój numer telefonu.

Napisano

W piątek zaliczyłem zjazd czerwonym ze Skrzycznego, szlak bajka. Dzieki mrkura, grzegorzkm za rekomendacje tego szlaku. Udało mi się praktycznie wszystko zjechać.

Napisano

Ja robiłem ten zjazd na początku maja(jeszcze był śnieg) zjazd jak dla mnie dobry bo szybki, raczej techniczny nie jest ale tam Barney złamał nogę:( ogólnie polecam. Nie wiem jak ie warunki są teraz.

Napisano

Ja jadę jutro jeżeli będzie pogoda. Jeszcze nie wiem co ale start z Ustronia, a potem zobaczę jak daleko mi się będzie chciało. Ostatnio była trasa mały stożek->soszów->czantoria->poniwiec->mała czantoria. Fajna ale trochę trudna bo nie miałem sił w tym dniu (zajechałem się trochę pracą fizyczną w tygodniu). Zobaczymy co jutro wyjdzie. Jak co w Ustroniu chcę być koło południa bo rano mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia przy domu.

Napisano

Gdzie chcesz jechać?

Wstępnie myślałem o okolicach Zawoi, aczkolwiek trasy jeszcze nie wymyśliłem,

nie mam jeszcze za bardzo czasu, żeby siąść dokładnie ustalić jak i gdzie chcę

jechać. Może do wieczora jakoś to doprecyzuję

Napisano

Wstępnie myślałem o okolicach Zawoi, aczkolwiek trasy jeszcze nie wymyśliłem,

nie mam jeszcze za bardzo czasu, żeby siąść dokładnie ustalić jak i gdzie chcę

jechać. Może do wieczora jakoś to doprecyzuję

Gdybyście śmigali gdzieś w okolicach Zawoi w przyszły weekend i szukali kogoś do towarzystwa dajcie znać.

Napisano

Gdybyście śmigali gdzieś w okolicach Zawoi w przyszły weekend i szukali kogoś do towarzystwa dajcie znać.

W zeszłą niedzielę nie wyszło, więc w tą też planuję wypad w okolicę Zawoi...

Napisano

Dzien dobry wszystkim:) chcilem sie przywitac:) dolaczylem dopiero co. Mam na Imie Bartosz, jestem z Katowic, postanowilem dolaczyc do jakiegos forum rowerowego mimo ze jestem 100% amatorem:)

Szukam przy okazji jakiejs fajnej kolezanki z katowic ktora chciala by polatac troche na kole we dwoje i wiecej, pokazac jakies fajne trasy i pomoc wdrozyc sie w klub i okolice :)

Napisano

Jako że jutro z pracy wracam około 9.30 :/ , chcę się wybrać około 15/16 w Śląski na jakiegoś szybkiego tripa (Czarne - Barania, zjazd niebieskim, albo Szyndzielnia - Błatnia ). 2 miejsca wolne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...