mrkura Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Cieszę się, że filmy się podobają @ Grzegorz i Adrian - fajna traska, tylko wydaje mi się, że w odwrotnym kierunku korzystniejsza . Ale to może moje "widzi mi się" bo akurat tak jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barton Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam Kolegów Ślązaków Widzę, że Wasz wątek tętni życiem i że jest tu kilka osób z emtb. Tak się składa, że mr.kurą razem jeździmy na tripy i chciałem zobaczyć co On tu wypisuje Będę tu czasami zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Będę tu czasami zaglądał zapraszamy czesciej -moze kiedys uda sie w koncu gdzies wybrac wieksza ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Cześć, jest ktoś chętny na wypad niedzielny w Beskidy? jakaś niedługa trasa w okolicach Bielska, Szczyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Tak z ciekawości, będzie ktoś w żywieckim/małym krążył w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Cześć, jest ktoś chętny na wypad niedzielny w Beskidy? jakaś niedługa trasa w okolicach Bielska, Szczyrku Ja i Krzychu planujemy w niedziele uderzyć w góry. Niedługa trasa to ile mniej więcej km czy chodzi o ograniczenie czasowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 niedługa trasa to ok. 30-40 km. Ale jeszcze dzisiaj idę na niezapowiedzianą imprezę, więc dajcie tylko znać którym pociągiem jedziecie, jeśli będę żyw to widzimy się w pociągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Standardowo jedziemy z Piotrowic pociągiem o 7:14. Trasę mam obmyślona start z bielska i się zobaczy co dalej ale to w pociągu się ustali czy wszystkim pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 No to dzisiaj zaliczony mocny trip Szyndzielnia, Klimczok, Salmopol, Brenna, Równica. Działo się na szlaku:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 krzychu22 moze kilka fotek pokaz albo opowiedz jakie to przygody mieliscie Ja wybrałem sie z ekipa BES.ENDU na mała wyprawe i jestem pod duzym wrazeniem , chłopaki pokazali mi do czego słuzy mi moj rower . dzieki Paweł i Bartek za wypad oto kilka fotek ktore naklikałem , reszte obejrzycie na https://picasaweb.google.com/110277806532133671672/MTBZabnicaRomankaRysiankaZabnica# Picasa Web Albums - grzegorz km - wypad z ekipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssandraa Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam, czy byłby ktoś chętny jutro na wyjazd w góry? Start w Ustroniu, dojazd PKP, trasa do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Grzegorz w sumie wszystko już napisał , dodałem tylko filmik ze zjazdu. Reszta filmów wkrótce http://besendu.weebly.com/192012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam, czy byłby ktoś chętny jutro na wyjazd w góry? Start w Ustroniu, dojazd PKP, trasa do ustalenia szkoda ze jestem poobijany , chetnie bym sie wybrał znow na rower , mam nadzieje ze jezdzisz szlakami turystycznymi a nie asfaltem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Jakbyście coś ustalili na jutro to może też bym pojechał bo i tak mam trasę do Ustronia w tym tygodniu - w piątek pewnie pojadę na cały weekend co nie znaczy, że nie można by jutro podjechać. Jak co piszcie czy się jutro ktoś wybiera i jaka trasa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssandraa Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Tak, szlakami Jednak wyjazd przekładam na środę, ponieważ jutro dopiero rower z serwisu odbieram, w razie czego zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 szkoda ze jestem poobijany znowu? ehhh a ja cały dzien w domu z małą, nawet na jakis krotki wypadzik nie daje rady wyrwac sie- na szczescie nocki w miare przesypia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssandraa Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 jacyś chętni jeszcze są na środowy Ustroń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brendpit Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Witam! Chętnie bym gdzieś pośmigał ale najlepiej w sobotę może byc z noclegiem do niedzieli ale jeden dzień też może być.W tygodniu niestety odpada ze względu na pracę.Jeżeli ktoś planuje w ten weekend 28-29 jakiś wypad w beskidy chętnie się dołaczę,mogę dojechać samochodem ale pociąg tez moze byc ,wsiadam w tychach więc po drodze.Napiszcie ewentualnie też jaki planujecie poziom trudności,bo nie chcę być komuś kulą u nogi,Po górach jeżdżę ale bez jakiś mega szaleństw i ekstremalnych wspinaczek (trzrydzieści kilka lat to juz nie to samo co dwadzieścia parę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 W najbliższą sobotę wybieramy się z marcinuszem w Beskidy. Planowana Rycerzowa, Wielka Racza i na co jeszcze starczy sił. Tempo wycieczkowe, ale bez oszczędzania się, tzn. chcemy przejechać solidną, dość długą trasę. Zapraszamy wszystkich chętnych obojga płci . Jeszcze nie wiem jak dojedziemy - auto czy pociąg. Jednak w aucie i tak nie będę miał miejsca niestety, więc z wszystkimi, którzy będą chcieli do nas dołączyć spotkamy się na miejscu. No albo w pociągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Tylko sprostuję: jedziemy najpierw żółtym na Raczę a potem w kierunku Rycerzowej i w miarę możliwości (czasu) coś dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 To ja też sprostuję, ale sami ocenicie. Wysiadka w Rajczy, następnie w kirunku Ujsoł, szlakiem rowerowy trawersującym Muńcoł i póćniej Rycerzxowa, Racza, Zwardoń. Polecam taką opcję trasy https://picasaweb.google.com/102576698132301751366/BESKIDZYWIECKI01102011MTBWielkaRycerzowaWielkaRacza?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM3qk_iprrLMQQ&feat=directlink# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nie, nie. Kierunek Racza->Rycerzowa a nie na odwrót nie podlega negocjacjom, bo z Rycerzowej mamy jechać albo dalej niebieskim (jeśli stan naszego upodlenia będzie jeszcze zbyt mały), albo zjeżdżać najpierw na około do Mładej Hory a potem dalej czerwonym do Rycerki. Ten zjazd mam już obczajony i jest zacny. Do negocjacji jest za to podjazd na Raczę. Żółty jest bardzo komfortowy. Podjazd ze Zwardonia też jest bez pchania? (chyba czerwonym?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 To jeśli tak, to wydaje mi się, że podjazd żółtym to faktycznie jedyna sensowna opcja. Tylko trasa wyjdzie bardzo krótka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Podjazd czerwonym ze Zwardonia to jest trochę pchania, nawet troszkę więcej, ale da się przeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dlatego warto jechać w odwrotnym kierunku . Do Rycerzowej w siodle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.