Housik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja proponuje zmienić trase na tereny koło bielska bo 2x prawie po 3h w pociągu to ja zdechne... ewentaulnie jak chce znajdzie jakiś zmotoryzowany to może być wisła, niestety 2 razy planowałem i nie wyszło z powodu poprawiania ocen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 na 11 trasa jest ustalona, jedziem w Beskid Żywiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mi sie wydaje ze tamte tereny sa warte tluc sie dluzej w pociagu ..... poza tym beskid slaski juz objezdzilem w tym roku, czas sie przeniesc wyzej a moze powtorzyc trase z zeszlego roku, tylko nie wjezdzac na boracza niebieskim ale czarnym, dalej zielonym na rysianke pilsko tam i z powrotem i zjazd zielonym.... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja proponuje zmienić trase na tereny koło bielska bo 2x prawie po 3h w pociągu to ja zdechne... Niecałe 2 godziny, nie marudź Śląski jest już tak objeżdżony, że warto się zapuścić w jakieś nowsze rejony. A szczegóły trasy pewnie i tak wyjdą dopiero w pociągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a nie czytałeś że jestem z Rybnika a nie Katowic ? każdy pociąg jedzie od tego roku bez sensu do katowic.... dobra jak pilsko to z chęcią, widziałem foty zdecydowanie zachęcająco!! W pociągu chyba się spotkamy... Katowice-Piotrowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no no no, widzę że się szykuje nieźle Jak mnie żaby z nieba atakować nie będą rano, to widzimy się w ciufie Rower już prawie czysty po polskim whistler (http://foxiu.com/_whistlerpl) PS. Co was ludzie bierze swoją drogą, co forum to inny nick. Potem nie wiadomo z kim się gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 co nickow to jakos tak dziwnie wyszło, kurdesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzi88 Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 panowie tak oladam foty z waszych wypadów i coraz dardziej sie obawiam o kellys'a do xc. no ale trzeba byc twardym:) bedzie motywacja jeszcze wieksza do zmiany roweru jak nawali. to o której ladujecie w wegierskiej górce bo ja tam autem przyjade bo na pociag mi sie nie pyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 panowie tak oladam foty z waszych wypadów i coraz dardziej sie obawiam o kellys'a do xc. no ale trzeba byc twardym:) bedzie motywacja jeszcze wieksza do zmiany roweru jak nawali. to o której ladujecie w wegierskiej górce bo ja tam autem przyjade bo na pociag mi sie nie pyli Jeśli pojedziemy tym wcześniejszym (na co się niestety zapowiada ) to będziemy w Węgierskiej Dziurce o 8:14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 sory chopy nie dom rady, wyjezdzom z baba ;/ i bez bika ;/ Adzi na sztywnym w zeszłym roku zrobiłem Pilsko to i Ty z amorem z przodu dasz rade nie ma sie co martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a co to za kellys? czego ty sie boisz ja na sztywniaku dopiero dawałem czadu.... omen wielka szkoda a chciałem sie przejechać na red krossie z foxikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkazik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam. Raczej malomowny jestem :-) ale codziennie przegladam to forum. Chetnie wybierzemy sie z wami z kolega lub kilkoma na wypad czwartkowy w gory. Z Raciborza jestesmy, wiec po drodze Housik-a mozemy ewentualnie zabrac. Z tym ze jedziemy tylko w razie dobrej pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 pkazik, ale wiesz chyba, że na góry każda pogoda jest dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkazik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ale w deszczu i zimnie raczej nie przyjemnie sie jezdzi My bardzo wybredni jestesmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 pkazik swojego czasu widziałem jakiego Radonka w Raciborzu... wracałem z bramy morawskiej.. pogoda będzie oki! tylko może jedynie pokropić zobaczymy.... jutro powinna być "w miarę" pewniejsza prognoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ale w deszczu i zimnie raczej nie przyjemnie sie jezdzi My bardzo wybredni jestesmy a tam gadasz zimno i deszcz najlepiej gonią łydki do cieżkiej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ja jade niezaleznie od pogody.... ciekawe ile "dziurek" sie wysypie z tego powodu zapowiada sie ze od kolo 12 przejdzie po nas front nizowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja też jadę na 100%, no chyba, że mnie dzisiaj jakiś piorun trafi Jedziemy tym pociągiem 6:21 z Katowic, zbiórka o 6:10 przed kasami, w Węgierskiej będziemy 8:14 i będziemy czekać na ekipę Rybnik\Racibórz. Pisać kto jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkazik Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 swojego czasu widziałem jakiego Radonka w Raciborzu Tylko ja mam Radona w Raciborzu, wiec mnie widziales A czy jedziemy, dam znac po poludniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jedziemy tym pociągiem 6:21 z Katowic, zbiórka o 6:10 przed kasami, w Węgierskiej będziemy 8:14 i będziemy czekać na ekipę Rybnik\Racibórz. Pisać kto jedzie Ja jadę. "Zbiorę się" z Wami na peronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 TEZ JADE!!! historia dziś zalicznona!! jestem wooooolny! pkazik zatem co? zadzwoń najlepiej tel. 515 717 246 musze wszystko poukładać i jak kupie olej to robie foxa i nabijam azotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozwell Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ekipa BikerTrzebinia, wielce prawdopodobnie też się zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkazik Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 MTB Raciborz tez jednak jedzie. Nawet jak bedzie padalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 jak tylko nie zaśpię to jade. Spotkamy się w kato na dworcu. Po czym was poznam? będziecie mieć jakieś rowery czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No chyba jakieś weźmiemy... W razie czego widzimy się w ostatnim przedziale pociągu PS. Ma być fajna pogoda, prognozy się poprawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.