tomekrs Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam, ja mam propozycję na przyszłość dojazd pkp do Bielska, a potem machnąć pętle beskidzką, dystans mega z tej imprezy http://www.petlabeskidzka.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A czy ktos z was chce jechac w niedziele i zrobic ok 50 km po górach a nie zarzynać sie 150 km dystansami ? Jak tak, to ja sie pisze. Trase mozna ustalic w pociagu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu83 Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 siema wszystkim , a co powiecie nad trasą z Bielska do Szczyrku? trasa mniej więcej prowadziła by: podjazd na Szyndzielnię, dalej Klimczok dalej cały czas czerwonym szlakiem przez przełęcz Karkoszczonka, i chata wuja toma czerwonym do Białego Krzyża i potem przez Malinowską Skałę, na zielony przez małe Skrzyczne, duże Skrzyczne i zjazd do Szczyrku zielonym szlakiem traska na cały dzień co by sie nie śpieszyć i podziwiać widoczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 ciekawa propozycja, ja bym tylko zmodyfikowal zjazd z klimczoka na p. karkoszczonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu83 Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 można by tez śmignąć odwrotnie i wjechać na Skrzyczne kolejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pociąg 7:11 z Katowic do Bielska. Jade ja i Koniu. Wszystkich chętnych zapraszamy i do zobaczyska na szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Szykuje się wypad w sobotę 28 czerwca w beskidy. Wojtas Ocylok "Oto co wymyśliłem: zbiórka jak ostatnio 6:30 pod Teatrem Śląskim. Pociąg 7:11 do stacji końcowej Wilkowice Bystra (zaraz za Bielskiem). Przejazd do Szczyrku gdzie mamy do wyboru wjazd krzesełkami na Skrzyczne albo podjazd rowerem w miarę wygodną trasą. Spotykamy się na szczycie pod schroniskiem, gdzie będzie pierwsza wieksza przerwa. Dalej klasycznie - Małe Skrzyczne, Malinowska Skała, a potem różne warianty w zależności od chęci, sił i czasu: 1. Cienków, Zameczek, Szarcula, Kozińce, Wisła. 2. Barania Góra, Przysłop, Wisła. 3. Barania Góra, Przysłop, Stecówka, Szarcula, Wisła. Powrót pociągiem 19:11 z Wisły" Grzecznosciowo zamieszczam opis trasy Ja niestety nie moge jechac w ten weekend, ale szczerze polecam - fajna ekipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Szykuje się wypad w sobotę 28 czerwca w beskidy. Wojtas Ocylok "Oto co wymyśliłem: zbiórka jak ostatnio 6:30 pod Teatrem Śląskim. Pociąg 7:11 do stacji końcowej Wilkowice Bystra (zaraz za Bielskiem). Przejazd do Szczyrku gdzie mamy do wyboru wjazd krzesełkami na Skrzyczne albo podjazd rowerem w miarę wygodną trasą. Spotykamy się na szczycie pod schroniskiem, gdzie będzie pierwsza wieksza przerwa. Dalej klasycznie - Małe Skrzyczne, Malinowska Skała, a potem różne warianty w zależności od chęci, sił i czasu: 1. Cienków, Zameczek, Szarcula, Kozińce, Wisła. 2. Barania Góra, Przysłop, Wisła. 3. Barania Góra, Przysłop, Stecówka, Szarcula, Wisła. Powrót pociągiem 19:11 z Wisły" Grzecznosciowo zamieszczam opis trasy Ja niestety nie moge jechac w ten weekend, ale szczerze polecam - fajna ekipa. Widze że trasa dla cyborgów i "normalnych" . Ja niestety nie moge w tą sobote. Ale jak kolega powiedział zajefajna ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 czemu nikt nie jedzie w niedziele? czy tylko ja pracuje w soboty:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ja pracuje i w soboty i w niedziele :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Złomek ja w ten weekend nigdzie nie jade. Z tego co wiem to ten w/w wypad przelozyli na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jak się udał ostatni wypad? Trasa fajna? Jaki stosunek zjazdów do podjazdów? Szlaki wyschły (DARO wspominał, że jakiś czas temu było na tej trasie bagno)? Ile czasu trzeba liczyć na przejazd? A co do wyjazdów weekendowych, to zaczęły się już pełną parą wakacje uczniów/studentów, więc moszna pomyśleć nad wyjazdami również w tygodniu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekman Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, poszukuję osobe (osoby) z ktorymi bedzie mozna posmigac po beskidzie slaskim. Osobiscie bylem raz w gorach, wiec traz jako takich nie znam. Jesli ktos sie wybiera chętnie bym sie podpioł Poziom średnio zaawansowany .... gg 4053141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, poszukuję osobe (osoby) z ktorymi bedzie mozna posmigac po beskidzie slaskim. Osobiscie bylem raz w gorach, wiec traz jako takich nie znam. Jesli ktos sie wybiera chętnie bym sie podpioł Poziom średnio zaawansowany .... Za to ortografia "początkujący" Śledź ten temat, to będziesz wiedział o wszelkich "publicznych" wypadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 niedziela 13.06, teren, ktoś chętny ? xD około 60km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekman Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 jasne a gdzie mniej weicej? z bedzina musial bym podskoczyc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 sami jeszcze nie wiemy czy pojedziemy i gdzie.. na razie tak wstępnie.. pewnie decyzja będzie dopiero w sobote. ale ekipe można jak coś zbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Widze, że forum ucichło. Jest ktoś chętny na wypad w beskid w tą niedzielę ? Nie wiem jeszcze gdzie dokładnie. Trase jak coś można dogadać w pociągu. Jak macie jakiś pomysł to walcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 panie i panowie, a moze w koncu beskid zywiecki? cos mi sie wydaje ze zrobili juz te nieszczesne tory i nareszcie pociagi normalnie jezdza...... wielka racza? rycerzowa? romanka? pilsko...? a moze klasycznie wisla-wegierska gorka? wybierajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja bym sie pisał :] obojętne. byle by na sztywnym przejechać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Tory juz zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja wybieram się w piątek lub sobotę(zależy od pogody) do Jaworza k/ Bielska Białej ale w obie strony rowerkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Złomek ja sie pisze na obie wersje z szczegolnym nastawieniem na Pilsko. Musze w koncu zobaczyc jak ten twoj Poison śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 omen, na sztywnym przeciez wszedzie wjedziesz - pod warunkiem ze bedziesz mial stalowe srubki poison? po pol roku pewnie go na złom wywioze (hmmm 3kg aluminium... ), juz sie rozgladam za nowym.... trase jeszcze obmysle jak bede mial chwile czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 wiem. xD dlatego jadę chyba z Wami :] a alu śrubki są i będą a może b tak Babią górę zaliczyć ? xD ewentualnie trasy maratonów w Ustroniu albo Zawoi. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.