Housik Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 wooyek a co powiesz na 90ml oleju mneralnego fl ? bo nie potrzebuje az tyle! no ja przekładam oponki i jestem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 wooyek a co powiesz na 90ml oleju mneralnego fl ? bo nie potrzebuje az tyle! Taa, wezmę do kapsy i Ci przyniosę! Sprzedaję tylko tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzi88 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 jutro o 8:15 bede na was czekał na was w wegierskiej górce. to jak was poznac???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 jak nas poznać? bedzie jedna wielka banda szalonych bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzi88 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 panowie jak tam? bo ja juz od godzinki w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkazik Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No my tez juz od godziny w domu. Bylo super. Jestem wykonczony, ale bylo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a ja od pół godziny w domu było super, mimo tego ze nas zlało przy powrocie, i od wilgoci trawers zielonym z hali lipowskiej zamienił się w coś w stylu "gwiazdy tańczą na lodzie" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 "gwiazdy tańczą na lodzie" ;] mi sie właśnie podobało tańczyliśmy na glinie chłopaki przyznali że ta trasa to tylko sie nadaję na zjazd, podchodzenie masakra. fotki: http://picasaweb.google.com/kamo6061/11CzerwiecZywiecPilsko# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Super wypad ja dojechałem na chatę o 23:30, a wycieczka skończyła się dosyć śmiesznie bo wyjeżdżając z dworca wjechałem w drogę pod prąd, a z przeciwka oczywiście jechała policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenyBikeFama Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Fajna wycieczka. Po zjechaniu do Korbielowa zlał nas deszcz, Kuba na trasie 8 razy łatał dętkę. Wyszło nam jeszcze coś ok 105 km po asfalcie do Trzebini Po 22 byliśmy w domu więc porównywalnie jakby to było pociągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozwell Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja nie będe wylewny: skwituje to tylko tak - super wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 jako przedstawiciel sekcji pieszej, prezentuje nasze fotki: http://kartonier.lap.pl/gallery/album/5346511227696742865 dzieki za wypad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenyBikeFama Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Obiecana dłuuuuuga relacja Kuby na jego blogu BikeFama http://bikefama.pl/blogs/entry/Herosi-na-Pilsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 faktycznie, jedna z dłuższych jakie czytałem pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Obiecana dłuuuuuga relacja Kuby na jego blogu BikeFama O w pytę, niezły czad! Wypad był super, chciałem treściwie i tak było w 100% - jak na razie najbogatsza wycieczka w tym sezonie Chociaż w moim przypadku "drogą przez mękę" nazwałbym pierwszą część trasy, czyli do Pilska (pchanie, noszenie). Za to powrót, malina - a deszcz tylko sprawił, że było dużo ciekawiej Dzięki za wycieczkę i za zdjęcia (na naszą klasę będzie jak znalazł ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ma ktoś plany na 15 czerwca pośmigać w górach ? okazuje sie że ja mam wolne, zatem przejechałbym sie w góry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 napisałem krótką fotorelację: http://foxiu.com/__1557 fotki na picase wrzucę jutro w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Housik, ja bym się przejechał tylko że mam hardtaila i nienajlepszą formę (nie mam w zwyczaju narzekania jak jest ciężko, ale ścigał się nie będę ). Jak Ci to nie przeszkadza to bardzo chętnie się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 jasne ze nie przeskadza! nie cierpie być sam! napisz na gg 9326093 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 wrzucam obiecaną surówkę z aparatu: http://picasaweb.google.pl/ddziadek/WycieczkaNaPilsko# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kto chętny na wypad 28 w niedzielę????? może by tak Wielka Racza???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kto chętny na wypad 28 w niedzielę????? może by tak Wielka Racza???? Optymista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak masz na myśli pogodę, to ja po ostatnim wyjeździe polubiłem błocko i deszczyk , nie wymiękać panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wypraszam sobie. Kobiety tu też są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Mambo kochaniutka tyś się już powinna przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.