Kasumi Napisano 26 Stycznia 2008 Napisano 26 Stycznia 2008 i ja bym chętnie dołączył do tej zadymy...bo już trochę się chętnych zebrało:))
lukashs Napisano 26 Stycznia 2008 Napisano 26 Stycznia 2008 ja również się pisze moze być ciekawie, o ile coś z tego wyjdzie :
kopaczus Napisano 26 Stycznia 2008 Napisano 26 Stycznia 2008 Wyjdzie, nie ma bata! Jak tylko sie zrobi 20c, smigamy =] Sypiemy pociagiem bladym switem zeby o 9-10 wyjechac na szlak, a potem ogien =]
tobek Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 .No zapowiada się obiecująco Jeżeli tylko terminy będą ok, to będzie mega wypad W góry i na jurę ? Pozdrawiam
szaqman Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 Gwalchmej, nie bojaj:) na crossiaku w góry jak najbardziej. Na własnej skórze przetestowane:)
omen Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 yhm widze, że tu sie dużo ostatnio dzieje. Powiem tak dojazd pociagiem ok, ale wracać może na 2 kółkach :] Myślałem nad tym żeby zabierać z Soba drugi komplet opon na szose żeby terenowych nie niszczyć, po za tym byłby szybszy powrót.:] mi pasuja wyjazdy typowo szosowe i terenowe.:] Ktoś tu mowił coś o Żarze, chcesz go podjeżdzać od tylu czerwonym szlakiem ? Zjazd owszem jest mozliwy ale podjazd bedzie bardzo cieżki.. ze wzgledu na dość duże nachylenie i dużą ilość małych i dużych kamienii.. Tobek ja wybieram sie na Jure ale chce to zrobić w 1 dzien :] Killo a może traske ekipy bielskiej ? :] z Nimi byśmy sie zorganizowali i bylby niezły peleton.. Ja gdzieś w domu mam przewodnik rowerowy z 25 trasami po beskidzie, przejechałem tylko jedna, reszta jest bardzo interesujaca i o różnych stopniach trudności wiec myśle, że z niego skorzystamy :]
tobek Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 Peleton 20 osób i jazda Dozwolone tylko 15 osób w kolumnie rowerzystów Pozdrawiam
andi333 Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 No to trzeba jakie oponki zakupić (bo dziś znowu kapeć) szykujcie traske niezbyt wymagającą i jazda
lukashs Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 trasa powinna byc taka zeby kazdy cos znalazł dla siebie, troche extremy, tak zeby kazdy dał rade przejechac:)
szaqman Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 Omen, czerwony na Zara praktycznie na całej długości jest pokonywalny na 2 kółeczkach - szczególnie od Kocierza. Natomiast od Porąbki tak w 90% myślę, że jest przejezdny. Ostatnio jak tamtedy jechałem, niestety troszeczkę prowadzenia było z powodu oponek 28mm, które z deczka mi się na liściach ślizgały...
harry-peek Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 Niemniej, czerwony od Porabki na Zar to trudny i ciezki podjazd, jest wiele sposobow na przyjemniejsze 'zrobienie' wysokosci
tomekrs Napisano 27 Stycznia 2008 Napisano 27 Stycznia 2008 ja też chętnie dołączę do peletonu proponuję trasę do Bielska PKP potem na Szyndzielnię - Klimczok - Błatnia - Brenna - Ustroń i pkp do domu
tobek Napisano 28 Stycznia 2008 Napisano 28 Stycznia 2008 Szyndzielnię bym zaliczył i dalej Klimczok... może w tą stronę skierujemy koła? Pozdrawiam
Shogun Napisano 28 Stycznia 2008 Napisano 28 Stycznia 2008 Ale się ludzisków uzbierało Oczywiście ja również się piszę, o ile czas pozwoli.
grzelcio Napisano 28 Stycznia 2008 Napisano 28 Stycznia 2008 też się wstępnie piszę na wyjazdy w weekendy też , wstępnie
bikezaglebie Napisano 29 Stycznia 2008 Napisano 29 Stycznia 2008 Po (cholernie ) długiej przerwie powracam No i chętnie pojadę gdzieś jeśli tylko aura pozwoli.
Shogun Napisano 29 Stycznia 2008 Napisano 29 Stycznia 2008 Po (cholernie ) długiej przerwie powracam No i chętnie pojadę gdzieś jeśli tylko aura pozwoli. Gdzie ty się podziewałeś przez ostatni rok? Już myślałem, że przegapiłem twój pogrzeb, a ty jednak żyjesz
lukashs Napisano 29 Stycznia 2008 Napisano 29 Stycznia 2008 no to panowie proponujcie jakieś traski, zeby ustalić gdzie jedziemy. bo potem na koniec się okaze ze polowa nie pojedzie bo im sie trasa nie podoba. ustalmy coś razem. pozdrawiam.
ejpok Napisano 29 Stycznia 2008 Napisano 29 Stycznia 2008 moja propozycja jest taka: Ustroń, na rozgrzewkę wjazd asfaltem na Równice, potem niebieskim szlakiem zjazd do Brennej, z brennej do Szczyrku, potem wjazd na Skrzyczne , potem małe skrzyczne , malinowa skała, potem za######iście techniczny zjazd z sekcją korzeniową do Wisły malinki i dalej ciągłe z górki do ustronia
tobek Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 moja propozycja jest taka: Ustroń, na rozgrzewkę wjazd asfaltem na Równice, potem niebieskim szlakiem zjazd do Brennej, z brennej do Szczyrku, potem wjazd na Skrzyczne , potem małe skrzyczne , malinowa skała, potem za######iście techniczny zjazd z sekcją korzeniową do Wisły malinki i dalej ciągłe z górki do ustronia wink.gif Trasa na 3 dni ? Z moją kondycją nie takie numery...
Shogun Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Proponuję jechać 10 maja 2008 pociągiem z Katowic o 7:05 ... A tak na poważnie to jeszcze mamy czas, do wiosny kawałek czasu
szaqman Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 10 maja odpada Prawdopodobnie maturka dzień później:) wiosna to już w marcu Panowie się zaczyna! wszystko zależy od śniegu w gorach...
BRATek Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Widze, że szykuje się wypad enduro wieksza ekipą. Jak tylko czas i finanse pozwolą to się dołączę. Termin - tak jak kolega wyżej mówi - wiosna to już w marcu jest. Maj to środek lata w Polsce ostatnimi czasy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.