Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie wydaje ze tamte tereny sa warte tluc sie dluzej w pociagu ..... poza tym beskid slaski juz objezdzilem w tym roku, czas sie przeniesc wyzej ;)

a moze powtorzyc trase z zeszlego roku, tylko nie wjezdzac na boracza niebieskim ale czarnym, dalej zielonym na rysianke pilsko tam i z powrotem i zjazd zielonym.... ??

ja proponuje zmienić trase na tereny koło bielska bo 2x prawie po 3h w pociągu to ja zdechne...

Niecałe 2 godziny, nie marudź ;)

Śląski jest już tak objeżdżony, że warto się zapuścić w jakieś nowsze rejony.

A szczegóły trasy pewnie i tak wyjdą dopiero w pociągu :huh:

panowie tak oladam foty z waszych wypadów i coraz dardziej sie obawiam o kellys'a do xc. no ale trzeba byc twardym:) bedzie motywacja jeszcze wieksza do zmiany roweru jak nawali. to o której ladujecie w wegierskiej górce bo ja tam autem przyjade bo na pociag mi sie nie pyli

panowie tak oladam foty z waszych wypadów i coraz dardziej sie obawiam o kellys'a do xc. no ale trzeba byc twardym:) bedzie motywacja jeszcze wieksza do zmiany roweru jak nawali. to o której ladujecie w wegierskiej górce bo ja tam autem przyjade bo na pociag mi sie nie pyli

Jeśli pojedziemy tym wcześniejszym (na co się niestety zapowiada :)) to będziemy w Węgierskiej Dziurce o 8:14.

Witam. Raczej malomowny jestem :-) ale codziennie przegladam to forum. Chetnie wybierzemy sie z wami z kolega lub kilkoma na wypad czwartkowy w gory. Z Raciborza jestesmy, wiec po drodze Housik-a mozemy ewentualnie zabrac. Z tym ze jedziemy tylko w razie dobrej pogody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...