Skocz do zawartości

[siodło] ktore z tych byscie wybrali

Saszqa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

san marco ods race gel

wygoda na wysokim poziomie, nieporownywalna z skn blaze itp, jest to sportowe wygodne siodelko z wkladka zelowa pod prostate, jakosc wykonania nie budzi zastrzezen, a waga +30g w porownaniu do skna za prawdziwa wygode

Napisano

Ja również stoje przed wyborem siodełka. Mój wybór padnie chyba na skna. Naczytałem sie na jego temat wiele opini i przeważają same pochlebne. Jedynym minusem są szybko ścierające sie napisy..

Napisano

tez cztalem troche o SKNie i raczej mniej pochlebne opinie-ponoc jest bardzo nie wygodne chociaz wyglada rasowo:)

jesli chodzi o san marco ods race gel- to siodlo totalnie mi sie nie podoba:(

podobno genialne sa siodla Speca ale ciezko je dostac w rozsadnej cenie:/ wiec jesli ktos by slyszal o jakiejs przecenie... ;)

Napisano

Jeden kumpel narzeka na SKN bo jest nie wygodny a nie wiem jak dwóch kumpli sądzi o tym siodełku bo też mają <_<

co do napisów to sie zgadzam bardzo szybko sie tracą

Napisano

W teorii tak, ale blaze jest bardzo sprawnym komfortowym siodełkiem. Dośc duża powłoka z gąbki w porownaniu do innych desek - jest komfortowe. Na Skn nie jezdziłem nigdy, ale Blaze moge polecić. Napisy ofcourse szybko schodzą.

Napisano
Jak wygląda San Marco Blaze w porównaniu do SKN'a ? W sumie bardzo podobne, a Blaze może być wygodniejsze.

Blaze jest masakrycznie twardy. Nawet w dwoch pampersach ciezko na nim wytrzymac dluzsze dystanse dzien po dniu.

Napisano

Z tych u gory wzialbym ktoregos Fizika Pave, taki ksztalt siodla najlepiej mi pasuje, ewentualnie Selle Italia, zeby zobaczyc jak to jest na siodelku z dziura :P

• 4 tygodnie później...
Napisano

Może Fizik Gobi? Posiadam na sprzedaż, cena do uzgodnienia, daj znac na priva, albo na gg 833641

Napisano

Ma to jakiś sens, ale głębiej myśląc to niepodpasowują pojedyńczym bikerom. Ja kupiłem używkę i jest jeszcze bardziej niewygodna od poprzedniego siodła ale "czuję" się na niej dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...