grzegorzkm Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jak poszedł ten podjazd na czantorię? Ścieżka rycerska to ta po prawej stronie czerwonej trasy narciarskiej? Co to za żółty spec? niestety nie wjezdzałem sciezka rycerska teraz , długo by pisac dlaczego wiec to zostawmy , ale wjechałem wyciagiem. Sciezka rycerska prowadzi ul. akacjowa , jesli jezdzisz na nartach to powinienes wiedziec gdzie jest wyciag na poniwcu , to własnie ta droga wjezdzasz az do wyciagu gdzie konczy sie asfalt i zaczyna droga polna ktora prowadzi az na Czantorie. Zreszta tu mam kilka fotek z tamtego roku , jest pokazane oznaczenie na drzewie i pare punktow odniesienia. https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/CzantoriaStozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No znam trasę na poniwiec ale jeszcze nią nie jechałem na rowerze - jest w planach przy najbliższej okazji. Ostatnio popełniłem taką z Wisły podjazd na Orłową ->3 kopce -> równica i zjazd dla nagrody asfaltem (72km/h pokazał licznik). Następnym razem może zrobię ją w drugiej kolejności ale z podjazdem na Salmopol. A spec enduro? Podobny do statusa i tak się zastanawiałem jak się na tym podjeżdża:P Nie robią teraz na czantorii problemów z wjazdem wyciągiem trzymając rower? Bo kolega mi mówił miesiąc temu, że już nie pozwalają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 hehe kolega ma nie pełne informacje ze tak powiem , gdybys ogladał moje fotki to bys tego pytania nie zadał , mało tego ze pozwalaja to jeszcze maja specjalne uchwyty na rower , bilet kosztuje 12 zł + 3zł rower Picasa Web Albums - grzegorz km - Czantoria- St... Coz ja bede gadał o moim specu , na asfalt to rower nie jest na pewno , ale na bezdroża , gwarantuje Ci ze w gorach czy jurze i na podjazdach poczujesz sie lepiej i na zjazdach na pewno , wiem co mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Bo kolega mi mówił miesiąc temu, że już nie pozwalają... słuchaj kolegów daleko zajedziesz^^ - wjazd z rowerem jest od zeszłego roku - przez jakis czas 2 lub 3 lata nie mozna było wjezdzac bo"rowerzysci zjerzdzali nartostrada i niszczyli stok narciarski oraz był wypadek na zjezdzie wdłuż wyciagu -gosciowi pekła rama i mało co chyba z niego zostało( szczegółów nie znam) Co do Speca Grzesia to potwierdzam ,maszyna w góry wprost idealna ,na zjazdach sporo odstawałem. Ach zeby tak jeszcze z 40 mm skoku do mojego,grubsze lacie..... ech rozmarzyłem sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nie no fajnie, że pomyśleli o rowerzystach z tymi hakami - kolega raczej lubi się zmęczyć i nie używa wyciągów więc mu się nie dziwię że miał stare info;) Bardzo fajny ten enduro - przede wszystkim super kolor:D Jakieś plany na ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 haki bede miał w środe ,niestety wekkend zajety(weselicho -idziemy sie pobawic^^) ,w poniedziałek mozna gdzies jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ktoś jakiś wypad okołoweekendowy? :> Wzialem wolne 24-27 i tak na 3, moze 4 dni chce skoczyc. Noclegi chmurkowe/wiaty. Moze cos nieBeskidowoŚląskoŻywieckie*, ale moze i tak sie skonczyc . Bo jednak wszedzie indziej jest dalej *typu Gorce, Niski, pełne Podkarpacie troche daleko i kiepsko z dojazdem niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 haki bede miał w środe ,niestety wekkend zajety(weselicho -idziemy sie pobawic^^) ,w poniedziałek mozna gdzies jechac mi bardziej wtorek by pasował albo pozniej niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 mi bardziej wtorek by pasował albo pozniej niedziela nie dam rady na tygodniu nocki robie 1.00 do 8.30 - w domu kolo10.00 wiec raczej tydzien odpada Jedynie poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kario Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Czołem Ktoś ma jakies plany na piątek ? Ewentualnie sobota pół dnia ? Ja tak sobie planuje może pętla dookoła Brennej (to sobota pół dnia) może Turbacz w gorcach w piatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Czołem Ktoś ma jakies plany na piątek ? Ewentualnie sobota pół dnia ? Ja tak sobie planuje może pętla dookoła Brennej (to sobota pół dnia) może Turbacz w gorcach w piatek. http://tnij.org/gory2526 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kario Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 http://emtb.pl/forumo/thread-9561-post-230790.html#pid230790 Fajnie fajnie . W sobote ide na impreze wiec musze byc max 17 w domu wiec pewnie skocze sie na jakas szybka trase w slaski rano, abo brenna do okola, albo cos w stylu rownica -> stary gron. W niedziele znajomi jada do czech na Knehyne i Smrk'a ale sie pewnie nie zabiore z uwagi na to, ze nie bede w stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 W niedziele Wielka Racza 7.01 PKP z Katowic (niedziela) do Zwardonia, ze Zwardonia klasycznie czerwonym na Raczę. Stamtąd albo na wschód i zjazd potem na PKP, albo pętla i zjazd czerwonym. Tak czy siak powrót też PKP, nie wiadomo z której stacji ale tego tam jest nasiane więc nie ma znaczenia Pomysł rzuciła moja dziewczyna (XC), napisała teamowcom, ponoć jakieś pewniaki tam ma . Ja jadę na fullu oczywiście =) Zapraszam. Na końcu jednostki w kierunku Zwardonia Oni w czarnozielonych strojach, ja na białej Meridzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ten weekend mi nie pasuje moze na nastepny jakas jednodniowa wycieczke da sie zrobic. wczoraj byłem z kumplami na jurze https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/ZOtyPotokOlsztynZaborzeZOtyPotok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qlesh Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Nie szykuje wam się jakiś niezbyt daleki wyjazd 10 czerwca? Zabrałbym się z kimś na jeden dzień potrenowac. Info mile widziane na gg 880691 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Szykuje się ktoś na wyjazd w góry w najbliższy weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ja niestety pracuje , ale moze w poniedziałek by dało rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ja niestety pracuje , ale moze w poniedziałek by dało rade w poniedziałek pasi ^^ tylko koło 18.00 musiłbym byc w domciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qlesh Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja sie moge wyszykowac jednak wczesniej, bo mi sie pozmienialo troche. Weekend lub w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Szykuje się ktoś na wyjazd w góry w najbliższy weekend? Jak mi ręka wydobrzeje, to chętnie gdzieś ruszę w sobotę. Myśle, że będzie dobrze, bo chyba tylko stłukłem. Ale na razie jest spuchnięta, więc nie umawiam się na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 @ nax To Was spotkaliśmy w pociągu do Zwardonia w niedzielę rano ? (czerwona Santa wsiadła w Tychach, a pomarańczowe Haro kulało się od Kato ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ajj już nic, ślepy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No to nasze rowerki w tej galeri i nasz wypad w Rychleby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 propozycje trasy na poniedziałek (do uzgodnienia) : (Ustroń)Równica-Orłowa-Salmopol -Barania(nie wiem jak ze sniegiem)-Wisła, -----------J.W_-------------------------- -Grabowa-Brenna,Równica-Ustroń, Skrzyczne-Salmopol-Klimczok, Debowiec-Szyndzielnia -Błatnia (zjazd żółtym ) ew.cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Co do Baraniej śniegu brak, gdzieś w krzakach się jedynie dopatrzyłem. http://besendu.weebly.com/162012.html - polecam tą trasę, fajna wyrypa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.