patras Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 już kupiłem tą http://allegro.pl/item296225550_deore_lx_p...umrowerowe.html A pytanie względem amora ktoś mi odpowie ? Może trzeba zmienić olej ? Fakt nie mam osprzętu wysokiej klasy ale nie jeżdżę dużo tzn tak z 1000-1500 km w sezonie, teraz postaram się zrobić 2000 km zobaczymy A muszę się poskarżyć na stuki dobiegające sam nie wiem z czego bo niedawno wymieniałem suport na Truvativ Firex Team MTB więc to wina suportu raczej nie jest :/ sam nie wiem, co poradzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jaki to amor (ten suntour XC 60)? A w nim w ogóle jest olej/tłumienie? P.S. Najlepiej załóż nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 XC 60 - jak XCM, XCT, XCR 120 mm. Sprężyny + elasto. Uginacz, nie amorek. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Hop, hop! To nie temat o amorze. Jeśli to Suntour - poszukaj na forum, są tematy o amorach tej firmy. Pozdrówko ucinające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Właśnie ;] a żeby naprawić ten stan rzeczy proponuje doradzić np. mi czy dopłara 10zł do xt da mi jakąś zauważalna róznica (mam ciag górny i rure o średnicy 34,9mm) co przygarnać do 60zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jak zależy Ci na wadze to weź XT, a jak nie to LX. W działaniu nie powinno być większej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.