krzychu22 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 O której chciałbyś być w Katowicach? Jak coś to z kumplem bym jechał. A trasa to mam pewien pomysł Skrzyczne, Barania, zjazd i dalej można pomyśleć na trasie. Chciałbym zjechać niebieskim z Baraniej bo jest naprawdę fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Planowałem wyjazd o 7.00 z Mikołowa(trasa Kobiór-Pszczyna -Bielsko-Szczyrk) Co do trasy na Skrzyczne to mozna pomyslec nad wjazdem wyciagiem(od 9.00 do 9.30 albo 9.30 do 10.00 wyciag ma przerwe jesli dobrze pamietam) Z propozycji twojej trasy trzeba brac pod uwage potem powrot z Wisły do Szczyrku(najlepiej przez Czupel i Smerkowiec-zielonym na Salmopol)-potem mozna wskoczyc na czerwony w kierunku na Klimczoka(jesli czas nie pozwoli to zjedzie sie wczesniej ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Czyli z Katowic ok 8 czy wcześniej? bo jeszcze musiałbym dojechać a to jakaś godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Czyli z Katowic ok 8 czy wcześniej? bo jeszcze musiałbym dojechać a to jakaś godzina. dojazd do kato zajmie mi jakies 20-maks 25 min (okolice dworca),czyli 7.20 -7.25 gdzies dojazd do kato zajmie mi jakies 20-maks 25 min (okolice dworca),czyli 7.20 -7.25 gdzies chyba ze podjechałbym po Was blizej gdzies przy S1(Sosnowiec,Dabrowa-rozjazd na Warszawe) wtedy o 7.00 musielibyscie byc do 19.00 musze byc w domu jeszcze na nocke ide niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Bo ja jestem z Dąbrowy więc najlepiej dla mnie by było spotkać się tutaj: http://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&hl=pl&sll=50.288873,19.224401&sspn=0.016397,0.033088&geocode=FQhe_wId3jslAQ&mra=ls&t=m&z=15 Punkt A to jest stacja benzynowa Shell. Krzychu jest z Mysłowic więc jeśli by nie było problemu to zjechalibyśmy z S1 na strefę przemysłową i byśmy go zabrali może być takie coś? O tutaj by do nas dołączył: http://maps.google.pl/maps?saddr=50.194052,19.165229&hl=pl&sll=50.194512,19.167892&sspn=0.004107,0.008272&t=h&mra=mift&mrsp=0&sz=17&z=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w jedna strone dałoby rade natomiast powrot nie wiem czy sie czasowo wyrobimy,najwyzej do Kato bym was odstawił,lub gdzies po drodze.Z racji tego ze po Was podjade to wyjezdzam 6.30(mysle ze 7.00 lub pare min po powinienem byc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 szkoda że nie masz jeszcze jednego wolnego miejsca zabrałbym się z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 szkoda że nie masz jeszcze jednego wolnego miejsca zabrałbym się z wami miejsce by sie znalazło tyle ze 2 rowery musiałby na bagazniku jechac,jak cos to dzwon tel na priv. podałem do 22.00 odbiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Powrót to nie problem chodziło mi tylko żeby za wczas nie wstawać. To w takim razie do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 oki do jutra - bede dzwonic jak wyjade seagete85 daj znac do 23.00 potem nie odbieram -jesli nie pojedziesz to nie biore bagaznika - jesli sie zdecydujesz jechac to musze go zamontowac i dodatkowe siedzenie do auta wrzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Panowie a jaka trasa bo jutro mialem zamiar jechac cos podobnego ale zaczynajac od Szyndzielni. Co planujecie? moze bym dolaczyl na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Panowie a jaka trasa bo jutro mialem zamiar jechac cos podobnego ale zaczynajac od Szyndzielni. Co planujecie? moze bym dolaczyl na miejscu. Skrzyczne(wyciag prawdopodobnie) -czerwonym na Barania Góre -niebieskim w dół,zielonym na Czupel,Smerkowiec,Salmopol i potem czerwonym w kierunku Klimczoka Mysle ze bedziemy kolo 9.00- 9.30 pod wyciagiem na Skrzyczne. Jak cos to rano dzwon ,tel na priv podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Dzięki Panowie za wspólną wyrypę Może uda się jeszcze spotkać na szlakach, Tomek można liczyć na zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Dzięki Panowie za wspólną wyrypę Może uda się jeszcze spotkać na szlakach, Tomek można liczyć na zdjęcia? rowniez dzieki i do zas ^^ kupa smiechu i zmeczenia - wpychy masakryczne ,gleba była ,sneiki tez(pozdro krzychu22 ),awarii na szczescie brak ,mokro i technicznie tez było-szczegolnie zjazd niebieskim z Baraniej wiec prawdziwy wypad enduro.Pogoda dopisała. Alberty przeszły test znakomicie - wiecej gumy wiecej mozliwosci ^^ Pare fotek robił Tomek wiec pewnie wrzuci. Kto sie nie załapał na wyjazd niech załuje do 23.00 czekałem na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Moja gleba to nic w porównaniu z Twoim stoppie, dzięki za dętkę i czekamy na zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Moja gleba to nic w porównaniu z Twoim stoppie, dzięki za dętkę i czekamy na zdjęcia. wazne ze sie wyratowałem ,za pierwszym razem to jakies 50 m w doł bym poleciał ,a za drugim razem to juz finezja jazdy na przednim kole - mało brakowało ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Rowniez dzieki za super wyryp:) Milo bylo znowu pojezdzic po gorach jeszcze w takim wydaniu bardzo endurowym:) Do nastepnego panowie:) Zatesknilem za trybem 34T;) Link do zdjec wyslalem Wam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Gratulacje dla Pawła za ukonczenie GSB ^^ z relacji na stronie widziałem ze obyło sie bez snejków i mandatów - czy aby na pewno? Szkoda detonatora bo zabrakło naprawde troszeczke- ale sam o tym cos wiem (2 mies.przerwa),kolano nie wytrzymało -szybkiej kuracji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam, Bez mandatów się obyło ale to też nie było GSB BSE Beskidzki Szlak Enduro, to taka legalna alternatywa dla GSB GSB zaliczyłem w tamtym roku z powodzeniem...no i mandatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam, Bez mandatów się obyło ale to też nie było GSB BSE Beskidzki Szlak Enduro, to taka legalna alternatywa dla GSB GSB zaliczyłem w tamtym roku z powodzeniem...no i mandatem ganzegal BSE czy GSB i tak wielki szacun - szkoda ze spokojnie nie mozna przejechac odcinka Bieszczad nie narazajac sie na mandaty -mogliby wpowadzic jakies specjalne zezwolenia okreslone oczywiscie limitem(dla chcacych pokonac cała trase) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Na Połoninach, szlak często lawiruje wąską ścieżką, gdzie z jednej strony jest ostry spad. Ogólnie sama ścieżka jest wąska i " naszpikowana" ostrymi kamieniami, często się schodzi z roweru i ogólnie jazdy jest może 1/3. Suma summarum, poniekąd popieram ten zakaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wczoraj z Markiem byłem w gorach , trasa z Zwardonia do Wisły przez Barania i Salmopol , pogoda dopisała mimo ze przez cała podroz pociagiem z Katowic lało kilka fotek https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/ZwardonBaraniaSalmopolWisA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 no tak wy jezdzicie a ja uziemiony jeszcze (dalej czekamy i nic ,małej sie nie spieszy z przyjsciem na swiat) ehh pogoda za oknem do jazdy idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 W celu odpoczecia od weekendowych wyjazdow wybieram sie w terminie 26-28 w gory, moze ktos chce dolaczyc . Moga to byc dwa dni, moga byc dni trzy. W dowolnej konfiguracji. Dojazd pociągowo, raczej jakos standardowo w Beskid. Noclegi wiaty/krzaki/dupądoogniska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Są jacyś chętni na wyjazd w góry w sobotę lub niedziele gdzieś w Beskidy? Dojazd pociągiem, trasa do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.