Złomek Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 no tak, w tle mial byc jeszcze zbiornik na żarze.... omen, kosci całe? bo to zazwyczaj na drugi dzien czujesz stłuczenia
omen Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 hehe myślę czy by dziś na rower nie iśc bo pogoda kusi.. nie nic mi nie jest xD foty po południu/wieczorem.. bo teraz idę spać xD
spoonman3 Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Fotki z poprzedniego wypadu http://picasaweb.google.pl/wskrzeszcz/WypadKwieciec
omen Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 http://omen.bikestats.pl/index.php?work=bl...y=2008&m=05 :] :] jarzemko już mam załatwionee alu śruby chyba znów będą
spoonman3 Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Uhm upchalem przez pomylke zdjecia z kwietnia i maja do jednej galerii ale nie chce mi sie juz tego zmieniac :>
kopaczus Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Było zacnie Wygrałem kistę piwa, heheh Nie obyło się bez wątków rodem z thrillera, jak zatrzymywanie pociągu na stacji Trochę nas awarie trapiły, trochę za dużo pchania było, ale ogólnie wypas! Potem jak przegapiłem stację to miałem jakies 15km do Tychlandii, dobrze że nie spotkałem żadnych funkcjonariuszy którzy chcieliby balonikiem sprawdzać moje kompetencje w prowadzeniu bicykla po drogach publicznych Omen, zbieraj lepiej na tytan
spoonman3 Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Ja przez te 8 km ze stacji do domu, o dziwo nie czulem zmeczenia i grzalem ile fabryka dala, a jak wszedlem do domu to dopiero piwko zaczelo gazowac Wypad ciezszy od poprzedniego, motor czasem odmawial posluszenstwa ale ogolnie bardzo pozytywnie a to najwazniejsze
Szczesny Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 no tak było bardzo pozytywnie jeszcze raz dzięki Premeq za podwiezienie, było by ciężko z żywca na kole ;]
Shogun Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Ja przez pola do domu wracałem, żeby się nie narażać
omen Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Było zacnie Wygrałem kistę piwa, heheh Nie obyło się bez wątków rodem z thrillera, jak zatrzymywanie pociągu na stacji Trochę nas awarie trapiły, trochę za dużo pchania było, ale ogólnie wypas! Potem jak przegapiłem stację to miałem jakies 15km do Tychlandii, dobrze że nie spotkałem żadnych funkcjonariuszy którzy chcieliby balonikiem sprawdzać moje kompetencje w prowadzeniu bicykla po drogach publicznych Omen, zbieraj lepiej na tytan kurde ale się uśmiałem przy tym xDD tytan? no co Ty już i tak potrzebuje 12 śrubek Ti do hamulców i mostka a w góry będę zmieniał w sztycy na stal xD Kopaczus była moc? ;> bo już Ci chyba nieźle było xD
kopaczus Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 Było dość ciepło, ale wszystko było pod kontrolą Ja chcę ten filmik co nagrałeś ^^
przemekg Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 no tak było bardzo pozytywnie jeszcze raz dzięki Premeq za podwiezienie, było by ciężko z żywca na kole ;] No problem, po to mam samochód. Teraz widzę też pogoda się za oknem klaruje, trzeba by przestać stukać w klawisze i rekreacyjnie się przewieźć. Kurcze, przeglądam fotki z pociągu i rzucają mnie na kolana , widzę warunki mieliście komfortowe.
omen Napisano 2 Maja 2008 Napisano 2 Maja 2008 http://picasaweb.google.pl/sebkomtb/GRy10508 obiecane foteczki :]
Housik Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 jest ktoś chętny na ryzyko pogodowe na jutro wybrać się w góry? lub w poniedziałek jak co tel. 515 717 246
Housik Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 pogoda ma byc jutro fajna wiec jest ktos chetny na bielsko-biala czy zywiec ?
koncertownik Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Housik Jak napiszesz za mnie maturę z polskiego jutro to mogę jechać...
Housik Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 powodzenia... no moge ale napisać, a jak wyjdzie to już..... no własnie przez matury mam zajecia odwołane więc wybieram sie w góry
koncertownik Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Nie dziękuję... Miałem ochotę wybrać się z Wami w czwartek, ale obawiałem się, że jak mi się co przydarzy to będę niesprawny do matury, a chciałbym tego uniknąć. Jak będzie "pomaturzone" to bardzo chętnie, choćbym miał ostatnią kasę wydać...
SLOSO Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 To jak po maturze (tez mam ) bedziecie sie wybierac to jestem chętny, pewnie Gary też będzie chciał jechać Zresztą temat mam ciągle na oku, więc jak bedzie bliżej wyjazdu to sie zgadamy
Shogun Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Nie można za często bo spowszednieje, ale na pewno jeszcze nie raz w tym roku pojedziemy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.