grzegorzkm Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 no mi niestety pierwszego nie pasuje , znowu sam gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 no mi niestety pierwszego nie pasuje , znowu sam gdzies heheh to nie jest 1.05 tylko 30.04 :0 mam nadzieje ze ci co nie brali długiego weekendu beda pracowac jeszcze ,wiec nie powinno byc takiego tłoku na tym szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ciup Krzychu nie przesadzaj z tempem bo moje szybkie tempo to jest Twoja rekreacyjna jazda:D pamiętasz podjazdy:/ Krzychu, na pociąg nam się nie śpiszey... a lampki można wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Tylko zjazd niebeskim po zmroku to będzie totalny hardcore, nawet dla mnie jak tak piszesz. Tam są głazy jak telewizory , a może jest tak że kolega przesadza z rekreacyjnym tempem? Spotkać się możemy i zobaczymy jak się bedzie jechało tylko ja bym chciał jednak ten zjazd z Baraniej zaliczyć w ramach testu ramy i koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 jedziecie zugiem z Kato? 6.42? Ustron Polana 8.50? ewentualnie mam 2 miejsca w aucie -bez bagaznika ,albo 3 z bagaznikiem na klape z tym ze musiałbym po Was podjechac.Niestety dopiero od godz 8.00 jestem dostepny(żone do pracy musze zawieżć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 W czterech jedziemy samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 W czterech jedziemy samochodem. o ktorej ruszacie? Umawiamy sie gdzies na dole ,czy na szczycie Czantorii,ew.moge was po trasie gonic na priv tel.wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Jak dojedziemy i się wypakujmy to zadzwonię. Niestety w poniedziałek nie jedziemy ale za to jutro i we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Jak dojedziemy i się wypakujmy to zadzwonię. Niestety w poniedziałek nie jedziemy ale za to jutro i we wtorek. szkoda ,u mnie sie nic nie zmienia jade w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 szkoda ,u mnie sie nic nie zmienia jade w poniedziałek klasyk zaliczony ,kilka przeszkód po wczorajszej wichurze na trasie,do Stożka bez zadnych niespodziewajek ,...oprócz sneaka-to juz 3 raz miej wiecej w tym samym miejscu,co wypad to w promieniu 300m łapie pane (zjazd z Soszowa jak sie płyty zaczynaja) Zjazd z kiczorów masakryczny trzeba sie było lasem przedzierac, sciezka zawalona cała choinkami na długosci 400-500 m , w dodatku topniejacy snieg i woda. Standartowo od rozjazdu czerwonego z zielonym kilka sporych kałuz (do ominiecia) i gdzieniegdzie leżace choinki. Z forma nie jest tak zle(Czantoria 9:54, Kubalonka 13:07) tylko troche za cieplo było. Ktoś kto wczoraj tamtedy jechał to miał nie lada atrakcje w postaci łamiacych sie drzew - o ile dało sie jechac Zdjec nie bedzie (całe jedno zrobiłem pod autem)- musze se jakis mniejszy aparat zafundowac ,tego kloca juz wiecej nie taszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 klasyk zaliczony ,kilka przeszkód po wczorajszej wichurze na trasie,do Stożka bez zadnych niespodziewajek ,...oprócz sneaka-to juz 3 raz miej wiecej w tym samym miejscu,co wypad to w promieniu 300m łapie pane (zjazd z Soszowa jak sie płyty zaczynaja) Zjazd z kiczorów masakryczny trzeba sie było lasem przedzierac, sciezka zawalona cała choinkami na długosci 400-500 m , w dodatku topniejacy snieg i woda. Standartowo od rozjazdu czerwonego z zielonym kilka sporych kałuz (do ominiecia) i gdzieniegdzie leżace choinki. Z forma nie jest tak zle(Czantoria 9:54, Kubalonka 13:07) tylko troche za cieplo było. Ktoś kto wczoraj tamtedy jechał to miał nie lada atrakcje w postaci łamiacych sie drzew - o ile dało sie jechac Zdjec nie bedzie (całe jedno zrobiłem pod autem)- musze se jakis mniejszy aparat zafundowac ,tego kloca juz wiecej nie taszcze kiedy mastepna wycieczke planujesz ? moze dasz rade miedzy 3-6 czas znalesc , mam fajna