Wooyek Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Noo, 26 kwietnia to jest zdecydowanie lepszy termin - majówka już zaplanowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ostroznie z tym klimczokiem, w zeszlym tygodniu bylo tam pol metra sniegu podobno..... ale mysle ze do niedzieli bedzie jak w zeszlym roku na pierwszej wycieczce jak bym nie mial innych planow to sie pisze na ten wyjazd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Złomek przecież mój to Twój jedyny i najlepszy plan na ta niedziele, więc bez gadki stawiasz się w pociągu i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Panowie startujemy w Katowicach o 8:07 ja będę od około 7:30 na Dworcu mam nadzieję, że sami z Mariuszem nie pojedziemy pogoda ma być bdb, około 22 stopni i słonecznie czyli tak akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no dobra, przekonales mnie licze na wyrozumialosc, szczegolnie na asfaltowym dojezdzie pod szyndzielnie.... mam nadzieje ze bedziecie czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no i dobrze.. wyrozumiały będę i nawet pojadę z Tobą kto jeszcze będziee ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ja ci juz mowił ja na 75 % no moze na 80 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja będę na 90% Nie wiecie, czy wyciąg na Szyndzielnię działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adolfik9501 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 http://www.kolej-szyndzielnia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 O przepraszam, faktycznie - jakoś nie trafiłem na tą stronę... :| W takim razie jeśli pojadę, będziecie musieli być baaardzo wyrozumiali na podjeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Że też musicie jechać w tą niedzielę bo chętnie bym się z wami wybrał, ale obawiam się,że niestety do 8 rano to ja nie wytrzeźwieje po urodzinach koleżanki... Cóż, może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Czyli ostatecznie jedziemy pociągiem 8:07 do Bielska i spotykamy się na peronie? Mam nadzieję, że jakoś Was rozpoznam, w razie czego ściągnijcie mnie - będę na szarym Norco Six. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ubranie kross racing teamu i czerwona a6 z foxem to ja ) pociag o 8:07 w katowicach.. bądzcie trochę wczesniej )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 dzięki panowie za wypad było megaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ano, bardzo fajny wypad, mam nadzieję, że Złomek wrzuci jakieś foty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no właśnie też na nie czekam mój wypadek skończył się 8 szwami na pachwinie ;/ ale nie żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 oszit! dobrze ze sie nie wykrwawiles, chociaz pampers zadzialal jak opatrunek ..... masaze byly? fotki sie wrzucaja: http://kartonier.lap.pl/gallery/album/5330349717515511553 ps a gdzie reszta fotek? ktos jeszcze cos pstrykal chyba nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 będą te fotki na picasie ? golinogi i małpiszony a co to ma być ? nie no uśmiałem się jak małe dziecko teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja parę pyknąłem, ale wyszły dupiato... Ale jako bonus do galerii Złomka można obejrzeć http://www.wooyek.pl/rowery/0904-enduro (żeby zapisać zdjęcie na dysku, prawy przycisk > Open image in new window > dalej już normalnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Omen znowu coś popsułeś ? bozieee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam golinogów i małpiszonów Widzę ,że wypad udał się w 100 % pomimo szwów w pachwinie. Ja niestety dzień wcześnej doprawiłem sobie kolano w drodze powrotnej z Zagłębiowskiej Masy i boli mnie do dzisiaj Może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wybieramy się jutro (3 osoby) pojeździć w okolicach Magurki. Jeżeli ktoś chce się przyłączyć to zapraszam, będziemy o 9:23 na dworcu w Bielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 widze ze wystepuje w roli glownej na fotkach juz sa na picasie : http://picasaweb.google.com/kaend84/GolinogiIMaPiszony ps. ja sem malpiszon, zeby bylo wiadomo - nie kryje sie z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czy może ktoś planuje coś na najbliższą niedzielę?? bo o ile pogoda dopisze, to ja chętnie bym się gdzieś wybrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wstępnie też się piszę oczywiście biorę parę śrubek na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.