Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moze ktos chetny na wypad w beskid mały w poniedziałek ?

hmmmm pogadam z zonka moze da sie rade urwac-dam znac jutro kolo 20.00(ewnentualnie inny dzien wchodzi w rachube?)

jakas trasa konkretnie?

Napisano

aegis no mam traske na ok 50km zrobiona z tym ze ja pociagiem bym jechał bo start i meta gdzie indziej ale gdybys nie dał rady to trase mozna zmodyfikowac.

mrkura a za tydzien gdzies sie wybierasz ?

Napisano

myslałem zeby pociagiem z katowic o 7:12 do Łodygowic jechac , ale czekam co aegis powie i czy pociag czy auto bedzie srodkiem transportu .

Napisano

Oj dzisiaj się działo, było gruuubo :) Relacja dzisiaj albo jutro :)

dawaj,dawaj czekamy^^

my jedziemy we wtorek(ja i Grzes na razie) - ja chyba pojade autem ,(jesli jechalibysmy pociagiem to musiałbym wracac kolo 14.30 -jesli jest to nie ma problemu mozemy jechac zugiem)

Napisano

dawaj,dawaj czekamy^^

my jedziemy we wtorek(ja i Grzes na razie) - ja chyba pojade autem ,(jesli jechalibysmy pociagiem to musiałbym wracac kolo 14.30 -jesli jest to nie ma problemu mozemy jechac zugiem)

i Krzychu jeszcze jedzie , ciekaw jestem co napłochaliscie :laugh:

Napisano

@Paweł -zerknij czy w tych tajlach Magurowskich nie było przypadkiem moich zapasowych bloków shimanowskich -szykuje sie na jutro i za pierona nie umie znalezc.

no to startujemy jutro o 7.00 ,oczywiscie pogoda na jutro jak na wyjazd enduro przystało :w00t: ale damy rade-tym razem pokrowiec na plecak wyciagne i wezne długi rekaw.

niezłe straty po niedzielnych zjazdach :thumbsup:

Napisano

oki ,czyli gdzies leza(trzymalem wszystko zawsze w tym pudle-musiałem wyciagnac i gdzies sie znajda jak beda niepotrzebne pewnie)

Napisano

Zjazd ze Skrzycznego to jest po jakimś szlaku?

czerwonym zjezdzali

Mrkura , filmy coraz lepsze , fajnie sie oglada , ale juz ci to mowiłem

a to nasz dzisiejszy wypad , ja i aegis mimo złych prognoz pogody postanowilismy jednak wyruszyc na trase w B. Małym . Mimo optymistycznych nastrojow dopadł nas mocny deszcz a chwilami porywisty wiatr wyziebił do tego stopnia ze w połowie ustalonej trasy stwierdzilismy ze dokonczymy ja w innym terminie , a oto kilka fotek ....

https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/KrotkiWypadWBMaY

Napisano

Ale fajny drop. Nie dało się przelecieć po tej skarpie? Pogoda wredna dlatego odpuściłem.

nie było szans, nachylenie ok 37-40 st. slisko jak na glinie,ledwo co Grzesiek wyhamował,bo byłby niezły pasztet.

wyziebieni bylismy naprawde skoro myjac rowery stwiedzilismy ze woda w rzece jest ciepła.

pod prysznicem w domu z 15 min siedziałem.

dzieki i do nastepnego - mam nadzieje ze uda nam sie dokonczyc trase.

Napisano

aegis, widziałem Cię chyba ostatnio jakiś tydzień temu teraz patrząc po rowerze to chyba Ty byłeś jechałeś od Ronda w Panewnikach w stronę stargańca :P jechałem autem i myknął mi jakiś ładny rower...:P

Napisano

aegis, widziałem Cię chyba ostatnio jakiś tydzień temu teraz patrząc po rowerze to chyba Ty byłeś jechałeś od Ronda w Panewnikach w stronę stargańca :P jechałem autem i myknął mi jakiś ładny rower... :P

nom pewnie ze ja^^ jakos po poludniu to bylo ,potem 300m za rondem walilem w lewo przez las na akademiki i do domciu -taka mała rundka na szybciora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...