BRATek Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja natomiast się stawię na bank. Do zobaczenia rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Dobrze ludkowie , smarować kety, pakować plecaki i spać. Jutro zbiórka na dworcu w katosach w okolicy kas o godzinie 6.50 - 6.55. O bilecie pisałem wcześniej więc nie będę strzępił klawiatury po próżnicy. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja oczywiscie będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja standardowo dosiądę się na ligocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 I po zabawie :/ wprawdzie było nas tylko troje, ale i tak wypad był świetny. Kto nie był niech żałuje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No Kuls, dobrze powiedziane. Pogoda chyba pierwszy raz tak naprawdę dopisała w tym roku . Kto nie był ten niech żałuje. A ja dziękujeę obecnym za wspólny wypad i że mnie przegonili po Beskidach w trochę szybszym niż preferuje tempie. Fotki, jak znajde jeszcze chwile dzisiaj, to wrzuce.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Żaluje, żałuje. Mimo tego nic nie bylo w stanie zwlec mnie rano z łóżka. Sorry chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Wybity kciuk, uszkodzone udo i spalone ramiona. Ale za to ochraniacz zapobiegł ropruciu piszczela więc większych strat nie było u mnie Daro zaliczył dość ładną glebę próbując wryć się między kałużę a 3 pieszych. A Kuls nie wywalił się ani razu :/ Chcieliśmy wpakować mu z Darkiem jakiegoś kija między szprychy w przednim kole, ale Kuls był zbyt wartościowy bo posiadał największy zapas wodu w plecaku, w związku z czym oszczędziliśmy mu bólu Daro wrzucił już fotki na picasa. Tutaj jest link: http://picasaweb.google.pl/daro3276/Barani...key=arRJPtRTF8o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Oooo, gleba była cudna. Ci piesi wędrowcy zawsze są w tym miejscu co nie powinni być. Efekt: mam potłuczony lewy bark, rękę podnoszę na wysokość głowy, a z obciążeniem nie ma mowy żeby coś podnieść. Do tego bolą mnie żebra i biodro. Ale dość biadolenia. Wszystkie te objawy przechodzą kiedy wsiadam na rower Fotek "tylko" tyle , dlatego musieli na mnie zawsze na dole lub u góry czekać. Czekam na następny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Niestety, pomimo tego, że się nie wywaliłem, wczoraj dostałe prawdopodobnie udaru słonecznego. Skumulował się pewnie cały weekend w górach i teraz leżę w łóżku z 38 stopniami gorączki i nie mam siły się uczyć na jutrzejsze zaliczenie, ale co tam będzie następny termin Szkoda, że był to mój ostatni wypad z wami przed wakacjami Ale mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na szlaku we wrześniu lub październiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No fakt. Słoneczko dawało i to nieźle. Życzę powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Kuruj sie Kuls, kuruj. Wez sobie jakąś indianke do łóżka to powinno szybciej przejść Co do wrzesnia i października, to mysle że jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 może by tak jakiś wypad w tą sobotę/niedziele ? szosa czy teren obojętne.. co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a moze cos w gorach? czekam na propozycje....... bylebym sie doczekal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Panowie - może Pilsko atakujemy? Ja już z kumplem jestem dogadany, w sobotę podejmujemy wyzwanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 w sobotę ? zależy o której planujecie powrót. :xx znów opony zmieniać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 raczej późno - trzeba dojechać do Korbielowa, to trochę potrwa jednak, później jeszcze wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 to inaczej. kto chętny na szose ? dojazd może być pociągiem do BB potem przegibek, chrobacza i potem Żar i do domu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kuku a skonczyli juz remontowac torowisko za Bielskiem ? bo jak nie to dojazd pkp jest utrudniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 jakbyście jechali na to Pilsko w niedziele, to bym sie pisał. spooman pewnie już skończone.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Nie wiem czy skończyli, ja chciałbym dojechać rowerem do Korbielowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ladni szalency mieszkaja w tym piasku ile to km jest? bo kto wie raczej niedziela.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Około 65km w jedną stronę Chyba, że się zbierze fajna ekipa z forum, to możemy się dołączyć do wyprawy po Beskidach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Kuku a skonczyli juz remontowac torowisko za Bielskiem ? bo jak nie to dojazd pkp jest utrudniony Mi sie cos obilo o uszy ze remont ma sie skonczyc kolo 20 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Mi sie cos obilo o uszy ze remont ma sie skonczyc kolo 20 lipca. A ja się będę cieszył jak go skończa wogóle w tym roku. Z tego co wiem to nie mają ludzi do roboty i całe prace są ciągle opóźniane. Myslę, że Bewskid żywiecki w tym roku trzeba będzie sobie odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.