trase beskidzie małym do objechania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 ten tydzien juz niestety odpada,ewentualnie w piatek(niepewne) ,8 maja mam ostatni zastrzyk w kolano ,od 14.05 do roboty niestety wolne terminy 4,7,10,11,12 lub 13 z tymze musiałbym z małzonka uzgodnic wczesniej -nie chce jej zostawiac samej w domu (co prawda miesiac do porodu ale nigdy nie wiadomo) Dzis pierwszy raz na dłuższa trase załozyłem WTB Silverado i tyłek mnie boli jak nie wiem co - chyba wroce do Phenoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Grzegorz kiedy byś chciał jechać. Jak i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Krzychu tak jak napisałem od 3-6 moge jechac , mam plan na beskid mały i tu raczej autem by trzeba było jechac , jednak jestem otwarty na inne propozycje w tym terminie. Aegis , 4 jak dla mnie moze byc pozniej to 10 dopiero , trasy do obgadania. ps. Krzychu w mały to raczej autem , miałbym 2 mejsca na dachu i ewentualnie jedno w srodku , mysle o reowerach oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Krzychu tak jak napisałem od 3-6 moge jechac , mam plan na beskid mały i tu raczej autem by trzeba było jechac , jednak jestem otwarty na inne propozycje w tym terminie. Aegis , 4 jak dla mnie moze byc pozniej to 10 dopiero , trasy do obgadania. ps. Krzychu w mały to raczej autem , miałbym 2 mejsca na dachu i ewentualnie jedno w srodku , mysle o reowerach oczywiscie nie obiecuje ale pogadam odnosnie 4 -cos wiecej na temat trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 cos wiecej na temat trasy , juz pisze autem na przełecz kocierska , zaparkowac koło zajazdu i rowerumi juz czerwonym szlakiem na Leskowiec przez Kiczora , Potrojna i Łamana Skałe pozniej zjazd zołtym w kerunku Krzeszowa az do zielonego szlaku ktorym wjedziemy na Smrekowiec i dalej zielonym przez Mlada Hora , Gibasowka , Kucowki , Scieszkow Gron na przełacz Kocierska. Trasa wg mapy ok 36km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 To ja jeszcze pogadam z Krzychem i Tomkiem odnośnie terminu i chęci to można zrobić takiego tripa. Jeszcze tam nie byłem więc chętnie zwiedzę, a jak to wygląda z transportem jak koszty i skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 tzn ja +2 , paliwko dzielimy a co do miejsca zbiorki to ustalimy jak juz sie zdecydujecie , no i moze aegis tez pojedzie , to moze bedzie miec miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Jutro napisze czy Krzychu ma już koła do roweru, jeśli tak to można ustalać szczegóły wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Niestety dopiero w sobotę może Krzychu będzie mógł jechać. Pasuje sobota lub niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 My wczoraj śmigaliśmy po Małym . http://besendu.weebly.com/112012.html ps. Nie wiem dlaczego nie miałem powiadomień z tego wątku :/ , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Mr kura szkoda ze nie mowiłes ze jedziesz . Krzychu ja jutro jadę no chyba ze będzie lało jak z cebra , jesli sam będę jechał to uderze na czantorie i stozek a pozniej zobaczę jak sił starczy , jesli tak to pojadę na barania. W niedziele umowiłem sie z kolega na jure ale jak nie wypali wyjazd to napisze w sobote popołudniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Nie wiem Grzegorz czy jest sens się pchać na Baranią. Jeszcze biało na niej będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 nie obiecuje ale pogadam odnosnie 4 -cos wiecej na temat trasy? oki, mozemy smigac - o ile nie bedzie lało reszta na priv Nie wiem Grzegorz czy jest sens się pchać na Baranią. Jeszcze biało na niej będzie. potwierdzam w poniedziałek jeszcze było sporo sniegu na szczycie widac,pewnie wody i błota od groma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 jedziemy z aegisem w beskid mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.