tomekrs Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Nie wiem dokładnie ale koło 40 by było + 2 izotoniki w schronisku, to chyba jest treściwie
omen Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 w zeszłym orku jechaliśmy dalej i na Pilsko i wyszło jakoś 63km po samych górach także, tylko Lipowa miziowa maks 55 myślę
Wooyek Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Jak patrzę na mapę, to obie trasy wydają się być dla mnie realne, więc ja się wstępnie piszę (jeśli nie będzie ulew w prognozach). Pytanie tylko co do wariantu drugiego - jak już dojedziemy do Miziowej, to co dalej? :>
tomekrs Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Z Miziowej będzie trzeba wrócić na Rysiankę tym samym czerwonym, a potem z samej Rysianki można jechać do Milówki przez Halę Boracza zielonym, albo żółtym do Rajczy.
omen Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 ja ciagle piszę o 2 wariancie ten z Boraczej zielony to jest miód malinkaa w zeszłym roku na sztywnym bez większych problemów było
Wooyek Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 No to jesteśmy wstępnie umówieni Pytanie tylko, kiedy jedziemy: 10.6 (środa) - pociąg do Milówki 7:11 (9:28 na miejscu) 11.6 (czwartek) - pociąg do Milówki 6:21 (8:25 na miejscu) ...w związku z czym środa wydaje się być lepszym terminem :>
tomekrs Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 Też oglądałem rozkład jazdy PKP i rzeczywiście lepiej jechać tego 10
czarnaMAMBA Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 11 tez bym pojechała Chyba że macie maksymalne tempo.
omen Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 środa ?? przecież to jeszcze normlany dzień pracy.. dopiero bede wracał z mazur ;/
Wooyek Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 No to wygląda na to, że termin mamy - jednak 11.6. Pytanie tylko, czy jedziemy masakrycznym pociągiem o 6:21, czy też o 8:07 z przesiadką w Bielsku (czas podróży 1:53 kontra 2:13)?
tomekrs Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 OK to jedziemy 11, mamy do wyboru pociąg o 6:21 lub 8:07 z 1 przesiadką no wooyek trochę mnie wyprzedziłeś
Złomek Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 bogowie kazali dzien swiety swiecic ..... wiec nie mam wyjscia i chyba sie pisze na ten wyjazd jaka dokladnie trasa? ps wolalbym wczesniejszy pociag
Housik Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 hmmm to ile osób będzie dokładnie? i jaki przebieg trasy? bo zapewne będzie jakaś propozycja z strony emtb.pl więc ja mam pełne pole do popisu. Ja byłbym za pociągiem wcześniej, toć im wcześniej w górach tym lepiej = więcej czasu! treba się poświęcać!
tomekrs Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Ja trasę widzę tak PKP do Węgierskiej - asfaltem do zielonego szlaku bezpośrednio na Rysiankę- czerwonym na Miziową - ewentualne wejście na Pilsko (tam chyba nie da rady wjechać) - powrót czerwonym na Rysiankę - zielonym przez Lipowską i Boracza i dalej do Milówki lub Węgierskiej. Co do pociągu to ten wcześniejszy byłby lepszy, ale niech się Omen wypowie bo jest chyba z Piekar i najwcześniej by musiał wstawać
Housik Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 jedzie ktoś autem? omen masz porównanie reba vs. fox w górach ? ps. jak ktoś mi załatwi "obstawe" na całą trase (prawko w trakcie 19/30h) to moge jechać autem i zabrać 2 osoby
adzi88 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 kurde wybral bym sie z wami ale mi sie cos zdaje ze na moim sztywniaku to raczej niedacie mi szans na zjazdach:(
Złomek Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 kurde wybral bym sie z wami ale mi sie cos zdaje ze na moim sztywniaku to raczej niedacie mi szans na zjazdach:( chyba smiesz zartowac! nie wiem jakie traumatyczne przezycia podczas wypadu w gory masz za soba, ale chyba nie jechales z nami ..... przeca zawsze sie czeka na ostatniego
adzi88 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 no wiesz niemiale okazji z wami jeszcze jezdzic, ale z tego co wiem to sa osoby ktore niezbyt lubia czekac na ociagaczy. no ale widze, ze dajecie mi szanse:) no i chyba sie skusze
Wooyek Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 no wiesz niemiale okazji z wami jeszcze jezdzic, ale z tego co wiem to sa osoby ktore niezbyt lubia czekac na ociagaczy. no ale widze, ze dajecie mi szanse:) no i chyba sie skusze E tam, to nie ten klimat Nie obawiaj się, jedziemy dla funu, a nie żeby się ścigać
adzi88 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 no to ja sie jeszcze odezwe jutro albo w środe czy damrade na 100%.wolalbym zeby mi nic nie wypadło:)
kuls Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 ehh, Wy to zawsze wymyślicie jakieś dziwne terminy...a nie można jak to zwykle bywa jechać gdzieś w niedzielę, bo niestety 10 i 11 będę z moją drugą połówką u teściów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.