Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spoko wypad, dzieki chlopaki za wspolna jazde. Mam nadzieje ze nastepny bedzie mniej awaryjny :huh:

Ps. Sory za brak polskich znakow ale moj tymczasowy komp nie zna czegos takiego ;)

Napisano

ja bym może mógł ale na jeden dzień. akurat dzisiaj ide na koncert, o 2 sie kończy, wiec nie wiem czy wstane, ale powinienem dać rade. tyle że nie wiem czy moja średnia prędkość przekroczy 25 km/h, nie mam kondycji, ale wybrałbym sie chętnie. gg 9024626

ja bym może mógł ale na jeden dzień. akurat dzisiaj ide na koncert, o 2 sie kończy, wiec nie wiem czy wstane, ale powinienem dać rade. tyle że nie wiem czy moja średnia prędkość przekroczy 25 km/h, nie mam kondycji, ale wybrałbym sie chętnie. gg 9024626

w sumie to nie mam sprzętu oprócz roweru tzn, kasku itd. musze troche kasy pozbierać, i sie do sklepu wybrać, może za tydzień bede gotowy. no chyba że bardzo chcesz, to można jutro kajś pojechać.

Napisano

Jest ktoś chętny na wypad w góry jutro?? okolice Bielska, Żywca, Wisły (mam ochotę na Skrzyczne bo już 2 razy zamierzałem się tam wybrać w tym roku i nigdy mi sie nie udało). GG: 1525997

Napisano

Kurde nie dostałem żadnej wiadomości na GG :( Być może teraz w sobotę będę jechał gdzieś, więc dam znać.

P.s. Gość na czerwonym Authorze Vision, którego spotkałem w pociągu niech zapoda maila to wyślę foty.

Napisano

Spox, widocznie nie było mi dane jechać, bo wczoraj się dość mocno pochorowałem... Ale do soboty mam nadzieję, że będę jak nowy (jakieś plany co do trasy?) :(

Gdzie w końcu pojechałeś?

Napisano

Byłem na Rysiance, ale nie polecam na rower. Jechałem z Węgierskiej Górki i więcej było prowadzenia niż jazdy. Wracałem też tą samą drogą, zjazd nawet może być ale też bez szaleństwa, za dużo luźnych kamieni jak dla mnie. Za to widoki świetne :)

A co do jutra to myslałem o Skrzycznym albo Wielkiej Raczy, tylko że nie byłem ani tu ani tu, więc nie wiem czy będzie się tam dobrze jechać. Jak masz jakiś inny pomysł to pisz.

Aha, no i jeszcze pogoda ma być średnia, tzn. ma lekko padac. Jakby jednak rano okazało się, że pada bardziej niż lekko to się nie wybiorę. Najlepiej prześlij mi swój nr tel. na priv to będę mogł Ci rano napisać jeśli zrezygnuję.

Odwołuje jutrzejszy wypad z powodu pogody :P

Napisano

Planuje ktoś może jakiś wypadzik w najbliższą niedzielę?? bo ja bym się chętnie gdzieś wybrał, o ile oczywiście pogoda dopisze...

Napisano

Witam.

W przyszły weekend zapowiadają dość dobrą pogode. Ma ktoś ochote na wypad w Beskid Śląski?? Na jeden lub max dwa dni. Trasa do obgadania. Transport: pkp z Katowic 7;49 i powrót 19;00 z Wisły.

moje gg2839803

Napisano

Ja mam ciężki rower więc myślałem o wyciągach, Skrzyczne jakieś czy cokolwiek? Jest ktoś chętny na takie coś wogle?

Ja często jeżdżę do Szczyrku na DH, więc można by się kiedyś razem zabrać - nie wiem, czy akurat w ten weekend, ale w sumie możliwe, że w niedzielę będę mógł.

Napisano

Sobota, Niedziela, wypad w góry, są chętni, dwa miejsca jak to zwykle bywa mam wolne, zabiore ze Świętochłowic, Chorzowa, Katowic ;) Trasa ok 40km, tempo towarzyskie, czas ok 5-6h.

Info mail

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Ja natomiast planuje jechać w Beskid Żywiecki na sobote i niedziele. Trasa na pierwszy dzień to Węgierska Górka-Pilsko-Krawców Wierch i w niedziele Z Krawców Wierchu czerwonym szlakiem w kierunku Wielkiej Raczy i koniec w Zwardoniu.

Jesli jest ktos chetny prosye pisac.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...