wolfik Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wycieczka bardzo fajna A zdjecia wyplaszczaja i tej wersji sie bede trzymal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 dobra dobra, az tak plasko nie bylo - przyznaje http://picasaweb.google.pl/kaend84/26maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ja bym tam wjechał za kistę bronków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 znowu ? no bez przesady.. kto chętny na szosowy wypad ? ;> w sobotę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzieki chłopaki za wypad, bylo w ci... Zaliczyłem jeden z najpiekniejszych zjazdów w zyciu (ze Stożka - nie pamietam koloru szlaku) Wczoraj po powrocie opadlem z sil i nawet nie wchodzilem na forum P.S. Wlasnie ogladam foty. Złomek zapomnialem o tej biedronce co zalapala sie na darmowy przejazd w dół Te kilka fotek przebija wszystkie poprzednie razem wziete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Zaliczyłem jeden z najpiekniejszych zjazdów w zyciu (ze Stożka - nie pamietam koloru szlaku) Jako fajny zjazd polecam czerwony szlak z Baraniej góry w kierunku przełęczy Kubalonki - niezbyt stromy, ale mnóstwo kamieni , wśród nich płynie woda, czasem trafią się leżące kamyczki wielkości telewizorka 14 - to calowego No i nie pętają się tam turyści. A ja chyba przypaliłem na tym zjeździe hamulec, dlatego musiałem odpuścic zjazd ze stożka w kierunku Soszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 znowu ? no bez przesady.. kto chętny na szosowy wypad ? ;> w sobotę.. Ja jestem chętny, napisz na gg w wolnej chwili to się umówimy, ale najpierw dobrze przykręć siodełko P.S. Jutro śmigam do Krakowa.. właściwie to już dzisiaj, ktoś chce się przyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 To co panowie jedziemy w ta niedziele ? Babia Góra czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 To co panowie jedziemy w ta niedziele ? Babia Góra czeka Byłem tam w zeszłym tygodniu i chętnie wybiorę się tam jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 jak to jest z zakazem wjazdu do babiogórskiego parku? jest to jakoś egzekwowane? wysokie grzywne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 hey Spoonman3 , nie pomyliła Ci się Babia z Baranią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 już myslałem że jakiś nielegal na Babią w sumie też może bym się zabrał na Baranią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Daro masz racje - mowie oczywiscie o Baraniej. ... chociaz na Babia tez bym sie wybral. Mozna by kiedys sprawdzic jak to faktycznie jest z tym wzjazdem tam Tylko plz niech ktos obmysli jakas sensowna trase. Ja nie mam do tego glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Skoro na Baranią to moja propozycja jest taka: Jedziemy pociągiem do Bielska - Białej. Jeśli zrobili to nieszczęsne torowisko, to uda nam się przejechać do stacji Wilkowice-Bystra, jeśli nie - to dajemy z buta z Bielska do Szczyrku. Tutaj płacąc 9 zł wjeżdżamy na szczyt Skrzycznego i ruszamy zielonym szlakiem w kierunku Malinowskiej Skały i dalej zielonym do Magurki Wiślanskiej. Z tego miejsca zostaje 2,5 km wjazdo-podejścia na szczyt Baraniej Góry. Tutaj przy dobrej pogodzie warto wejść na wieżę widokową. Następnie kierujemy się czerwonym szlakiem w kierunku schroniska PTTK Przysłop i dalej czerwonym w kierunku Stecówki i przełęczy Kubalonka. Z tąd mozna śmignąć asfaltem do Wisły lub kontynuować jazdę czeronym szlakiem na Stożek i zjechać do Wisły. To tylko moja skromna propozycja. Czekam na chętnych (dwoje już jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja sie pod tym podpisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekg Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 o jak ja bym też chciał........ niedziele mam ciut napiętą... w jakich przedziałach czasowych by się odbyła taka wycieczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Pewnie ok 9 rano bedziemy w BB. Nigdy nie jechalem tej trasy ale wydaje mi sie ze to wypad na caly dzien podobnie jak poprzednie. Nikt nas nie goni a ja nie mam zamiaru sie scigac Po wszystkim zjedziemy z gory na zimnie pyffko i jakie jadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 hmmmm brzmi ciekawie, szkoda tylko ze mam rozlozony rower na czynniki pierwsze ............... chyba ze poskladam sie do kupy specjelnie na wyjazd, jutro sie wszystko okaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Zaliczyłem jeden z najpiekniejszych zjazdów w zyciu (ze Stożka - nie pamietam koloru szlaku) Od Czantorii cały czas czerwonym jechaliśmy:) Ten weekend odpada ale mam nadzieje ze niedługo znów się uda wybrać na kolejną fajną wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No panowie to macie i kolejnego kompana podróży, jeśli oczywiście dojdzie do skutku ta wyprawa. wprawdzie na Baraniej byłem już ze 2 razy rowerem,ale i trzeci nie zaszkodzi Ale za to nie jechałem kolejką na szczyrk, więc jakaś nowość. Też się postaram zabrać kumpla ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja jestem dzisiaj lekko kontuzjowany, mam prawdopodobnie nadwyrezone miesnie brzucha ... chyba ze to jakis mini zawal byl Mam nadzieje ze do niedzieli przejdzie. W kazdym razie co by sie nie dzialo - jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A po co ci mięśnie brzucha do pedałowania?? Ty już się nie wymiguj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja w sprawach organizacyjnych. Proponuję wyjazd z Katowic do stacji Bielsko-Biała Lipnik o godzinie 7.11. Na miejscu jesteśmy o 8:47. Cena biletu (normalnego, o ulgowe nie pytałem)to 10 zł + 4,50 zł za rowerek. Z powrotem będziemy wracać z Wisły. Mamy do wyboru pociągi o 14:28, który na miejscu jest o 16:45 lub o 17:23, który w Katowicach melduje się o 19:27. Cena bileciku to 15,50 + 4,50 zł. Co do miejsca spotkania na dworcu to czekam na propozycje. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Życzę udanego wypadu mysle że za jakiś miesiąc już będę mógł z wami smignąć gdzie w góry. ( uraz nie jest tak grozny jak się wydawało ) Dziś nawet przejechałem 26 km tempem slimaka ale ważne że noga nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 powodzenia chopaki, przejechalbym sie ale bym musial jechac jak omen - bez sztycy tak to jest jak czlowiek ma liczyc na jakiegos pojzona.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.