Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Kolegów Ślązaków :)

Widzę, że Wasz wątek tętni życiem i że jest tu kilka osób z emtb.

Tak się składa, że mr.kurą razem jeździmy na tripy i chciałem zobaczyć co On tu wypisuje :D

Będę tu czasami zaglądał :)

Cześć, jest ktoś chętny na wypad niedzielny w Beskidy? jakaś niedługa trasa w okolicach Bielska, Szczyrku

Ja i Krzychu planujemy w niedziele uderzyć w góry. Niedługa trasa to ile mniej więcej km czy chodzi o ograniczenie czasowe?

krzychu22 moze kilka fotek pokaz albo opowiedz jakie to przygody mieliscie

Ja wybrałem sie z ekipa BES.ENDU na mała wyprawe i jestem pod duzym wrazeniem , chłopaki pokazali mi do czego słuzy mi moj rower .

dzieki Paweł i Bartek za wypad

oto kilka fotek ktore naklikałem , reszte obejrzycie na https://picasaweb.google.com/110277806532133671672/MTBZabnicaRomankaRysiankaZabnica#

Picasa Web Albums - grzegorz km - wypad z ekipa...

Witam, czy byłby ktoś chętny jutro na wyjazd w góry? Start w Ustroniu, dojazd PKP, trasa do ustalenia :)

szkoda ze jestem poobijany , chetnie bym sie wybrał znow na rower , mam nadzieje ze jezdzisz szlakami turystycznymi a nie asfaltem?

Jakbyście coś ustalili na jutro to może też bym pojechał bo i tak mam trasę do Ustronia w tym tygodniu - w piątek pewnie pojadę na cały weekend co nie znaczy, że nie można by jutro podjechać. Jak co piszcie czy się jutro ktoś wybiera i jaka trasa;)

Witam! Chętnie bym gdzieś pośmigał ale najlepiej w sobotę może byc z noclegiem do niedzieli ale jeden dzień też może być.W tygodniu niestety odpada ze względu na pracę.Jeżeli ktoś planuje w ten weekend 28-29 jakiś wypad w beskidy chętnie się dołaczę,mogę dojechać samochodem ale pociąg tez moze byc ,wsiadam w tychach więc po drodze.Napiszcie ewentualnie też jaki planujecie poziom trudności,bo nie chcę być komuś kulą u nogi,Po górach jeżdżę ale bez jakiś mega szaleństw i ekstremalnych wspinaczek (trzrydzieści kilka lat to juz nie to samo co dwadzieścia parę).

W najbliższą sobotę wybieramy się z marcinuszem w Beskidy. Planowana Rycerzowa, Wielka Racza i na co jeszcze starczy sił. Tempo wycieczkowe, ale bez oszczędzania się, tzn. chcemy przejechać solidną, dość długą trasę. Zapraszamy wszystkich chętnych obojga płci :D . Jeszcze nie wiem jak dojedziemy - auto czy pociąg. Jednak w aucie i tak nie będę miał miejsca niestety, więc z wszystkimi, którzy będą chcieli do nas dołączyć spotkamy się na miejscu. No albo w pociągu :D

To ja też sprostuję, ale sami ocenicie. Wysiadka w Rajczy, następnie w kirunku Ujsoł, szlakiem rowerowy trawersującym Muńcoł i póćniej Rycerzxowa, Racza, Zwardoń.

Polecam taką opcję trasy :D

https://picasaweb.google.com/102576698132301751366/BESKIDZYWIECKI01102011MTBWielkaRycerzowaWielkaRacza?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM3qk_iprrLMQQ&feat=directlink#

Nie, nie. Kierunek Racza->Rycerzowa a nie na odwrót nie podlega negocjacjom, bo z Rycerzowej mamy jechać albo dalej niebieskim (jeśli stan naszego upodlenia będzie jeszcze zbyt mały), albo zjeżdżać najpierw na około do Mładej Hory a potem dalej czerwonym do Rycerki. Ten zjazd mam już obczajony i jest zacny.

Do negocjacji jest za to podjazd na Raczę. Żółty jest bardzo komfortowy. Podjazd ze Zwardonia też jest bez pchania? (chyba czerwonym?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...