aegis Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 propozycje trasy na poniedziałek (do uzgodnienia) : (Ustroń)Równica-Orłowa-Salmopol -Barania(nie wiem jak ze sniegiem)-Wisła, -----------J.W_-------------------------- -Grabowa-Brenna,Równica-Ustroń, Skrzyczne-Salmopol-Klimczok, Debowiec-Szyndzielnia -Błatnia (zjazd żółtym ) ew.cos innego niestety plany sie posypały -wyjazd niestety musze przesunac na 8.06(piątek)-3 miejsca w aucie wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 niestety plany sie posypały -wyjazd niestety musze przesunac na 8.06(piątek)-3 miejsca w aucie wolne Wstepnie mnie dolicz , moze załatwie sobie wolny dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A gdzie jedziecie w piątek bo chciałbym jechać z kumplem ale jak już nie ma miejsc to jakoś pociągiem byśmy się dostali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 trasa jest do uzgodnienia (moze skrzyczne-klimczok??) zawsze mozna na 2 auta jechac -to nie problem (ja moge wziac 3 osoby +rowerki do srodka ew.4 ale to juz z bagaznikiem,grzgorzkm 2 moze 3 tez da rade,wystarczy sie dogadac) BTW.nowe gumy Schwalbe Albet 2.35 czekaja na sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 tak tylko ja nie jestem pewien wyjazdu jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 trasa jest do uzgodnienia (moze skrzyczne-klimczok??) zawsze mozna na 2 auta jechac -to nie problem (ja moge wziac 3 osoby +rowerki do srodka ew.4 ale to juz z bagaznikiem,grzgorzkm 2 moze 3 tez da rade,wystarczy sie dogadac) BTW.nowe gumy Schwalbe Albet 2.35 czekaja na sprawdzenie Kurde jakie kupiłeś i gdzie? Sam poluje teraz na takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kurde jakie kupiłeś i gdzie? Sam poluje teraz na takiego. Allegro http://allegro.pl/opona-schwalbe-albert-26x2-10-2-25-2-35-performanc-i2372013850.html -zobaczymy jak sie sprawdzi Fat Albert juz mi by chyba nie wlazł. Grzes załatwiaj i jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 jak jest taka możliwość to w piątek ja też mogę. W końcu bym przetestował maszynę w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 jak jest taka możliwość to w piątek ja też mogę. W końcu bym przetestował maszynę w terenie. mysle ze w srode lub czwartek bedziemy uzgadniac kto jedzie i czy jedno auto czy dwa. myslec nad trasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A jutro ktoś jest chętny na wypad w Beskidy? trasa do ustalenia, byle pociąg stawał w pobliżu, bo już mam dość jeżdźenia autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kurde szkoda że nie wiedziałem bo ja znalazłem taniej i jak byś Allegro Allegro -zobaczymy jak sie sprawdzi Fat Albert juz mi by chyba nie wlazł. Grzes załatwiaj i jedziemy. my mieli brać to jeszcze przesyłka na 2 to było by znacznie taniej http://www.goodbike.com.pl/p/49/117/schwalbe-albert-26x2-25-2-35--26-quot-opony-.html powiem tak już przejechałem ok 12 tys na albertach 2,25 i nie chce innych. W terenie super na asfalcie nie znikają szybko opory znośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 W góry to lepiej 2.4 - mam Big Betty, jest szał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pewnie lepiej, ale ja jednak więcej km robię po lasach itp. też asfalt się zdarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 W góry to lepiej 2.4 - mam Big Betty, jest szał taaaa, a rame i amor to chyba rozciagnac bym musiał - w serii były Bontragery Jons-y 2.25. odległosci : opona - półka amora - 1-1,5 cm luzu opona wchacz(z boku 0,5-0,8 cm, z przodu ok. 2,5cm) Big pewniakiem na szerokosc by mi nie wlazł,juz mysle ze z Fat Albertem mogłby byc problem. Jest co jest i tak jest spory skok z balonem,zobaczymy jak sie bedzie turlać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 My jutro rozpoczynamy Beskidzki Szlak Enduro (Bieszczady - Beskid Śląski). Jak przyjedziemy zdamy relację, trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 My jutro rozpoczynamy Beskidzki Szlak Enduro (Bieszczady - Beskid Śląski). Jak przyjedziemy zdamy relację, trzymajcie kciuki Niech "flow"bedzie z wami !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 no to powodzenia i czekamy na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dzięki, relacja na pewno będzie - obszerna . A BSE będę podbijał z Pawłem (detonatorem) i Kario - Michał jedzie tylko do Krynicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dzięki, relacja na pewno będzie - obszerna . Czekamy z niecierpliwością, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Piątkowy wyjazd nadal aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Piątkowy wyjazd nadal aktualny? ja jeszcze dam znac , sprawy sie skomplikowały , ale to temat nie na forum , okaze sie jutro czy pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ja jade na pewno na razie opcja skrzyczne -salmopol-klimczok ew.cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 To jak wyjazd aktualny to dogadajmy szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 jakies propozycje trasy ,czy zostaje skrzyczne - klimczok ? ,odpada jedynie Czantoria -Kubalonka(juz tam byłem w tym roku) mam 2 miejsca wolne w aucie + 2 rowery(oprócz mnie) moge ew.podjechac do Kato po Was. na razie ide nyny -niestety jeszcze nocka przedemna (jak cos to dawac nr.tel.na priv jutro dam znac co i jak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.