pyootr Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Może ktoś z Was ma pomysł jak zdemontować bieżnię sterów z rury sterowej? Próbowałem śrubokrętem jakoś to podważyć ale nic to nie dało. Innych pomysłów nie mam więc czekam na Wasze propozycje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Trzeba wybić śrubokrętem. Trochę z jednej strony, trochę po przeciwnej stronie otworu. I powolutku wyjdzie bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 .. warto prysnąć wd40 i główkę śrubokręta płaskiego przepiłować tak aby był ostry coś na kształt noża. Podważyć śrubokrętem i poudeżać młotkiem i z drugiej strony i tak do końca aż wkońcu będzie można go luzikiem zdjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Na pewno było próbowałem przez szukajkę i chyba przy wywale srewera gdzieś poszłooo .. zdejmujesz widelec kołek drewniany przez rurę i młoteczkiem popukać i wybić te miski Koniec zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Na pewno było próbowałem przez szukajkę i chyba przy wywale srewera gdzieś poszłooo ..zdejmujesz widelec kołek drewniany przez rurę i młoteczkiem popukać i wybić te miski Koniec zabawy Amoniak nie chodziło mi o wybicie misek sterów, a o zdjęcie bieżni z rury sterowej. Pomęczyliśmy się trochę z kolegą i jakoś daliśmy radę. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.