Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak ktoś ma ochotę się dołączyć to ja jutro z kumplem jedziemy o 7.11 z katowic do ustronia. traskę pewnie ustalimy w pociągu. pogoda podobno ma być znośna...

Ktoś chętny???

Napisano

Panowie, jako że w poniedziałek odbieram amora..

a do weekendu pogoda ma być jeszcze ładna ( na niedziele 12stopni zapowiadają) może by tak się wybrać w jakieś góreczki co ?

Napisano

Panowie proponuje taka trase jak xD

Dojazd do Ujsoł stamtąd już atak na m.in: Złatna Hutę, potem Hala Rysianki, Hala Lipowska, potem Hala Boracza i do Milówki.. xD

zero prowadzenia, dużo szybkich zjazdów, piękne podobno widoki.. co Wy na to ? xD

Napisano

e no :) 9.11 brzmi ciekawie :) Sądze ze bym mógł jechać tylko, że ja na rowerze nie byłem od miesiąca :D także wiecie jak jest :D

Napisano

Ha! Pierwszy raz od dawna tutaj zawitałem i od razu wstępnie pisałbym się, gdyby 9.11 wypalił. Wstępnie, ponieważ nie wiem, czy zdążę nowe zębatki do korby kupić, bo mi łańcuch przeskakuje ;)

• 5 miesięcy temu...
Napisano

reaktywacja tematu :)

może by tak skoczyć coś za tydzień w niedziele ? tak lajtowo jak to na 1 wypad w góry w tym roku :)

co Wy na to ?

Napisano

no jesli 3 to moze ja tez.. chociaz w chwili obecnej to mi sie nie chce, ale mysle ze gdy mina mi zakwasy to moze =P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...