kotjarka Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam Wszystkich Szanownych Forumowiczów Czy ktoś z Was ma doświadczenia z tą marką - co możecie na jej temat powiedzieć? Pozdrawiam K.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Pierwsze slysze. Ergo supermarket. No chyba, ze chodzi o Cannondale Prophet, to wtedy insza inszosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotjarka Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Nie market, a niemiecka z tradycjami podobno od 1908 tylko nie wiem czy dobra. K.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Niedobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotjarka Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Nie chcę być namolny ale skąd wiesz jak jej nie znasz? K.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Pokaz moze jakiegos linka, tez mysle, ze chodzi raczej o cannona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 nie sądze aby firma która ma 100 letnią tradycję była nie dobra , a czy ma w ofercie odpowiedni rower dla ciebie to juz inna sprawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 http://www.prophete.de/ Pan Gogiel wszystko Ci powie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotjarka Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ja na tej stronce byłem, ale po pierwsze nie znam niemieckiego, a po drugie to oferta jak oferta - każdy swoje chwali. Dlatego pytam o osobiste doświadczenia. K.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Makro. Żadnej specyfikacji(oprócz z czego co jest zrobione i ile ma biegów). nie znalazłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Nie chcę być namolny ale skąd wiesz jak jej nie znasz? Nie chce wyjść na zadufanego w sobie gbura, ale skoro jej nie znam, to znaczy, że makro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Zgadzam sie z Andref bo te rowery na pierwszy rzut oka wyglądały jak z Makro lub z Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 'Pokaż linka' - no nie rozumiem naprawdę, skąd biorą się takie pytania w erze google. Z tą firmą to dziwna sprawa, trudno się czegoś dowiedzieć, bo strona sypie błędami SQL'a. Ale proszę Was, nie wystawiajcie ocen sugerując się tym, że czegoś nie znacie. Spodziewam się, że mało kto słyszał o takich firmach, jak 4ZA, Straitline, Pace (obecnie DT), White Brothers, itd. Jeszcze kilka by się znalazło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Nie wzbudza jednakże zaufania fakt, że np. najwyższy model roweru MTB 26" (aż 24 biegi, jak dumnie obwieszcza firma Prophete) stoi w całości na no-name'ach, wyjąwszy tylną przerzutkę Altusa... Dla mnie to jednoznacznie makro. Może solidniej skonstruowane i bezpieczniejsze niż te śmiecie, które oferują w naszych marketach (Niemcy są pod tym względem dużo bardziej restrykcyjni) - ale jednak makro bez większej realnej wartości. Przy groszowych cenach (nie podają ich - albo zbyt pobieżnie przejrzałam stronę, bo nie natrafiłam) można by ewentualnie wziąć pod uwagę oferowane przez nich mieszczuchy - ale podkreślam: jedynie przy groszowym pułapie cenowym... Pozdrówko niezachwycone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Spodziewam się, że mało kto słyszał o takich firmach, jak 4ZA, Straitline, Pace (obecnie DT), White Brothers, itd. Jeszcze kilka by się znalazło. Na pewno znalazlyby sie na forum osoby, ktore kojarza Pace'a albo WB. Natomiast firmy Prophete jak zauwazylem nie kojarzy nikt, co dosc jednoznacznie wskazuje na pochodzenie i grupe docelowa tych "rowerow". Poza tym, jak sam stwierdziles, google prawde powie. Jak dla mnie EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 łożesz , jak wszedłem na strone to mine powaliło , hehehe , dramat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 'Pokaż linka' - no nie rozumiem naprawdę, skąd biorą się takie pytania w erze google. Niektore staruszki juz tak maja ;P Jak piszacemu nie chce sie dac linka do sprzetu o ktory pyta, to czemu mnie ma sie chciec szukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotjarka Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ech.... pytałem o Wasze doświadczenia ew. czy ktoś coś słyszał o tej marce dlatego odnośnik wydał mi sie zbędny. Przedtem oczywiście zatrudniłem pana Googla, ale nie znalazłem konkretów o które mi chodziło (tzn. jakość podzespołów - w końcu firma z takim stażem może mieć podwykonawców na odpowiednim poziomie) tak, że nie ma to nic wspólnego z moim chciało się czy nie tylko raczej z czytaniem ze zrozumieniem. Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie wypowiedzi. K.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.