Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czy sa może osoby z okolic katowic chetne do wspolnych wypadów w góry? Oczywiscie nie teraz jeszcze ale w kwietniu jak najbardziej. Pozdrawiam

Napisano

widze, że ktoś w czasie mojej nieobecności mnie uprzedził.:] Planuje kilka wypadów od kwietnia w celu przygotowania pod maratony :] więcej konkretow bedzie, jak skończe skladac bika i bede mial wiecej czasu na to, bo na razie troche krucho z nim. :] aa. i właśnie chodzi Wam o teren czy szose?;)

Napisano

tak też własnie myślałem.:] znam juz kilka bardzo ładnych trasek, jest gdzie śmigac. Planuje wyjazdy w każdy weekend kwiatnia.:] więcej szczegółów za jakiś czas.:] pozdrawiam.

Napisano

asfalt też piękna sprawą jest.

propozycje?

Jeśli chodzi o Beskid Mały to w miarę dobrze go znam :)

Można pozaliczać czerwony szlak od Zaru przez Kocierz, łamaną skałę, Groń JPII do Andrychowa, inne ciekawe to choćby Hrobacza, Magurka, ale te to oczywiście w połączeniu z czymś innym.

A inne propozycje:`

Hmm... Może coś z okolic Wisły?

Może Barania?

No i kusi mnie Pilsko...

a dojazd, to jak już chcecie, mi odpowiada i asfalcik z Katowic + mniej górek albo pociąg: wszystko zależy, które górki

pozdrawiam,

szaman

Napisano

pociagiem do bielska - szyndzielnia - klimczok - przeł.karkoszczonka - przel.salmopolska - barania gora - kawalek sie wrocic i czerwonym do wegierskiej gorki na pociag :D

co Wy na to, drodzy forumowicze? :confused:

Napisano

Ja bym się chętnie przyłączył na jakiś wypad w góry, bo samemu nie ma jak za bardzo :confused: Osobiście wolałbym pociągiem dojechać bo mniej czasu zajmie i nie straci się sił na dojazd, poza tym szkoda opon panowie :D Myślę że w kwietniu już zakończę modernizacje sprzętu :P

Napisano

Co do wypadow w gory to chetnie posmigam w wiekszym gronie :P . a na początek to na szyndzielnie bym sie wybral dla rozruszania miesni :)

Btw. Gvalchmei na jura maraton 2008 sie piszesz ??

Pozdro

Napisano

Ja też jestem chętny ;) Zamówiłem sobie mapki całych bieskidów i jury, bo stare miałem już nieaktualne :)

Napisano

Widzę, że spora ekipa z forum się szykuje :) na wielki plus :o

Btw. Gvalchmei na jura maraton 2008 sie piszesz ??

Jeżeli byłby ktoś chętny to można zorganizować jakiś wypadzik 2-3dni, rowerowym szklakiem orlich gniazd, w celu zapoznania się niektórych osób z trasą lub(jak ja) poprostu rekreacyjnie przejechać jurę. Trzeba myśleć... :P

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...