pawelll Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Spoko wypad, dzieki chlopaki za wspolna jazde. Mam nadzieje ze nastepny bedzie mniej awaryjny Ps. Sory za brak polskich znakow ale moj tymczasowy komp nie zna czegos takiego
Katystopej Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Szykuje się ktoś na jakiś wypadzik 14 albo 15, może na 2-3 dni ?
pawelll Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Katystopej, masz ochote nadal pojeździć? bo ja bym sie przejechał 15 (sobota) na 1 dzień. Trasy jeszcze nie wymyśliłem...
Housik Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 ja mam czas od 17 do 23 sierpnia ktos chętny na 1,2,3 dni ?
Housik Napisano 18 Sierpnia 2009 Napisano 18 Sierpnia 2009 jesli ktos jest chetny dzwonic! tel. 515 717 246 Gwarantuje dobre wrażenia i piekne górskie fotki w czasie jazdy. ZAPRASZAM
pawelll Napisano 18 Sierpnia 2009 Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja jestem chętny na wypad jednodniowy w najbliższą sobotę, czyli 22.08. Jutro pomyślę nad trasą.
Housik Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 ok spoko tylko napisz sms (nr podałem wyzej) bo małoo co na necie jestem. Odnosnie trasy tez nie ma problemu moge cos poskładać.
Wnd Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Jest ktoś chetny na wypad w gory w niedziele, ewentualnie do Jury?
pawelll Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 Jest ktoś chętny na wypad w góry w najbliższy weekend? mogą być 2 dni, trasa do ustalenia.
Silvan Napisano 28 Sierpnia 2009 Napisano 28 Sierpnia 2009 ja bym może mógł ale na jeden dzień. akurat dzisiaj ide na koncert, o 2 sie kończy, wiec nie wiem czy wstane, ale powinienem dać rade. tyle że nie wiem czy moja średnia prędkość przekroczy 25 km/h, nie mam kondycji, ale wybrałbym sie chętnie. gg 9024626 ja bym może mógł ale na jeden dzień. akurat dzisiaj ide na koncert, o 2 sie kończy, wiec nie wiem czy wstane, ale powinienem dać rade. tyle że nie wiem czy moja średnia prędkość przekroczy 25 km/h, nie mam kondycji, ale wybrałbym sie chętnie. gg 9024626 w sumie to nie mam sprzętu oprócz roweru tzn, kasku itd. musze troche kasy pozbierać, i sie do sklepu wybrać, może za tydzień bede gotowy. no chyba że bardzo chcesz, to można jutro kajś pojechać.
pawelll Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Jest ktoś chętny na wypad w góry jutro?? okolice Bielska, Żywca, Wisły (mam ochotę na Skrzyczne bo już 2 razy zamierzałem się tam wybrać w tym roku i nigdy mi sie nie udało). GG: 1525997
pawelll Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Kurde nie dostałem żadnej wiadomości na GG Być może teraz w sobotę będę jechał gdzieś, więc dam znać. P.s. Gość na czerwonym Authorze Vision, którego spotkałem w pociągu niech zapoda maila to wyślę foty.
Wooyek Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Spox, widocznie nie było mi dane jechać, bo wczoraj się dość mocno pochorowałem... Ale do soboty mam nadzieję, że będę jak nowy (jakieś plany co do trasy?) Gdzie w końcu pojechałeś?
pawelll Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Byłem na Rysiance, ale nie polecam na rower. Jechałem z Węgierskiej Górki i więcej było prowadzenia niż jazdy. Wracałem też tą samą drogą, zjazd nawet może być ale też bez szaleństwa, za dużo luźnych kamieni jak dla mnie. Za to widoki świetne A co do jutra to myslałem o Skrzycznym albo Wielkiej Raczy, tylko że nie byłem ani tu ani tu, więc nie wiem czy będzie się tam dobrze jechać. Jak masz jakiś inny pomysł to pisz. Aha, no i jeszcze pogoda ma być średnia, tzn. ma lekko padac. Jakby jednak rano okazało się, że pada bardziej niż lekko to się nie wybiorę. Najlepiej prześlij mi swój nr tel. na priv to będę mogł Ci rano napisać jeśli zrezygnuję. Odwołuje jutrzejszy wypad z powodu pogody
kuls Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Planuje ktoś może jakiś wypadzik w najbliższą niedzielę?? bo ja bym się chętnie gdzieś wybrał, o ile oczywiście pogoda dopisze...
detonator Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 Witam. W przyszły weekend zapowiadają dość dobrą pogode. Ma ktoś ochote na wypad w Beskid Śląski?? Na jeden lub max dwa dni. Trasa do obgadania. Transport: pkp z Katowic 7;49 i powrót 19;00 z Wisły. moje gg2839803
kopaczus Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 Dobra, to kto się wybiera w łikend w góry? Najlepiej jakiś wyciąg etece
detonator Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 No ja jestem chętny na sobote tylko gdzie dokładnie??
kopaczus Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Ja mam ciężki rower więc myślałem o wyciągach, Skrzyczne jakieś czy cokolwiek? Jest ktoś chętny na takie coś wogle?
Wooyek Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Ja mam ciężki rower więc myślałem o wyciągach, Skrzyczne jakieś czy cokolwiek? Jest ktoś chętny na takie coś wogle? Ja często jeżdżę do Szczyrku na DH, więc można by się kiedyś razem zabrać - nie wiem, czy akurat w ten weekend, ale w sumie możliwe, że w niedzielę będę mógł.
Wnd Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Sobota, Niedziela, wypad w góry, są chętni, dwa miejsca jak to zwykle bywa mam wolne, zabiore ze Świętochłowic, Chorzowa, Katowic Trasa ok 40km, tempo towarzyskie, czas ok 5-6h. Info mail Pozdrawiam
Thor07 Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Wybieram się w sobotę w rejon Magurki. Główny cel to niebieski szlak z Gaików. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam
detonator Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Witam Ja natomiast planuje jechać w Beskid Żywiecki na sobote i niedziele. Trasa na pierwszy dzień to Węgierska Górka-Pilsko-Krawców Wierch i w niedziele Z Krawców Wierchu czerwonym szlakiem w kierunku Wielkiej Raczy i koniec w Zwardoniu. Jesli jest ktos chetny prosye pisac. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.