Krzychoo Napisano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam. Szukam spodenek z solidną i wygodną wkładką.Na forum polecacie Biemme i takie bym kupił ale znajomy polecił mi spodenki Nalini Gonone http://www.cyklotur.com.pl/x_C_Sz2.html?PT...ZTA=A&HNT=T Właściwie zależy mi tylko na jakości pampersa . Co wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Nalini marka sama w sobie. Fakt jest taki że i Biemme i Nalini nie powinny Cię zawieść. Mam 3 pary spodenek Biemme, w jednych mi się zaczęła poducha odpruwać, takich niebiesko biało czarnych. Biemme wygoda na bardzo dobrym poziomie, jedynie wkładka w spodenkach teamowych FELT jest moim zdaniem wygodniejsza - Adidas chyba, ale palca sobie nie dam za to uciąć... Nalini nie wiem, bo nie śmigałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Mam zimowe spodnie Nalini i wkładka jest bardzo wygodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.