Złomek Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 jutro juz mam raczej rozplanowany dzien, a moze za tydzien cos wykombinujemy (omen juz moze bedzie mial dobra ta swoja trzepaczke...) .....
rurokura Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 dobry jutro wg. danych z icm meteo ma pokropić z rana ,a potem już cały dzień sucho ,poniedziałek słoneczny warunki będą cięzkie ,ale myśle ,że do pojeżdżenia jade w okolice węgierskiej górki i juz od koło 9-10 rano jestem w pełni dyspozycyjny na miejscu moge kogoś odebrać ze stacji w wg. potem można pojechać żabnica-boracza-rysianka-romanka-3 kopce-pilsko(tam może być nocleg w bazie namiotowej) a potem sie coś wymyśli bądź trasa węgierska g.-malinowska skala -skrzyczne i coś dalej .. mi to obojętne trasa moze być 2 dniowa jesli ktoś ma ochote niech pisze tu ,albo na gadu 2881271 albo namierza mnie telefonicznie ...696 832 256 rano dzwonić też możecie ..chociaż jak nikt sie do rana nie zgłosi ,to może wyjade wcześniej w góry oi
omen Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 tak powinna być już gotowa, o ile będę miał czas na odebranie manetek xD przerzutnik leży przedemną i błyszczy, hamulce podobno wysłane, a manetki czekają w sklepie :] także za tydzien może być ogień bo kumpel też sie pisze a to, a mnie i Mariusza robi jak chce i gdzie chce xD
Quaker86 Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam, Jest ktoś chętny na jakiś wypadzik jednodniowy w góry - 23.08 sobota ? W ubiegły weekend pokonywałem trasę - http://www.mtbbeskidy.pl/trasa-8.htm (masakra jak dla mnie). Można by wyszukać coś z tego bądź innego portalu albo może sami macie doświadczenie i znacie jakieś ciekawe trasy ? Co do dojazdu to proponowałbym samochód - wygodniej i lepiej, do mojego zmieszczą się 2 bez problemu tak, że mogę kogoś zabrać. Preferowałbym coś średnio trudnego / trudnego, tępo umiarkowane, 50 - 70km. Pzdr. odzywajcie się ! Moje gg jak coś: 3352947
omen Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 ta trasa bardzo mi sie spodobała xD co Wy na to chłopaki ?
Złomek Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 heh ja bym jeszcze chcial zahaczyc o rycerzowa ale to niestety kupa prowiantu, malo postojow i nie ma ze boli.... pomyslcie o tym tak na niedziele... jeszcze tylko czekam az mi opuchlizna z kostki zejdzie :/
foxiu Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 heh ja bym jeszcze chcial zahaczyc o rycerzowa hehehee, czytaj mój post na emtb też myśle żeby wbić na rycerzową i pokręcić granicznym do zwardonia. Dodatkowo zakupiłem ochraniacze, trzeba wypróbować (wygodę, nie skuteczność ) pzdr
Złomek Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 nie badz mietki ostatnio dales rade to teraz tez dasz przeciez masz lepsza kondycje niz reszta razem wzieta....
Quaker86 Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 Panowie konkrety ... Ja jade jutro (Piątek), 2 znajomych będzie na mnie czekać na miejscu. Trasa podobna do tej o której pisałem tylko, że z drugiej strony mniej więcej + wprowadzone będą lekkie modyfikacje Mam 1 wolne miejsce i mogę kogoś zabrać. Wyjazd ok. 7:30, Dystans: ok 60km. Pzdr. Moje GG raz jeszcze:335 29 47.
omen Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 jak na razie to jestem wciąż nie pewny :/ Hamulców ni ma dalej. :/ za######i** :/ pocztę polską..
spoonman3 Napisano 22 Sierpnia 2008 Napisano 22 Sierpnia 2008 Ja mam zamiar pojezdzic po górach w niedziele. Złomek mozemy zrobic ta trase o ktorej pisales. Omen składaj tego bike'a i jedziemy
Złomek Napisano 22 Sierpnia 2008 Napisano 22 Sierpnia 2008 taa zakladaj na tyl vałke, to ci styknie..... dobra tak powaznie to jutro dam znac czy jade bo jutro sie "coś" szykuje, ale na 90 % mozemy sie gdzies wybrac ;P
spoonman3 Napisano 22 Sierpnia 2008 Napisano 22 Sierpnia 2008 Złomek najwyzej skroci sie traske jak nie bedziesz w formie, dluzej sie na piwie posiedzi i polansuje ;p P.S. Omen daj znac czy mam odkrecac te Avidy dla Ciebie
Złomek Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 wg meteo.pl ma troche popadac rano.... ja i moj lowelek lubimy blotko, a jak z wami? najwyzej zrobimy tour de bar moja propozycja to bielsko - bielsko przez salmopol i skrzyczne;)
spoonman3 Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 Trasa jest jak zwykle do dogadania, w sumie zalezy jaka bedzie pogoda. Szczegoly ustali sie w pociagu Train jak zwykle 7:11 (czy jakos tak) z Katowic.
omen Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 yy. tylko peronów nie pomylcie ja niestety nie chce mi sie xD i wogle tak jak wcześniej pisałem brak hamulców. :/
Złomek Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 o ty.... proponuje pociag 6:54 z katowic, mniej problemow z przesiadkami....
Wooyek Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 Ano, ten o 7:11 się nie nadaje, bo ma 2 przesiadki w tym jeden odcinek pokonywany autobusem... Ale na traske naokoło Szczyrku, o której Złomek wspomniał(Skrzyczne>Salmopol>Klimczok ew. na odwrót) lajtowo wystarczy Wam ten o 8:12 Weźcie też pod uwagę, że pociągi teraz jeżdżą sporo dłużej, niż zwykle - ja tym o 8:12 wczoraj jechałem do Wilkowic ponad 2,5 godziny (był dodatkowo opóźniony przez remonty w okolicy Brynowa)... Jeśli planowalibyście ambitniejszą trasę, to można rozważyć ten o 6:15 (też bez przesiadek).
Złomek Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 machnelismy trase bielsko - wisla, oczywiscie z opcja zjazdu z gawlasi tu troche fotek, w roli glownej oczywiscie my, czyli spoonman..... : http://picasaweb.google.com/kaend84/BielskoWisla
omen Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 widzę, że teren idealnie pod mojego potwora..
spoonman3 Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 Złomek zdjęcia jak zwykle pierwsza klasa A co do pozowania .... to jeszcze troche i zostane nadwornym modelem tego tematu A tak calkiem serio to wypadzik super - mimo iz bylo nas tylko dwoch. Zlomek wycisnal ze mnie (i z GT'ka ) ostatnie poty, bo przed wypadem na rowerze bylem ostatni raz o zgrozo 3 tygodnie temu Dzieki stary i do zobaczenia na szlaku
Złomek Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 omen widze ze sie wystraszyles tych wielkich głazów, to tylko pozowanie bylo reszta trasy to takie szutrowki z troche wiekszymi kamyczkami - taki se groszek.... przezyles wypad na pilsko to wszystko przejedziesz
omen Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 dlatego mówię, że ta trasa byłą dla mnie żałuje fest teraz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.