Skocz do zawartości

[Sklep] Uwaga na sklep BIKECHIP.COM

Climber

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę wszystkich ostrzec przed tym sklepem, zrobiłem tam zakupy za 860 zł, zostałem zapewniony, że wszystkie zamówione przedmioty są na miejscu, zrobiłem przelew i cisza. Sklep nie wysyła towaru i nie odpowiada na emaile. W końcu zażądałem zwrotu pieniędzy lub przesłania towaru i w odpowiedzi dostałem email: to jego treść jako ciekawostka:

Przepraszam za problem z dostawą towaru . Mieliśmy awarię komputerów przez

ponad tydzien i nie mogliśmy normalnie funkcjonować ( brak dostępu do

systemu, banku oraz poczty) . Towar wysłałem w zeszłym tygodniu , wczoraj

DHL zwrócił przesyłkę i byłem bardzo zdziwiony, ale niestety okazało się że

pomyliłem się przy wpisywaniu adresu. Bardzo przykro mi , że zaistaniała

taka sytuacja.

W dniu jutrzejszym przesyłka zostanie wysłana prześlę Panu emailem nr listu

wtedy będzie Pan mógł monitorować dostawę w systemie DHL-u.

W ramach rekompensaty za bład z naszej strony dołączę do przesyłki

praktyczny plecak dla rowerzystów.

Prosiłem o przesłanie nr listu już za pierwszym razem, bez skutku, „w dniu jutrzejszym” z treści emaila minęło dwa dni temu, zero informacji.

Miał ktoś z nimi do czynienia kiedyś??

Co prawda, nie spotkałam się z tym sklepem, ale podam dane sklepu ze strony:

BIKECHIP s.c. ,

32-064 Rudawa

ul. Osiedlowa 4,

woj.Małopolskie

email: biuro@bikechip.pl

BIKECHIP jest wyłącznym dystrybutorem w Polsce firm: DELTA CYCLE, HYDRAPAK, IoDUPONT.

BIKECHIP powstał w 2004 roku. Naszym założeniem jest oferowanie naszym klientom części rowerowych renomowanych firm światowych. Wszystkie części w naszej ofercie dystrybucyjnej są w 100% nowe i pochodzą od oryginalnego producenta. Mimo, że jesteśmy małą firmą poświęcamy każdemu klientowi należytą uwagę. Motto naszej firmy "Rowery i osprzęt na miarę twoich możliwości" i niech tak pozostanie...

Ktoś może w realu się spotkał z tą firmą.

Dzisiaj otrzymałem przesyłke ze sklepu bikechip. Prawie wszystko w porządku, w paczce nie było tylko rachunku i jednego zaworka presta, napisałem już email w tej sprawie ciekawe jak to zostanie załatwione.

AAAA no i najważniejsze!!! Nie dostałem obiecanego gratisowego plecaka ;)))))))))))))))))

• 2 tygodnie później...

To tak aby uzupełnić informację z przebiegu moich zakupów w sklepie bikechip.

Mineło prawie dwa tygodnie od kiedy upomniałem się o paragon i brakujący zaworek, no i oczywiście jak można się było spodziewać nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na mój email, nawet info typu "spadaj" czy też "nie zawracaj gościu d.....y". Najwyraźniej sklep się na mnie obraził ;))))))))))). Ale najbardziej szkoda mi tego plecaka co go miałem dostać w ramach rekompensaty za awarie wszystkich kanałów komunikacyjnych :))))))))))))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...