Kario Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Bo pogode trzeba brac z zaskoczenia, zeby nie miala szansy zdazyc sie popsuc A tak powaznie, w Polsce jezeli ktos sie przejmuje pogoda to nigdy z domu niestety nie wyjdzie, ladnych dni jest niewiele, a ladnych weekendow juz tylko pare w roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 No z tą pogodą u nas to fakt Nie mniej jednak, bardzo bym chciał się wybrać w góry w niedziele i jeśli synoptycy zapowiedzą dobrą pogodę, to na 99% jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam, zamieściłę już temat na"śląsku", w sobotę śmigam na trasę Kubalonka-Barania-Skrzyczne-Salmopol.Spotykamy się na zaporze w Czarnym o 8.00. Ja jadę z Tychów. pozdrawiam ps. Jestem tu nowy, więc jeśli macie jakiś inną "formę" co do umawiania się to proszę pisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 To jak-jedzie ktoś w niedzielę ?? Pogoda ma być ładna i słoneczna, trzeba to wykorzystać. Trasa dowolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Są chętni?? Start w Ustroniu i dalej czerwonym szlakiem na Baranią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Wycieczka się udała Oto fotki: http://picasaweb.google.pl/detonator1984/OstatnieTchnienieLata?feat=directlink Zapraszam i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shovel Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 ktoś gdzieś jutro jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Jadę w sobotę tj. 25.09 Klimczok-Salmopol-Skrzyczne. Po prostu w około Szczyrku Jedzie ktoś ? W razie pytań gg:4831050 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Z kolegą Michałem odbyliśmy wczoraj bardzo fajną wycieczkę trasą maratonu Istebna. Zapraszam do galerianki: http://picasaweb.google.pl/detonator1984/JesienneKlimaty?feat=directlink Mam nadzieje, że w tym roku uda się jeszcze gdzieś wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Z kolegą Michałem odbyliśmy wczoraj bardzo fajną wycieczkę trasą maratonu Istebna. Zapraszam do galerianki: http://picasaweb.google.pl/detonator1984/JesienneKlimaty?feat=directlink Mam nadzieje, że w tym roku uda się jeszcze gdzieś wybrać "Wspomnieć tu jeszcze muszę o rewelacyjnej nawigacji Michała, która prowadziła nas jak po nitce " Tak z ciekawości: co to za nawigacja była? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Wooyek model nawigacji to Garmin Edge 705 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejmien3 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jako że weekend póki co zapowiada się ciekawie to chodzi mi po głowie jakiś wypad na ukoronowanie sezonu. Ktoś miałby ochotkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja niestety w niedzielę pracuje i bardzo żałuje, bo faktycznie prognozy pogody są bardzo optymistyczne, więc było by świetne zakończenie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuauthor Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 mmm..Fajny pomysł taka ost długa trasa w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejmien3 Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Więc na niedziele planuję pętlę po Beskidzie Małym. Start i koniec w Bielsku. Po drodze Magurka, Czupel, Czernichów, Cisowa Grapa, Żar, Hrobacza, Gaiki. Ten wariant to jakieś 45km i 2200m podjazdów. Ale jestem otwarty na inne propozycje, w razie coś pisać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Był ktoś w końcu w ten weekend w górach ?? Jaki stan szlaków? Jest już śnieg powyżej 1000 m ? Co do najbliższej soboty jest ktoś chętny na wypad w śląski ?? Pytam tylko tak wstępnie bo sam jeszcze nie wiem czy pojadę i czy pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuauthor Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja na ten weekend planuje jechać do jeleniej góry na 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejmien3 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ja w końcu pojechałem w ten Beskid Mały w zeszłą niedzielę (24.10). Najwyżej dotarłem na Czupel (933m) i śniegu ani śladu. Jedynie w górnych partiach i na odcinkach graniowych pojawia się błoto, co może sugerować pozostałości po śniegu. Moim zdaniem, jeśli w tym tygodniu nic nie dosypie to śmiało można uderzać w Beskidy bez obaw o śnieg na szlakach czy oblodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Śniegu na szlakach trochę było ale ogólnie pogoda wczoraj byłą rewelacyjna, więc wykorzystałem ja maksymalnie Oto fotki: http://picasaweb.google.com/detonator1984/KlasykBeskiduSlaskiego?feat=directlink Mimo, że w Beskid Śląski mam stosunkowo najbliżej to jakoś zawsze go omijałem ale teraz, to już jest chyba czwarta pod rząd wycieczka właśnie w Ślaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptacz Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Śniegu na szlakach trochę było ale ogólnie pogoda wczoraj byłą rewelacyjna, więc wykorzystałem ja maksymalnie Oto fotki: http://picasaweb.google.com/detonator1984/KlasykBeskiduSlaskiego?feat=directlink Mimo, że w Beskid Śląski mam stosunkowo najbliżej to jakoś zawsze go omijałem ale teraz, to już jest chyba czwarta pod rząd wycieczka właśnie w Ślaski Cześć Jestem z Rzeszowa Wybieram się do Wisły 25-29-11-2010 i zastanawiam się nad tym czy brać rower? Ech gdyby nie ta pogoda to pytania by nie było. Detonator - twoje zdjęcia są bardzo zachęcające ale obawiam się że w tym czasie to już raczej skitoury by się przydały. Co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 A mi się udało w zeszłym tygodniu śmignąć po okolicach Rabki. Dużo błota, ale na pewno tam wrócę, żeby zdobyć beskid wyspowy. Poniżej mała relacja. http://www.youtube.c...h?v=_9Qpap0C158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ktoś jest chętny za tydzień w sobotę lub niedzielę pośmigać po Beskidzie Śląskim ?? Trasa np. czerwonym na Baranią. Tak, żeby nie przekroczyć tych 25 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Chcecie jechać czy iść ?? Jeśli jechać to poproszę o relację foto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 mrkura pewnie że jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A śnieg ? Jeździliście już w taką aure ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.