Przecin Napisano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam, czy sa może osoby z okolic katowic chetne do wspolnych wypadów w góry? Oczywiscie nie teraz jeszcze ale w kwietniu jak najbardziej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No ja bym chętnie wyskoczył jak by co to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Też chętnie bym wyskoczył w góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Również byłbym chętny na jakiś wypad w góry na wiosne Szczególnie po zakończeniu nauki w maju gdy czasu będzie mnóstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaqman Napisano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 no to ja kolejnym chętnym jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dalej wpisuje się ja Chętnie, dołączę do peletonu ;] Rzucajcie propozycję wypadów... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 widze, że ktoś w czasie mojej nieobecności mnie uprzedził.:] Planuje kilka wypadów od kwietnia w celu przygotowania pod maratony :] więcej konkretow bedzie, jak skończe skladac bika i bede mial wiecej czasu na to, bo na razie troche krucho z nim. :] aa. i właśnie chodzi Wam o teren czy szose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jak góry to wiadomo że tylko teren. Każdy metr asfaltu to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dojazd planujecie asfaltem? ...... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja też, ja też! A dojazd to raczej pociągiem, nie ma co się asfaltem tłuc jak można przyjemnie w wagonie spożyć śniadanko, powymieniać się doświadczeniami etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Asfaltem tez nie jest źle Ale chyba właśnie lepiej pociągiem aby było więcej czasu na śmiganie po górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Lepiej pociągiem, gdy dojazd za daleki Więcej czasu, więcej sił na góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 tak też własnie myślałem.:] znam juz kilka bardzo ładnych trasek, jest gdzie śmigac. Planuje wyjazdy w każdy weekend kwiatnia.:] więcej szczegółów za jakiś czas.:] pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaqman Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 asfalt też piękna sprawą jest. propozycje? Jeśli chodzi o Beskid Mały to w miarę dobrze go znam Można pozaliczać czerwony szlak od Zaru przez Kocierz, łamaną skałę, Groń JPII do Andrychowa, inne ciekawe to choćby Hrobacza, Magurka, ale te to oczywiście w połączeniu z czymś innym. A inne propozycje:` Hmm... Może coś z okolic Wisły? Może Barania? No i kusi mnie Pilsko... a dojazd, to jak już chcecie, mi odpowiada i asfalcik z Katowic + mniej górek albo pociąg: wszystko zależy, które górki pozdrawiam, szaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No tutaj mamy już konkrety Ja bym proponował Skrzyczne i Leskowiec Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 pociagiem do bielska - szyndzielnia - klimczok - przeł.karkoszczonka - przel.salmopolska - barania gora - kawalek sie wrocic i czerwonym do wegierskiej gorki na pociag co Wy na to, drodzy forumowicze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jestem za Trzeba tylko poczekac na to aż temperatura podskoczy trochę w górę i mozna ustalic jakiś termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvalchmei Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Chętnie się przyłączę do jakiejś z wycieczki. Co prawda śmigam na crossowym rowerze, ale myślę, że dam radę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ja bym się chętnie przyłączył na jakiś wypad w góry, bo samemu nie ma jak za bardzo Osobiście wolałbym pociągiem dojechać bo mniej czasu zajmie i nie straci się sił na dojazd, poza tym szkoda opon panowie Myślę że w kwietniu już zakończę modernizacje sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Co do wypadow w gory to chetnie posmigam w wiekszym gronie . a na początek to na szyndzielnie bym sie wybral dla rozruszania miesni Btw. Gvalchmei na jura maraton 2008 sie piszesz ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Ja też jestem chętny Zamówiłem sobie mapki całych bieskidów i jury, bo stare miałem już nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Widzę, że spora ekipa z forum się szykuje na wielki plus Btw. Gvalchmei na jura maraton 2008 sie piszesz ?? Jeżeli byłby ktoś chętny to można zorganizować jakiś wypadzik 2-3dni, rowerowym szklakiem orlich gniazd, w celu zapoznania się niektórych osób z trasą lub(jak ja) poprostu rekreacyjnie przejechać jurę. Trzeba myśleć... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Rekreacyjnie to orli szlak chcę w marcu zrobić ( a może jeszcze w lutym zobacze jak z pogodą będzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 jadę z wami , bez względu na odległość i termin ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.