Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no tak, w tle mial byc jeszcze zbiornik na żarze.... omen, kosci całe? bo to zazwyczaj na drugi dzien czujesz stłuczenia ;)

Napisano

hehe myślę czy by dziś na rower nie iśc bo pogoda kusi.. :D nie nic mi nie jest xD foty po południu/wieczorem.. bo teraz idę spać xD

Napisano

Było zacnie :D Wygrałem kistę piwa, heheh ;) Nie obyło się bez wątków rodem z thrillera, jak zatrzymywanie pociągu na stacji :D Trochę nas awarie trapiły, trochę za dużo pchania było, ale ogólnie wypas!

Potem jak przegapiłem stację to miałem jakies 15km do Tychlandii, dobrze że nie spotkałem żadnych funkcjonariuszy którzy chcieliby balonikiem sprawdzać moje kompetencje w prowadzeniu bicykla po drogach publicznych :D

Omen, zbieraj lepiej na tytan :D

Napisano

Ja przez te 8 km ze stacji do domu, o dziwo nie czulem zmeczenia i grzalem ile fabryka dala, a jak wszedlem do domu to dopiero piwko zaczelo gazowac :D

Wypad ciezszy od poprzedniego, motor czasem odmawial posluszenstwa ale ogolnie bardzo pozytywnie a to najwazniejsze ;)

Napisano

no tak było bardzo pozytywnie :D

jeszcze raz dzięki Premeq za podwiezienie, było by ciężko z żywca na kole ;]

Napisano
Było zacnie :D Wygrałem kistę piwa, heheh ;) Nie obyło się bez wątków rodem z thrillera, jak zatrzymywanie pociągu na stacji :D Trochę nas awarie trapiły, trochę za dużo pchania było, ale ogólnie wypas!

Potem jak przegapiłem stację to miałem jakies 15km do Tychlandii, dobrze że nie spotkałem żadnych funkcjonariuszy którzy chcieliby balonikiem sprawdzać moje kompetencje w prowadzeniu bicykla po drogach publicznych :D

Omen, zbieraj lepiej na tytan :D

kurde ale się uśmiałem przy tym xDD

tytan? no co Ty już i tak potrzebuje 12 śrubek Ti do hamulców i mostka :D a w góry będę zmieniał w sztycy na stal xD

Kopaczus była moc? ;> :D bo już Ci chyba nieźle było xD

Napisano
no tak było bardzo pozytywnie :)

jeszcze raz dzięki Premeq za podwiezienie, było by ciężko z żywca na kole ;]

No problem, po to mam samochód. ;)

Teraz widzę też pogoda się za oknem klaruje, trzeba by przestać stukać w klawisze i rekreacyjnie się przewieźć.

Kurcze, przeglądam fotki z pociągu i rzucają mnie na kolana :P, widzę warunki mieliście komfortowe.

Napisano

Nie dziękuję... :mellow:

Miałem ochotę wybrać się z Wami w czwartek, ale obawiałem się, że jak mi się co przydarzy to będę niesprawny do matury, a chciałbym tego uniknąć.

Jak będzie "pomaturzone" to bardzo chętnie, choćbym miał ostatnią kasę wydać... :)

Napisano

To jak po maturze (tez mam :D ) bedziecie sie wybierac to jestem chętny, pewnie Gary też będzie chciał jechać :) Zresztą temat mam ciągle na oku, więc jak bedzie bliżej wyjazdu to sie zgadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...